Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ideale uitvalsbasis om lissabon te verkennen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Almada, Setubal District, Alentejo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JanG3357
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Ideale uitvalsbasis om lissabon te verkennen”
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in november 2019

Wat een oase is dit plekje! Heel smaakvol ingericht en mooi in orde. Je kan hier in alle rust bijtanken na een dag in de stad. (heerlijke bedden trouwens) Slechts een boottripje van 10’ verwijderd van Lissabon. Gelegen nabij een straatje met verschillende restaurantjes waar je kan genieten van de lokale gerechten. Heel hartelijke ontvangst door de eigenaars. Ze geven leuke tips mee.
Een aanrader!!

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daydream3 ...
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 17 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019

Super genoten van ons verblijf in Casa René.
Hartelijke ontvangst en schitterende ligging. De appartementen zijn mooi, modern en kraaknet. Elk appartement heeft zijn eigen terras en alles is aanwezig voor een geslaagd verblijf. De prachtige tuin met zwembad is puur genieten.
Vlakbij Casa René is een gezellige straat met tal van prima eet-en drankgelegenheden en op 8 minuten sta je na een aangename boottrip midden in de oude stad van Lissabon.
Koen en Ylvi waren fantastisch als gastheer en gastvrouw. Top verblijf!
We komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_alexandr ...
Bornem, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Zalig, rustig verblijven in een prachtig gerestaureerd authentiek pand”
Beoordeeld op 15 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019

Heel rustig gelegen op 10 minuutjes stappen van de overzetboot die midden in de stad Lissabon arriveert. Heel makkelijke verbinding. Slapen kan in overheerlijke bedden in een heel functioneel ingericht appartement dat deel uitmaakt van een heerlijk authentiek Portugees huis. Het zwembad is gewoon niet te weerstaan. Super ontbijt op 20 m in de straat. Heerlijk ontvangen geweest door Ylvi en Koen. Super sympathiek koppel dat met goeie raad bijstaat en altijd bereid is om te helpen wanneer dat nodig is. Om zeker nog eens over te doen!

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dream1055 ...
1 beoordeling
“prachtig verblijf in een mooi gebouw, vlak bij de stad”
Beoordeeld op 14 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019

Heel mooie accommodatie met heel veel ondersteuning naar de gasten toe. Niets is teveel en alle vragen worden beantwoord met de glimlach. Hun moto " we bieden onze gasten wat we zelf graag hebben" is zeker een sterkte. Zowel de appartementen als de studio zijn piekfijn in orde, de inrichting is in stijl en ook de tuin met zwembad zijn perfect in orde. Dit laatste geeft een extra dimensie wanneer je een stad wil bezoeken en even tot rust wil komen. Knap werk Ylvi en Koen, ik kom zeker terug

Datum van verblijf: oktober 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrankR152 ...
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Perfect voor uitstapjes en even een rust momentje”
Beoordeeld op 2 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019

Casa Rene heeft een perfecte ligging, je bent in 12 minuten (met de boot) in het hartje van Lissabon waar je kunt genieten van deze mooie stad. Terug bij het appartement kun je genieten van een mooie tuin met groot zwembad, even een lekker chill moment. Casa Rene ligt aan het einde van een winkelstraat (alleen voor voetgangers) met veel goede restaurantjes (het bescheiden Botero 47 als absolute aanrader) en veel gezelligheid. De appartementen zijn ruim en compleet met heerlijke bedden. De eigenaren Ylvi en Coen is er veel aan gelegen dat je het goed naar je zin hebt en hebben veel goede tips! Kortom een echte aanrader !

Datum van verblijf: september 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chantalMe
1 beoordeling
“Prachtige nieuwe appartementen”
Beoordeeld op 29 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtig nieuwe appartementen op 8 minuten met de boot van Lissabon . De appartementen zijn rustig gelegen met een luxueus zwembad . Buiten kom je in een leuke straat met vele restaurants. Echt een aanrader wij gaan zeker terug .

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk V
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
“Rust en Lissabon bekijken”
Beoordeeld op 22 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtige locatie op 5 minuten van Lissabon met de boot. De appartementen zijn mooi en vanalles voorzien . Ideaal om tot rust te komen en als je buiten gaat kom je in een straatje met gezellige restaurantjes. Geweldige gastvrouw en gastheer. Wij komen zeker terug

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen