Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige nieuwe appartementen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Almada, Setubal District, Alentejo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
chantalMe
1 beoordeling
“Prachtige nieuwe appartementen”
Beoordeeld op 29 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtig nieuwe appartementen op 8 minuten met de boot van Lissabon . De appartementen zijn rustig gelegen met een luxueus zwembad . Buiten kom je in een leuke straat met vele restaurants. Echt een aanrader wij gaan zeker terug .

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk V
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
“Rust en Lissabon bekijken”
Beoordeeld op 22 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtige locatie op 5 minuten van Lissabon met de boot. De appartementen zijn mooi en vanalles voorzien . Ideaal om tot rust te komen en als je buiten gaat kom je in een straatje met gezellige restaurantjes. Geweldige gastvrouw en gastheer. Wij komen zeker terug

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vakantie1 ...
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
“Ideale plek om vakantie en stadsbezoek te combineren!”
Beoordeeld op 19 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtig historisch pand met heerlijke tuin en groot zwembad! Appartementen zijn stijlvol ingericht met echt goede bedden! Ideale ligging, je wandelt buiten en komt in een gezellig straatje met lekkere typische restaurantjes! Koen en Ylvi hielpen ons goed op weg om de beste restaurantjes uit te kiezen! 300 m wandelen en je stapt op de overzetboot en komt in het centrum van het prachtige Lissabon. Op 15 minuten van het strand waar Koen en Ylvi voor onze kinderen een surfles hadden gereserveerd! Ook vlakbij het strand gingen we met onze kinderen naar een avonturenparcours. Een ideale plek om een stadsbezoek en vakantie te combineren! Koen en Ylvi spreken Portugees en helpen je graag voort bij het plannen van je uitstapjes! Wij komen zeker terug!!

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RaoulDC
Antwerpen, België
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Gewoonweg fantastisch!”
Beoordeeld op 17 juli 2019 voor een verblijf in mei 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Geweldige vakantie gehad!
Zeer goede ligging/locatie.
Met de boot binnen een paar minuten in Lissabon centrum.
Bij Casa René heb je nog de echte locals in een gezellige straat vol met authentieke barretjes en restaurants.
En heel belangrijk; een warme ontvangst ,heel vriendelijk gezinnetje.
Een prachtig gebouw in ere volledig gerestaureerd met als extra een heel mooie tuin met ruim zwembad!
Wij komen zeker terug

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siska80
Antwerpen, België
Niveau 3 bijdrager
9 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 september 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kate S
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 juli 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen