Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Publiektrekker”
Beoordeling van Itsukushima Shrine

Itsukushima Shrine
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 40,55*
Vanaf
Private Miyajma Rickshaw Tour inclusief ...
Geclassificeerd als nr. 3 van 80 dingen om te doen in Hatsukaichi
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur
29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De tori is natuurlijk de publiekstrekker nr 1. Je moet hier even doorheen maar zeker de moeite waard. We zijn bij eb onder de tori door gelopen en dan zie pas echt hoe immens groot hij is.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank ingeborg2511
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.135)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

3 - 7 van 3.136 beoordelingen

19 augustus 2018 beoordeeld

Je kunt niet om deze tempel heen als je op Miyajima komt. Het is een mooie tempel met prachtig uitzicht op de Itsukushima Tori. Het eiland is sowieso een hele leuke afwisseling als je een paar dagen in Hiroshima verblijft. De vele herten zijn aan het begin leuk en grappig, maar kijk uit. ze proberen alles wat eetbaar is van je af te pakken. Ook is het aan te raden mount Misen op te gaan. Onderweg kom je nog een tempel tegen ook.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Van deze tempel maak je met gemak tientallen foto's, zo mooi is ze. Met de bergen op de achtergrond, herten op de voorgrond, vanaf de boot, het eiland of bij eb vanaf heel dichtbij. Erg bijzonder dat je dan in zee loopt. De miljoenen minikrabjes zijn de moeite waard om te spotten en lokale Japanners maken van dit moment gebruik om te graven naar oesters.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank 435tessav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooie tempel.
Er lopen ook nog echte monniken in rond waardoor het gevoel nog sterker is van een tempel.
Misschien niet erg groot maar wel de moeite waard om te bezoeken.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank fionaj909
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Absoluut fotogeniek.
Mooi om
De historie en harmonie van twee geloven te zien .
Voor locals en toeristen van verder weg aanrader

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Crescopaul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Itsukushima Shrine bekeken, bekeken ook

Hatsukaichi, Hiroshima Prefecture
Hiroshima, Hiroshima Prefecture
 
Miyajima, Hatsukaichi
Hatsukaichi, Hiroshima Prefecture
 

In Itsukushima Shrine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding