Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer leuk en net verblijf in Sicilie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Avola, Province of Syracuse, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Martin R
Nieuwe-Niedorp, Nederland
Niveau 4 bijdrager
49 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Zeer leuk en net verblijf in Sicilie”
Beoordeeld op 26 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016

We hebben onze vakantie doorgebracht in Avola. Na lang zoeken vonden we dit verblijf. Al voor de vakantie zijn we zeer netjes van alle antwoorden voorzien door de eigenaars. Bij aankomst zijn we zeer goed geholpen, ondanks wat taalproblemen. Gedurende ons verblijf zijn we zeer goed geholpen in alle vragen die we hadden.

Met andere woorden een zeer goed verblijf met op kleine afstand voor iedereen wat om tijdens de vakantie heerlijk te genieten!!

Ps. : En ik moet natuurlijk niet de heerlijke zelfgemaakte pizza vergeten door de gastvrouw.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De gastvrijheid
Minpunten: De bedden zouden wat moderner kunnen
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fergie200
Cavan, Ierland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The lovely Pool, the beaches, and Cava Grande
Minpunten: No Kettle in the apartment,
Reisgroep: Teenagers
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2015
Thanks!
See you soon
Carmela
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Petra W
1 beoordeling
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Calawide
Milaan, Italië
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rina S
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gilorluat
Arezzo, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 jul 2016
Grazie mille!
A presto
Carmela
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TittiBono
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jul 2016
Grazie mille!
A presto
Carmela
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen