Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke plek. Ook als Camperplaats”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Montapas, Nievre, Bourgogne-Franche-Comté

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jasper P
1 beoordeling
“Heerlijke plek. Ook als Camperplaats”
Beoordeeld op 21 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018

Gezellige familie op een prachtige rustige plek. Klein meertje met strandje op loopafstand.

Twee keer mogen genieten van de kookkunsten van Geralda. Het was erg lekker!

Prima voorziening voor een camper met stroomaansluiting en zwembad! We mochten zelfs gebruik maken van de wasmachine (met 5 maanden oude baby onderweg geen overbodige luxe!).

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anne Jose ...
1 beoordeling
“Toplocatie”
Beoordeeld op 6 mei 2018 voor een verblijf in juli 2017

We hebben genoten op het Franse platteland. De bed and breakfast was uitstekend geregeld. Heerlijke bedden en douche, lekker ontbijt, alle ruimte om buiten te zitten en 's avonds aten we mee met de gastvrouw. En ze kan goed koken :-). Ook was er alle ruimte voor ons hondje.
De omgeving is prachtig. Wil je genieten en tot rust komen, ervaar het dan zelf.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephanie ...
2 beoordelingen
“top vakantie”
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Prachtige locatie, vriendelijk en zeer gastvrij familie die alles ervoor doet om het naar je zin te maken! Maar ook lekker eten, goeie douche, lekker bed(twijfelaar) en sfeervol ingericht. Kortom een vakantie waarbij je volledig kan ontspannen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Melissa V
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2018
Thank you very much for your lovely words.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bourbon-Lancy, Frankrijk
Beoordeeld op 16 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
29 aug 2018
Thank you very much for your lovely words.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
lenievand ...
Apeldoorn, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cateyes20 ...
Utrecht, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen