Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pietrasanta
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hoogtepunten uit beoordelingen
wat een prachtige kunst!!

aangeprezen als kunstminnend stadje, en inderdaad geen woord teveel gezegd! Nu op het plein bij de ... meer lezen

Beoordeeld op 10 september 2018
Pieter P
,
Leiden, Nederland
Bijzonder en gezellig

Pietrasanta is een plaats waar je ontzettend veel kunst tegenkomt, voornamelijk beelden/sculpturen ... meer lezen

Beoordeeld op 8 september 2018
493hesterh
,
Friesland, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 465 beoordelingen
  
Beoordelingen (465)
Beoordelingen filteren
465 resultaten
Waardering van reizigers
300
149
13
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
300
149
13
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 465 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2018 via mobiele applicatie

Bij parkeren in pietrasanta, moet je eerst je nummer bord ingeven, dan de eindtijd, en dan afrekenen. Leg t bonnetje wel achter je voorruit, goed zichtbaar, want zoniet krijg je wél een bekeuring. Dat je aantoonbaar betaald hebt, en je nummerbord in het systeem staat, maakt niet uit. Dit werkt volgens t Italiaanse systeem : toeristen oplichting.

Datum van activiteit: september 2018
1  Bedank trip1st
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2018

aangeprezen als kunstminnend stadje, en inderdaad geen woord teveel gezegd! Nu op het plein bij de Duomo een prachtige collectie grote beelden van Manolo Valdés. Van de eerdere exposanten is nog het meesterwerk van Andrea Roggi te zien, naast het werk in zijn eigen galerie "The Circle of Life". Wie van kunt houdt moet hier naar toe!

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Pieter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2018 via mobiele applicatie

Pietrasanta is een plaats waar je ontzettend veel kunst tegenkomt, voornamelijk beelden/sculpturen maar er is ook een ruim ‘aanbod’ aan galeries en musea. Op en rond het plein is veel gezelligheid.

Vanaf Piazza Duomo kun je de kleine straatjes in lopen waar je restaurants, cafe’s, winkels/boetiekjes en ijssalons tegenkomt.

Om te shoppen zou ik deze plaats persoonlijk niet aanraden. De meeste winkeltjes/boetiekjes in (wat leek) de ‘hoofd’winkelstraat zijn (relatief gezien) behoorlijk prijzig (lees: h&m kleding voor PC Hooftstraat prijzen).

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank 493hesterh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2017 via mobiele applicatie

Pietrasanta is een leuk klein plaatsje met een mooi pleintje met kerk / terrasjes etc. Op de pizza duomo stellen ze altijd beelden ten toon. Leuk als tussenstop.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Jacqueline2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2016

Het centrum van Pietrasanta, de bekendste beeldhouw-enclave ter wereld. Vele grote beeldhouwers der aarde werken hier of hebben hier gewerkt of besteden hier hun werken uit. Botero, Eppe de Haan, Damien Hirst etc. Op het plein zijn wisselende exposities met altijd indrukwekkende beelden. Tegenwoordig zijn er veel galeries en restaurantjes in de straatjes rondom het plein.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank GuidoS27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken