Wat een prachtige locatie..! Onze rit er heen was al een feestje. De familiekamer was zo ontzettend ruim en het balkon net zo. Ik heb niet het idee dat er onze buren konden horen, echter de kinderen in de kamer boven ons konden we wel horen rennen. Gelukkig sliepen die op tijd ;-) We sliepen aan de wegzijde en dat was super omdat de zon de hele dag op het balkon was en we daar dus ook van hebben kunnen genieten.
Opvallend vond ik ook de hygiëne van de kamer. Ik had hier niet het gevoel dat er mensen voor ons waren geweest. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is van goede kwaliteit, genoeg keuze (het brood wat er gemaakt wordt is ZALIG!) en de avondkaart a la cart ook. Ik had wel graag wat meer groente bij de gerechten gehad. Dé taart van de omgeving is overigens een aanrader hier.
Veel mensen gebruiken het hotel als doorreis, wij waren er vier nachten en ik had het absoluut niet erg gevonden om nog langer te blijven.
Wij hebben oprecht genoten. Uiteraard ook door de prachtige omgeving. Wij komen graag nog eens terug.
Mummelsee: bedankt!