Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 127
PricelineUS$ 127
Agoda.comUS$ 126
eDreamsUS$ 127
Vio.comUS$ 127
ZenHotels.com
Skyscanner.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (621)
Beoordelingen filteren
621 resultaten
Waardering van reizigers
187
284
84
40
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
187
284
84
40
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 621 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2022

vroeger super om te eten. Nu diepvries maaltijden dat ze opwarmen, croque dat helemaal op geen croque lijkt , toast zalm met mayonaise overgespoten dat je de zalm moet zoeken, nog nooit ergens gezien 😳(op elk gerecht veeeel saus ) Volgens mij hebben ze geen kok in de keuken staan maar een automaat !! Ontbijt was ook maar zielig. Niks vers. Dit is mss nog te begrijpen met corona. Bediening was wel goed . Voor ons de laatste keer dat we daar zijn geweest alhoewel we er al 15 jaar komen.
Spijtig want de locatie is super .

Datum van verblijf: juli 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ChristineV1693
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 april 2022

We hadden al twee keer daar gegeten, nooit een derde !!
We kwamen om te eten.
Eerst : alleen op het terras (geen andere klanten), we moesten 20 minuten wachten voor enige aandacht.
Ten tweede : onze hond blafte een beetje wanner de serveerster kwam (gewoonlijk is hij wijs). Een man kwam direct. Zoals een politieagent, hij vraagde ons als wij franstalig zijn (ja......daarom ???) en verwittigde ons scherp en onaardig dat hij dat hier niet wilde en dat de hond MOET wijs zijn of we moeten weggaan.
We vertrokken onmiddelijk om nooit meer terug te komen !!!
(sorry voor de arme serveerster die het jammer vond)

Datum van verblijf: april 2022
Bedank Alain E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 januari 2022

Locatie en faciliteiten bevielen ons op de site prima. Huisdiervriendelijk! Parking on site. Via Tripadvisor word je naar booking.com geleid. Daar een booking gedaan. Uit de daarna ontvangen informatie bleek dat de door ons geboekte kamer niet geboekt kan worden met huisdieren (moeten mensen met een huisdier in een tweederangs kamer?) en dat we de parking hadden moeten aangeven bij de boeking. Dus hotel maar gemaild. Hotel reageert na 5 dagen dat ze onze boeking niet hebben. Nee, die hadden wij zelf al geannuleerd na drie dagen verstoken van antwoord. Hotel geeft tevens aan dat we beter die de eigen website kunnen boeken..... enfin. Zeer slechte communicatie.

Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ChristianH7
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2021

De beoordelingen van juli en augustusj jl. zijn alles behalve positief… wordt hier rekening mee gehouden door de zaakvoerders? Ik zie geen enkele reactie met verontschuldigingen… of belofte van verbetering?

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bypass128
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2021

We stonden keer op keer versteld van hoe de eigenaar met zijn gasten en personeel omging.
Het personeel, veelal bestaand uit jonge jobstudenten, werd op iedere "fout" afgesnauwd. Ze konden het onmogelijk goed doen, zo leek het. Al deed ieder duidelijk zijn best. Ook was de eigenaar bot richting de gasten, absoluut niet klantvriendelijk. Dit ging meerdere dagen zo door, hij was dus niet slechts één keer met het verkeerde been uit bed gestapt...

Gelukkig waren er veel goede punten, het eten was snel bereid en de porties waren riant. Ook was het personeel uiterst vriendelijk en attent! Wel was het eten helaas op sommige vlakken duidelijk een inferieur aftreksel van wat je mag verwachten. De frieten waren slecht en de rijsttaartjes erg oud en hard. Een verbeterpunt zou zijn om ze bij een lokale bakker in te kopen, het hotel is nota bene in de vlaaistreek gelegen!

De locatie was top. Het is gewoon ontzettend jammer dat zulke relatief kleine dingen niet kloppen. De eigenaar zorgt ervoor dat je de hand op de knip houdt, door zijn gedrag gun je hem geen cent.
Hij zou zich moeten schamen zo met zijn vooral jonge personeel om te gaan. Gelukkig blijft het personeel er nuchter onder (wellicht zijn ze het gewend?) en blijven ze constant zeer vriendelijk tegen de gasten. Chapeau hiervoor!

We hopen dat de eigenaar tot inkeer komt en zijn gedrag aanpast. We zijn ervan overtuigd dat hij daar verder mee zal komen. De locatie en het personeel heeft hij immers al dik in orde!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank JACOBUS77
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken