Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Blanckthys('s-Gravenvoeren)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 115
US$ 98
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 116 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 25/07
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 85
US$ 83
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 238
US$ 173
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
    Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

    De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 140 per nacht.

    We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

    Gratis annuleren tot 27/07
    Boek nu, betaal bij aankomst
    US$ 97
    Booking.com
    Zie aanbieding
    Hotel Restaurant Slenaker Vallei(Slenaken)(Heel veel waar voor je geld!)
    Gratis annuleren tot 25/07
    Boek nu, betaal bij aankomst
    US$ 102
    Booking.com
    Zie aanbieding
    • Gratis wifi
    • Gratis parkeren
    De Blauwe Reiger('s-Gravenvoeren)
    TripAdvisor
    Zie aanbieding
    Booking.com
    Zie aanbieding
    • Gratis parkeren
    • Inclusief ontbijt
    Beoordelingen (158)
    Beoordelingen filteren
    158 resultaten
    Waardering van reizigers
    74
    45
    14
    12
    13
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    74
    45
    14
    12
    13
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    87 - 92 van 158 beoordelingen
    23 januari 2013 beoordeeld

    Het is echt een verborgen oase van kwaliteit met geweldig vriendelijke service. We voelden ons echt thuis. Een heerlijk diner met geweldige smaak combinaties en een vriendelijke bediening.
    Schone kamers en een prima ontbijt. Het was onze eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Een aanrader

    • Verbleef: januari 2013, reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    1  Bedank king1
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    21 januari 2013 beoordeeld

    Zeer aangenaam, feeëriek, super vreindelijk, zéér attent, in een uniek kader, zéér mooi dat zoiets autheniek bewaard kan blijven, lekkere keuken met mooie producten, goede wijnkaart!
    Wij snappen niet waar het vandaankomt (de kind onvriendleijkheid) maar wel opgevoede kinderen (2 en 4jaar) zijn hier zeker welkom, en ze zijn hier ook supper verwend geweest.
    Men kan hier helemooie wandelingen maken in een toch uniek stukje vergeten Vlaanderen, en met de sneeuw is dat nog leuker.
    Als het hotel ooit zou overwegen een zwenbad te bouwen, met Sauna, dan is het gewoon de max!

    • Verbleef: januari 2013, reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank Y L
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    11 januari 2013 beoordeeld

    Een spontane zoekactie op internet voor een overnachting in de buurt van Luik leverde dit landgoed op. We wilden een bijzondere locatie en dat is het! Ondanks het miezerige weer hadden we bij aankomst al een wow effect. Met mooi weer moet het helemaal geweldig zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het te chic is, het supervriendelijke, gastvrije personeel geeft je gelijk het gevoel dat je welkom bent. Hospitality zoals het bedoeld is!

    De charme van het landgoed is de combinatie van het landeljke leven - het eerste wat ik hoorde was het geknor van varkens - met alle luxe en comfort binnen. Alles is zeer smaakvol ingericht, de bedden liggen perfect en overal is wifi. Het eten, zo veel mogelijk van eigen landgoed, was ook helemaal goed. Omdat het low tide was, geen à la carte, helaas niet het bijzondere rund geproefd dat er gefokt wordt. Een mooie reden om nog eens terug te komen. Ook een aanrader als je iemand eens echt wilt verwennen, of een romantisch uitje.

    • Verbleef: januari 2013, reisde met vrienden
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank AgnesGorinchem
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    8 januari 2013 beoordeeld

    Recent een overnachting inclusief diner geboekt bij Landgoed Altembrouck. Wat een ongelooflijke ervaring: superlekker gegeten van de specialiteiten bij een knapperend haardvuur in het gezellige restaurant, lekker geslapen in één van de prachtige kamers, uiterst vriendelijke bediening en alles tiptop qua kwaliteit.
    Dit is een verborgen juweel en ik twijfel of ik iedereen wel zou verklappen hoe goed dit is, niet doorvertellen hé :-)

    Kamertip: Alle kamers zijn goed eigenlijk, al vanaf de zogezegd 'kleinere' superior kamers. Kamers met zicht op de vijver zijn wel heel aangenaam.
    • Verbleef: december 2012, reisde voor zaken
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank GPmol
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    8 januari 2013 beoordeeld

    Kamer viel tegen hoop stof, zand en spinnenwebben geen nespresso zoals aangegeven.Kamer bij ingang weining privacy. Ik zou dit geen 4 sterren hotel willen noemen maar een luxe bed and breakfast met diner. Behalve de kerstbomen weinig kerstsfeer weinig personeel zodat je overdag verplicht was om weg te gaan. Niet voor herhaling vatbaar.

    • Verbleef: december 2012, reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    1  Bedank sanashy
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken