Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 1.039
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-10-22
Booking.com
US$ 672
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 646
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 1.039
TravelocityUS$ 1.039
Prestigia.comUS$ 1.145
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.260)
Beoordelingen filteren
2.260 resultaten
Waardering van reizigers
1.923
234
70
23
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.923
234
70
23
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.260 beoordelingen
Beoordeeld op 23 januari 2020 via mobiele applicatie

Een van de beste hotels waar we al verbleven. De weg ernaartoe was een beetje uitdagend maar de mooie brede geasfalteerde weg was goed berijdbaar.
Oase van rust en verfijndheid, zeer vriendelijk onthaal.
De kamer was zeer mooi ingericht, groot genoeg en voorzien van alle comfort.
Het resort beschikt over verschillende restaurants, jammer genoeg was het Arabische restaurant tijdelijk gesloten.
Zalig verblijf!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank gentenaar3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DSymes_Anantara, General Manager van Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2020
Google-vertaling

Dear gentenaar3,

Thank you for taking the time in sharing your fantastic review with us.

It is great to see that you had an amazing time with us, discovering and exploring the culture of Oman and we hope that you brought back some great stories to tell as well.

Once again, thank you and we hope to have the opportunity of welcoming you back to our Resort in the near future.

With kind regards,

Dagmar Symes

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2019 via mobiele applicatie

Weinig woorden... Heb ik, een zeer mooi hotel. Vriendelijke personeel. Dinner en ontbijt was uitstekend. De kamers dik oké. Zeer net en mooi. Zwembad uitmuntend. Spijtig dat ik er 1 nacht heb geslapen. Pure topklasse.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank kristiaanm2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DSymes_Anantara, General Manager van Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2019
Google-vertaling

Dear kristiaanm2015,

Thank you for taking the time in sharing your fantastic review with us.

It is great to see that you had an amazing time with us, discovering and exploring the culture of Oman and we hope that you brought back some great stories to tell as well.

Once again, thank you and we hope to have the opportunity of welcoming you back to our Resort in the near future.

With kind regards,

Dagmar Symes

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel met vele faciliteiten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het uitzicht op de canyon is adembenemend. Een tip voor wie graag een glaasje drinkt: koop je wijn of wat dan ook op de luchthaven. Eten en drinken in het hotel zijn peperduur.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank kristll
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DSymes_Anantara, General Manager van Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2019
Google-vertaling

Dear kristll,

Thank you for taking the time in sharing your fantastic review with us.

It is great to see that you had an amazing time with us, discovering and exploring the culture of Oman and we hope that you brought back some great stories to tell as well.

Certainly, Your valued feedback regarding the pricing of our Food and Beverage has been discussed with the team to enhance our services and meeting your expectations for future stays with us.

Once again, thank you and we hope to have the opportunity of welcoming you back to our Resort in the near future.

With kind regards,

Dagmar Symes
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2019

Een 9 + , prachtige kamers met fantastisch uitzicht op de vallei.
Prima eten, goede en zeer vriendelijke bediening.
We zijn ook in het Alida geweest, welk ook een top hotel is, maar geef mij maar het Anantana

Datum van verblijf: februari 2019
Bedank Henri v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Rajaa_Obeid, Executive Assistant Manager van Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2019
Google-vertaling

Dear Sunshine669000,

Thank you for taking the time for sharing your review on your recent stay with us.

We are glad to hear that you had an amazing time with us here at the mountains and hope that you brought back some stories to tell as well.

We all look forward to having the opportunity of welcoming you back to our Resort in the near future.

With kind regards,
Rajaa Obeid
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2019

Alleen al voor de locatie verdient dit resort een sterke aanbeveling. Indrukwekkend zonder meer, net zoals de rit door de bergen ernaar heen. Neem daarbij de gekende stijl en aanpak van Anantara, en je weet dat je goed zit. Hoegenaamd niets op aan te merken, i.e. alles was top hier. Bezoek ook van hieruit vooral de Grand Canyon en de befaamde woestijnduinen.Ook niet te versmaden was de korting die we kregen omdat we een verblijf in dit resort combineerden met een verblijf in het Al Baleed Anantara resort in Salalah. Wij zijn fan.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Calvo398
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Rajaa_Obeid, Executive Assistant Manager van Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2019
Google-vertaling

Dear Calvo398,

Thank you for taking the time to share your review on your recent stay with us.

We are delighted to hear that you had an amazing time with us, amidst the breathtaking views and with the services and facilities that we have to offer. We hope that you also managed to bring back some great memories from this trip.

We are also glad to hear that you are availing our promotional packages by also visiting our sister property and hope that you have an enjoyable time over there too.

We all look forward to having the opportunity of welcoming you back to our Resort in the near future for another Anantara experience.

With kind regards,
Rajaa Obeid
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken