Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Word beloond met One Key
Hotels.com
Word beloond met One Key
Booking.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Frank van der Aa
Aalst, Nederland

Alles klopt aan dit resort

5,0 van 5 bollen17 jan 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Alles klopt aan dit resort. Heerlijke huisjes, perfect ontbijt en zwembad. Vriendelijk personeel en aantrekkelijk gelegen. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Mooie tuin en alles is goed onderhouden. Het is populair en ik snap waarom. Gewoon doen!
Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
  • ZenHotels.com
  • eDreams
  • Lol.travel
0.9 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • ZenHotels.com
  • Lol.travel
  • Agoda.com
1.1 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • Agoda.com
0.4 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
1.2 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Dort wohnt die Familie
Booking.com
  • eDreams
1.0 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
eDreams
  • Vio.com
1.2 km van Sawasdee Sukhothai Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Lol.travel
    1.3 km van Sawasdee Sukhothai Resort
    eDreams
      2.0 km van Sawasdee Sukhothai Resort
      Activities
      Priceline
      Go to your Happy Price
      • Booking.com
      10.9 km van Sawasdee Sukhothai Resort
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Restaurant/places to eat
      Booking.com
        1.6 km van Sawasdee Sukhothai Resort
        Gratis wifi
        Gratis parkeren
        Meer hotels in Mueang Kao bekijken
        Beoordelingen (293)
        Beoordelingen filteren
        293 resultaten
        Waardering van reizigers
        260
        29
        4
        0
        0
        Type reiziger
        Tijd van het jaar
        TaalAlle talen
        Meer talen
        Waardering van reizigers
        260
        29
        4
        0
        0
        Bekijk wat reizigers erover zeggen:
        Geselecteerde filters
        Filteren
        Lijst wordt bijgewerkt...
        2 - 7 van 293 beoordelingen
        Beoordeeld op 1 januari 2020

        Prachtig hotel op super goeie locatie. Met de fietsen van het hotel naar het historisch centrum geweest. Overigens trapten deze behoorlijk zwaar. Heerlijk huisje vlakbij het zwembad met eigen zitje. Lekker ruim, maar de badkamer viel wat tegen. Ontbijt is niet heel uitgebreid maar prima.

        Datum van verblijf: december 2019
          • Prijs/kwaliteit
          • Kamers
          • Service
        2  Bedank Maatje62
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 22 juli 2019 via mobiele applicatie

        Wat een fijn plekje. We waren hier 2 nachtjes met onze dochter van 9. Alles ziet er schoon en.mooi uit. Ruim opgezet en zeer vriendelijke eigenaressen en hun medewerkers. Ontbijt was ook prima.
        We komen graag nog een keer.

        Datum van verblijf: juli 2019
        Reistype: Reisde met familie
        1  Bedank 473vincentm
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        SawasdeeSukhothai, เจ้าของธุรกิจ van Sawasdee Sukhothai Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
        Google-vertaling

        Thank you very much for staying with us. It was such a pleasure to host you, and I'm so glad you like our resort. If you come back to Thailand I hope we can meet again.

        Sawasdee Sukhothai Resort

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 24 april 2019 via mobiele applicatie

        aangekomen en alleen al de geweldige ontvangst was super. Kamer zeer netjes en schoon..... eerste indruk top!!!! Bed prima en kamer voldoende ruim.
        Hadden gepland 1 nacht maar zijn er 2 geworden.
        Personeel en eigenaars spontaan en vriendelijk, bed super, wifi goed, douche prima en airco kon de 44 graden buiten aan.
        Ontbijt ruim voldoende.

        Enige “minpuntje” was dat zwembad te warm was maar wat wil je met al meer dan week 44 graden, zon en geen afkoeling s’nachts onder de 30 graden.
        Was wel schoon en dagelijks gemeten (zout, geen chloor)

        Kan Sawasdee absoluut aanbevelen als je in Sukhothai bent..... vlakbij de historische oude stad en fietsen beschikbaar als ook tuctuc service.

        Datum van verblijf: april 2019
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank 147RobertM
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

        Hier twee nachten geweest met ons gezin, dochters in een eigen bungalow. Alles was keurig verzorgd, de mensen superlief en dienstverlenend. Alles was top, zeker een aanrader. De plaats zelf is niet al te veel te doen dus twee dagen is dan voldoende.

        Datum van verblijf: juli 2018
        Reistype: Reisde met familie
        2  Bedank M2116ZMrobh
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        SawasdeeSukhothai, ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า van Sawasdee Sukhothai Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
        Google-vertaling

        Thank you very much for staying with us. It was such a pleasure to host you, and I'm so grad you like our resort. If you come back to Thailand I hope we can meet again.

        Sawasdee Sukhothai Resort

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 9 maart 2018

        Dit is een zalige resort. om te beginnen zijn de mensen supervriendelijk en staan altijd klaar om het naar je zin te hebben. Spijtig dat er in Sukhothai niet veel te doen is want ik zou er zeker een week kunnen verblijven.
        Als jullie naar Sukhothai gaan moet je niet verder zoeken, neem dit resort en je zal er geen spijt van hebben.

        Datum van verblijf: maart 2018
        • Reistype: Reisde met een partner
          • Kamers
          • Hygiëne
          • Service
        Bedank Dominique L
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        SawasdeeSukhothai, เจ้าของธุรกิจ van Sawasdee Sukhothai Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2018
        Google-vertaling

        Thank you very much for staying with us. It was such a pleasure to host you, and I'm so grad you like our resort. If you come back to Thailand I hope we can meet again.

        Sawasdee Sukhothai Resort

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Meer beoordelingen bekijken