“Prima vlucht en goede service”
Beoordeling van THAI Smile

27 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een klein halfuurtje voordat we zouden moeten vertrekken, vertrokken we al en kwamen daardoor ruim op tijd op Bangkok aan. Voor ons erg prettig want we hadden nog een aansluitende vlucht. Stoelen zijn comfortabel en service aan boord is goed. We kregen op de korte vlucht zelfs een snack en wat drinken.

Datum van reis: maart 2019

29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles verliep heel vlotjes. Van reservatie tot einde vlucht. Ondanks de lage prijs 135 euro voor vier personen, comfortabel vliegtuig en eten en drank tijdens de vlucht. Personeel zeer vriendelijk. We hadden ook recht op 20kg bagage per persoon en we zaten naast elkaar zonder toeslag.

25 augustus 2018 beoordeeld

inchecken, instappen, instructie en eten aan boord.
Het was allemaal prima in orde voor een zeer scherpe prijs
Ik zou willen dat meer maatschappijen zo goed waren.

• Eten en drinken
    • Inchecken en instappen
3 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een vlucht van 1:20 minuten kregen wij een sandwich en drinken!!! Voor een zeer goedkoop vluchttarief. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn

29 maart 2018 beoordeeld

Prettige binnenlandse vlucht,van BKK naar Udon in ongeveer 50 minuten,vriendelijk cabinepersoneel,redelijk goedkoop.

Datum van reis: februari 2018
    • Eten en drinken