Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima service en hulpvaardige en vriendelijke medewerker op vliegveld Halifax”
Beoordeling van WestJet


16 juli 2019 beoordeeld

Een bijzonder aardige medewerkster heeft ons goed geholpen bij het inchecken op Halifax Airport. Omdat het (technisch) niet mogelijk was thuis van te voren in te checken, moest dat op het vliegveld zelf gebeuren. Daar kom je dan aan bepakt en bezakt. Een medewerkster was bereid om ons te helpen bij het omvangrijke proces (printen van boardingpassen, controle, inchecken van bagage, labelen van koffers e.d.). Na een lange reis naar het vliegveld was dat zeer welkom. Hulde, zorgde voor ontstressing.

Datum van reis: juni 2019
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (17.982)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 17.982 beoordelingen

2 mei 2018 beoordeeld

Zakelijke vlucht van Houston naar Calgary, eerste maal met westjet en is prima bevallen, incheck verliep soepel en personeel was bijzonder attend voor alle reizigers gedurende de vlucht, ook vliegtuig was prima verzorgd.

Datum van reis: april 2018
1  Bedank Ron V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met westjet van Calgary naar Puerto vallarta gevlogen. Echt subliem.
Goedkoop maar van zeer goede kwaliteit. Goede stoelen, entertainment aan boord, eten en drinken en zeer vriendelijk personeel. Erg prettig!

Datum van reis: juni 2017
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
1  Bedank 164lindao
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 augustus 2017 beoordeeld

Westjet lijkt veel op de budgetmaatschappijen die we in Europa ook kennen voor de kortere vluchten. Maar hier hoef je nog niet te betalen voor ruimbagage etc. Je krijgt slechts een kleine snack, en verder voedsel en drank moet ook hier betaald worden.

Verder vriendelijk en behulpzaam personeel

Datum van reis: augustus 2017
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Inchecken en instappen
1  Bedank d V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 augustus 2017 beoordeeld

Prima maatschappij voor een binnenlandse vlucht. Beenruimte is voldoende, maar houdt niet over. Stoelen zijn verder prima. We kregen een koekje en zakje nootjes met een drankje. Later kwamen ze nog een keer met water langs.
Nadeel vind ik dat je je bagage pas kan betalen bij het inchecken (dit verlengt de wachttijden bij het inchecken).

Datum van reis: augustus 2017
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
1  Bedank C0rineM75
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.