Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaapstad-Amsterdam, keurig op tijd”
Beoordeling van KLM Royal Dutch Airlines


17 februari 2018 beoordeeld

Het was een vlotte reis van 11.15, vertrek midden in de nacht en keurig op tijd.
Informatie vanuit cockpit was zeer duidelijk.
Werkzaamheden cabine crew zeer professioneel en vriendelijk. De senior purser was ook in tourist class actief, maakte vriendelijke indruk.
Al met al voor herhaling vatbaar, een goede vlucht gehad met volle cabine.

Datum van reis: februari 2018
    • Zitcomfort
    • Klantenservice (bijv. houding, zorg, behulpzaamheid)
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht (wifi, tv, films)
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen (bijv. efficiëntie, service bij gate)
1  Bedank M.VAN A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (22.005)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1.170 - 1.174 van 22.005 beoordelingen

17 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor vertrek een glaasje champagne aangeboden gekregen. Zeer vriendelijk personeel. Ondanks dat de businessclass vol zat werd er ruim de tijd genomen.

Datum van reis: februari 2018
    • Zitcomfort
    • Klantenservice (bijv. houding, zorg, behulpzaamheid)
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht (wifi, tv, films)
    • Prijs-kwaliteitverhouding
1  Bedank 246daveb246
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat ik zelf nogal lang ben(2 meter) is het een ramp om te vliegen maar omdat ik niet zomaar even 100 euro voor een bepaalde plaats wil/ kan betalen ben je overgeleverd aan diegene die geld wil verdienen.
Een aantal jaar geleden kreeg je als lang persoon nog wel eens voorrang om op een betere stoel te zitten nu draait alles om geld!

Datum van reis: februari 2018
    • Zitcomfort
    • Klantenservice (bijv. houding, zorg, behulpzaamheid)
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht (wifi, tv, films)
    • Prijs-kwaliteitverhouding
Bedank Dennis L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld

Aangezien het een nachtvlucht was en ik overal kan slapen heb ik een fijne vlucht gehad had voor mij en mijn partner al stoelen en een maaltijd gereserveerd wat ons uitstekend is bevallen.
De service is uitstekend en je komt niets tekort.

Datum van reis: januari 2018
    • Zitcomfort
    • Klantenservice (bijv. houding, zorg, behulpzaamheid)
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht (wifi, tv, films)
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen (bijv. efficiëntie, service bij gate)
1  Bedank putkamer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld

Vandag 16 Feb 2018 - Ik heb tickets voor mijn moeder en mijn zusje van Las Vegas naar Amsterdam geboek.

Ik ben geholpen door mevrouw : JOICE - ik ben heel ontzettend happy en dankbaar ,want deze lieve, behulpzaam , geduld en zeer vriendelijk person ...heeft mij vandag weer mijn dag gemaak ....Zij ( Joice ) is number 1 Rated medewerker ....met zo een medewerker mag je heel blij zijn ....wij hebben ook zelf grote bedrijf ...en zo een medewerker willen wij meteen aan nemen en een meteen een vaste baan geven !
*****Wat een echte lieve en vriendelijke vrouw is deze mevr. Joice *****

Datum van reis: februari 2018
    • Zitcomfort
    • Klantenservice (bijv. houding, zorg, behulpzaamheid)
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht (wifi, tv, films)
    • Prijs-kwaliteitverhouding
Bedank Caecilia D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.