Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk om (weer) mee te reizen ”
Beoordeling van Emirates


30 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de afgelopen jaren directe vluchten te hebben geprevaleert moest ik wegens de huidige omstandigheden met Emirates vliegen. Het was prima. Tijdens de overstap werden we prima begeleid. Alles gaat efficiënt en veilig. Comfort en eten blijft onverminderd goed.

Datum van reis: september 2020
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
1  Bedank phwid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61.548)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 61.548 beoordelingen

30 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een paar maanden was het een waar genot om weer intercontinentaal te mogen vliegen. Uiteraard, of helaas, was het niet druk in het vliegtuig. Het reizen voelde veilig en comfortabel. De bediening is iets anders dan eerder gewend maar gegeven de huidige omstandigheden onverminderd goed.

Datum van reis: september 2020
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
1  Bedank phwid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2020 beoordeeld

Heb deze reis gedaan in de corona perioden en moet zeggen incl het 4 x moeten omboeken is dat zonder problemen gedaan, snel beantwoord via telefoon kosteloos omgeboekt en zeer net te woord gestaan.

Datum van reis: juni 2020
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank TheMove2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2020 beoordeeld

helaas was de hele service, hulpvaardigheid, bar en boos. op al onze vluchten slechts 1 stewardess ontmoet die een beetje moeite voor ons nam. het duurt ongeveer 1tot anderhalf uur voordat je wat te drinken krijgt, het team is erg druk met zichzelf het zo comfort mogelijk maken.
het verschil met de service tussen economy en buisness is erg groot.
maar het ergst was toen we in new dehli te horen kregen dat we niet mee mochten met de vlucht naar auckland omdat we gaan eta hadden. enige wat we te horen kregen was dat we niet mee mochten, verder geen enkele hulp of ondersteuning. terwijl andere maatschappijen bij het boeken al te kennen geven dat dit nodig is. erg slechte ervaring zo vlak voor vertrek. het had bijna onze reis verknals. op een klachtenbrief na een maand nog geen enkele reactie gehad. jammer we hadden goede verhalen over emirates gehoord maar helaas klopte er niets van

Datum van reis: februari 2020
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank Masjenkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 maart 2020 beoordeeld

We vlogen van Delhi (vertrek 04:05 ) via Dubai naar Brussel - Beide vliegtuien waren A350-300, recente vliegtuigen dus. Maar de opstelling van de Seats in Business is abominabel. Geen greintje privacy - weinig comfortable en moeilijk te bedienen zetels (ondanks de I-pad), ongemakkelijke opbergplaatsen - geen enkele bijkomend etui met toilet of slaapbenodigdheden. Beperkt ontbijt. Lekkere lunch, maar beperkt dessert. Correct maar kille en afstandelijke bediening. In Delhi moest de hele boarding Economy via de business. De lounge in Delhi was voorbijgestreefd en in Dubai overvol en ongezellig. We vliegen altijd Business, maar de eerste maal met Emirates. Niet voor herhaling vatbaar. Prijs/kwaliteit zwaar gebuisd

Datum van reis: maart 2020
    • Zitcomfort
    • Klantenservice
    • Hygiëne
    • Eten en drinken
    • Beenruimte
    • Entertainment tijdens de vlucht
    • Prijs-kwaliteitverhouding
    • Inchecken en instappen
Bedank 558leod
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.