Warm ontvangst en prachtig interieur. Speciale aandacht voor de handtassen van de dames (poef). Kleine kaart maar alles supervers. Uitgebalanceerde wijn erbij en dat alles voor een democratische prijs.
Warm ontvangst en prachtig interieur. Speciale aandacht voor de handtassen van de dames (poef). Kleine kaart maar alles supervers. Uitgebalanceerde wijn erbij en dat alles voor een democratische prijs.
Matig enthousiast over de 3-gangen diner die ik hier voorgeschoteld kreeg. Het voorgerecht (“dry aged rode biet”) leek me meer een gimmick. Het hoofdgerecht (griet en asperges) was heel klassiek gepresenteerd maar wel lekker (maar wat deden die kroketjes daarbij?), het rabarberdessert was om vlug...te vergeten. De bediening was afstandelijk maar zeker correct. Alles bij mekaar voor mij niet onmiddellijk voor herhaling vatbaar .Meer
Wat een perfectie!!! Vriendelijke ontvangst, De chef aan tafel voor uitgebreid menu advies, sommelier met praatje betreft bijpassende wijntjes. De gerechten niet alleen prachtig opgemaakt, maar uitmuntend van smaak. Kortom Fantastisch!
Prijs-kwaliteit niet echt in verhouding. Lekker gegeten maar minder verrassend dan verwacht. Het is gezellig zitten met voldoende afstand tov andere tafels maar de ontvangst is niet op niveau - we dienden onze jassen over onze stoelen te hangen terwijl mevrouw aan de tafel naast...ons een handtaspoefje kreeg. Moeilijk te rijmen. Het was ook onduidelijk dat de groentenmenu enkel mogelijk is op aanvraag. Dat mag transparanter. Wel fijn dat de chef zelf de menu kwam voorstellen en kwam polsen naar onze tevredenheid.Meer
Wat een geweldig restaurant. Dit stond al even op ons verlanglijstje en we zijn er eindelijk geraakt gisteravond. Tijdens de reservatie liet ik hen weten dat ik een suiker allergie heb en ze zouden hier rekening mee houden. En of ze dat deden, alles was...super lekker. Een explosie van smaken en de presentatie op het bord net een schilderij. Voor het eerst had ik ook een aangepast geweldig dessert ipv. gewoon een bordje fruit. Echt Top! Mijn complimenten aan de Chef en het hele team. Dit nadert in mijn ogen de perfectie. Super! Hier komen we zeker terug. 👌Meer
Goede chef, lekker en mooi verzorgde borden, gezellig interieur. Echter geen kaart, ook niet op vraag, waardoor je geen idee hebt van prijzen. De rekening was behoorlijk duur en onoverzichtelijk. Er werd geen aanpassing van het groenten degustatiemenu (5 gangen naar 4) afgetrokken. Dit gaf...toch wel een bittere nasmaak.Meer
Fantastisch lekker en verfijnd! Tot in de puntjes verzorgd met heel vriendelijk personeel. Ik zou alleen maar zeggen: Voor herhaling vatbaar!
lekker eten, mooie presentatie, fijne service, leuke babbel met de chef,goede wijnen. fijn kader aanrader
We verbleven in een B&B en normaal levert The Bistronomy niet aan huis, maar ze wilden gerust een uitzondering maken. Uitstekende service dus. En dat niet alleen, het eten was ontzettend lekker. Verfijnd, heerlijk en met zorg bereid. Het was alsof we een exlusieve restaurant...ervaring hadden, zelfs al zaten we op een hotelkamer. Dank je, Bistronomy! Voor herhaling vatbaar.Meer
Dit is de derde keer dat ik het genoegen had om van de creaties van sterrenchef Marc Clément te proeven. Eerst bij Foliez in Mechelen, enkele jaren geleden op uitnodiging van een zakenrelatie bij Living Tomorrow. Een bijzondere plek als restaurant in de achtertuin van...Het Huis van de Toekomst. Overdag ideaal gelegen bij de afrit van de Brusselse Ring, ‘s avonds wat desolaat op een verlaten bedrijventerrein. Maar in coronatijden is dat een voordeel, ook al omdat ik me herinnerde dat de tafels voldoende ver uit elkaar staan. Gezien de positieve eerdere ervaringen waren de verwachtingen hoog gespannen. Maar het vertrouwen werd meteen ingelost op het moment dat de chef zelf het menu kwam voorstellen. De bitterbal van varkenspoot spatte al meteen als een bommetje vol smaak open in de mond bij het aperitief. De combinatie van tartaar van zeebaars, caribeneros en zure room opende het menu met voldoende frisheid om uit te kijken naar de volgende gerechten. De perfect gebakken Sint Jacobsnootjes combineerden in harmonie met de Ibericoham en pompoen. Grote stukken kingcrab genoten van het gezelschap van prei en bieslook. Enkel bij het hoofdgerecht misten we wat krachtige omkadering van de boseend. De saus moest de wat futloze knolselder en boleten oppeppen. Maar de chef hield nog zijn dessert als troef achter de hand. Een rood festijn van biet en framboos met witte chocolade. Dit zijn gerechten die je zelf niet zomaar als amateurkok op tafel zet. Dat is de reden waarom we al graag eens wat extra betalen op restaurant. En daarom kijken we nu al uit naar de volgende keer dat al dat we het voorrecht hebben om van de keuken van Marc Clément te proeven. Dat hebben we hem ook gezegd op het einde van de maaltijd wanneer hij traditiegetrouw bij alle klanten komt polsen hoe het was. Chapeau chef!Meer