We hadden gekozen voor het VIP verrassingsmenu en daar hebben we geen spijt van gehad. Nadat de bubbels op tafel waren gezet werd er een amuse geserveerd met eendenlever, eendenborst en wat salade van rode biet samen met een mandje heerlijk zacht brood met aioli...en tapenade. Daarna volgde een voorgerecht van zalm met tempura garnalen; ook erg lekker. Het tussengerecht bestond uit een coquille met zacht gegaard buikspek; zeker een aanrader als je besluit a la carte te eten. Het hoofdgerecht was een combinatie van flat iron steak en zacht gegaarde sucade; om je vingers bij af te likken. Hierna waren de buikjes al behoorlijk gevuld, maar toen kwam er nog een soort “grand dessert” met allemaal heerlijke toetjes. Als afronding nog koffie, waar we ook nog een likeurtje bij hadden kunnen krijgen, maar na alle heerlijke wijnen die bij het diner werden geserveerd hebben we daar van af gezien. Al met al een heerlijk avondje uit eten met gezellige dames in de bediening en dat allemaal voor € 70 per persoon. Zeker voor herhaling vatbaar.Meer