Beste Adrie,
Een verstandige, hand op de beurs vraag!
Allereerst kunnen wij zeggen dat wij bij Jef en zijn vrouw het beste in Nederland eten; zij bieden kwaliteit van Texel en werken dus met groenten, vlees en vis van het ... Meer
Beste Adrie,
Een verstandige, hand op de beurs vraag!
Allereerst kunnen wij zeggen dat wij bij Jef en zijn vrouw het beste in Nederland eten; zij bieden kwaliteit van Texel en werken dus met groenten, vlees en vis van het Eiland. Voor de wijnen, we zijn zelf importeur van Bourgondische wijnen, varen wij geheel op haar advies en met succes; zij heeft een hele mooie selectie van Spaanse wijnen. Logeren hebben we daar nog niet gedaan (dat doen we in Bos en Duin), maar ook het ontbijt moet een belevenis zijn. Eerlijk gezegd weten wij niet meer wat we de laatste keer betaald hebben in oktober 2015, maar ook in Leiden zijn we bij de Doofpot, zonder ster, hetzelfde kwijt. We zitten nu in Santenay, Bourgogne en eten dan graag bij Lameloise, 3 sterren Michelin en dat is weer een ander hoogtepunt in onze culinaire belevenis.
Gewoon gaan eten en het bonnetje weggooien; je leeft maar 1 keer.