Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Waarderingen en beoordelingen

WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 42 - US$ 95
CUISINES
Vis en zeevruchten, Internationaal, Europees, Hedendaags, Scandinavisch
Beoordelingen (7)
Beoordelingen filteren
7 resultaten
Waardering van reizigers
3
2
1
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
3
2
1
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie luxe en daardoor vrij prijzige avond uit. Wij gingen "all the way" voor het 8 gangen menu inclusief wijnarrangement. Een kleine aanpassing van het arrangement ontlokte de gastvrouw de opmerking"daarvoor geldt uiteraard wel een toeslag". Jammer! Met bubbels en bites vooraf, en koffie met...digestief toe leg je toch een mooi bedrag neer. Is dat erg? Nee, maar zo'n opmerking is dan niet nodig. Wij zijn al sinds "de Zwaan" fan van Chef Carlo. Heerlijk gegeten, uiteraard het 1 wat lekkerder dan het ander. Kwaliteit van dat wat wordt geboden is uitstekend. Wijn niet bij iedere gang een "wow". Shabu shabu met eendenlever fenomenaal, alsook de bijpassende wijn. Dessert fantastisch, dikke pluim voor de uitvoering!Meer

Datum van bezoek: juli 2021
Nuttig?1  
4 weken geleden beoordeeld

Heel knap hoe de nieuwe eigenaren Tilia hebben gestart na een moeilijk coronajaar. Het restaurant is met smaak verbouwd en ziet er heel stijlvol uit. We hebben een vijfgangenmenu met wijnarrangement gekozen. Het gerecht met jackfruit en wilde rijst viel erg tegen. Weinig smaak en...niet wat je verwacht van een sterrenrestaurant. Het wijnarrangement bevatte lekkere wijnen maar de glazen werden erg zuinig ingeschonken. Voor deze prijs verwacht ik een normaal glas wijn en geen bob arrangement. Ook werd bij mijn tafelgenoot de fles leeggeschonken waardoor alle droesem uit de fles mee kwam. Toen we daar na ontdekking iets van zeiden, was het antwoord dat dit goedgemaakt zou worden bij het volgende glas. Er werd bij het volgende glas iets extra ingeschonken waardoor wij naar ons gevoel een normaal glas kregen. De laatste gang hadden wij al ons mini glas dessertwijn gekregen maar het eten liet wat langer op zich wachten waardoor ons glas leeg was. Deze werd bijgeschonken maar er stonden twee extra glazen op de rekening. Dit is eigenlijk een fout van het restaurant. Kleinigheidje maar wel verbeterpunt; er werkt een dame in de bediening die wel heel luid het eten op tafel komt toelichten. Het hele restaurant kan meegenieten bij elke tafel waar ze uitleg komt geven. Verder vriendelijke bediening. Het was een prima avond maar prijs kwaliteit was niet in verhouding. Wij waren overigens 260 euro kwijt voor twee personen.Meer

Datum van bezoek: juni 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 20 juni 2021

Bij ontvangst was het me duidelijk dat dit een zeer aangename beleving ging zijn. in een zeer aangenaam en klasse ruimte , wordt je verwent van het eerste hapje tot de laatste koffie met versnapering. elke gang wordt met zorg bereid en heeft elke keer...een verrassende smaakbom de bediening is zo goed op elkaar afgestemd dat het liep gelijk een trein bij elk gerecht werd ons een wijn uitgeschonken die totaal paste kortom : top restaurant en zeker een aanraderMeer

Datum van bezoek: juni 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 14 juni 2021

Midden in het dorp gelegen restaurant, wel makkelijk te bereiken en parkeren. Ontvangst is goed, houdt goed rekening met de corona maatregelen. Het bediening personeel is aardig, correct. Het diner zelf valt me wat tegen, alles is wat "smaakloos". Ze moeten meer kruiden toevoegen.

Datum van bezoek: juni 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 12 mei 2021

Na jaren op topniveau samengewerkt te hebben in Restaurant De Zwaan en Bistro Het Lelijke Eendje, hebben Sterrenchef Carlo Chantrel en Maître-Sommelier Mariëlle Vink samen in september 2020 Restaurant Tilia opgericht. Al vrij snel kregen ze een Michelin ster. Elke week is er een nieuw...3 gangen traiteur menu voor € 35 en een dagschotel. Wij hebben de borrel en bites box geprobeerd en het 3 gangen menu en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gerechten. Voor herhaling vatbaar.Meer

Datum van bezoek: april 2021
Nuttig?96  
Beoordeeld op 22 november 2020

Om tijdens de lockdown toch te kunnen genieten van een mooi diner hebben wij het weekmenu besteld. Ivm zwangerschap vooraf contact gehad. Waar nodig kon het menu worden bijgesteld. Er was prettig en vlot mailcontact. Het eten werd op de afgesproken tijd afgeleverd met een...duidelijke omschrijving. Ook hier weer vriendelijk contact. Net iets meer dan je verwacht. Het eten was heerlijk en een mooie hoeveelheid. We hebben erg genoten en willen dan ook graag een keer komen eten wanneer de situatie het weer toelaat.Meer

Datum van bezoek: november 2020
Nuttig?
Beoordeeld op 6 september 2020

Op een één gang te vroeg geserveerde wijn na, verliep alles op rolletjes in dit pas drie dagen (vanaf 3-9-2020) geopende Restaurant Tilia in Etten-Leur. En de gastvrouw verraste ons op een heerlijke digestief van het huis. Hier komen we zeker nog eens genieten.

Datum van bezoek: september 2020
Nuttig?
Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Tilia.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen
Veelgestelde vragen over Restaurant Tilia

Restaurant Tilia is beoordeeld in de volgende categorieën door Tripadvisor-reizigers:
  • Eten: 4
  • Bediening: 4.5
  • Prijs-kwaliteit: 4