Gezellig restaurant met uitgebreide kaart op een mooie plek vlakbij het strand. Voor elk wat wils, prima prijs-kwaliteit. Reserveren is wel aan te raden, Engels wordt er overigens niet/nauwelijks gesproken.
Gezellig restaurant met uitgebreide kaart op een mooie plek vlakbij het strand. Voor elk wat wils, prima prijs-kwaliteit. Reserveren is wel aan te raden, Engels wordt er overigens niet/nauwelijks gesproken.
Op een woensdagmiddag in april hier per toeval terecht gekomen voor lunch. Met ons nog slechts een ander tafeltje. Zeer vriendelijke bediening. Heerlijk en smaakvol bereide verse vis, eindigend met een sherry van het huis bij een espresso. Voor spaanse begrippen niet goedkoop, maar zeker...een aanrader.Meer
Wij hebben heerlijk gegeten, het was buiten het seizoen dus heel rustig maar de kwaliteit was prima! Ook de aanbevolen rosé was heerlijk! Voor lunch misschien beter omdat je dan prachtig over zee kijkt! Nu was het donker...
Ik ben hier de afgelopen twee weken twee keer geweest met mijn vrouw. in een van mijn bezoeken had ik een typische rijst met rode koning garnalen (carabineros), en in de andere hadden we char gegrilde kreeft. Beide werden voorafgegaan door verschillende voorgerechten, waaronder premium...Iberische ham, die fantastisch was en tomatensoep "salmorejo". Goede keuze aan wijnen en heerlijke desserts. Goede service. Het restaurant heeft een eigen parkeerplaats en extra parkeerplaatsen in de buurt. De uitzichten zijn echt geweldig, wat een hoogtepunt van deze plek is. U kunt genieten van een prachtig overzicht vanaf het uitkijkpunt recht boven het strand van Conil. Bij ons tweede bezoek hadden we geen reservering en ze hebben ons wel in een late slot om 15: 30 ondergebracht. Maar moet zeggen dat de aandacht overal goed was. Goede kwaliteit van het product en degelijke uitwerking. De rijst die we hadden was een beetje zout en een beetje te gaar, naar mijn mening. Ik vond de kwaliteit van de gerechten en de voorbereiding een beetje middenniveau en dus het middengemiddelde cijfer. Maar moet zeggen dat het een goede keuze is als je in de buurt bent.Meer
Vis, rundvlees en een verscheidenheid aan lokale delicatessen, waaronder tonijn. Ik heb echt genoten van dit restaurant en zou zeker terug gaan!
Lunch met vrienden we aten boven en was een duidelijke hit met onze vrienden aangezien het er eerste bezoek was. Het eten en de wijn was uitstekend en een goede waarde voor wat we hadden we zullen weer teruggaan bij ons volgende bezoek
De plaats is elegant en heel charmant tegenover de zee, daar eindigen de complimenten. Elke visschotel we bestellen was klein en volledig flauw. Geen van de visgerechten kwam met salade of aardappelen zoals het in Spanje gebruikelijk is. We hadden allemaal honger na het avondeten,...wat onaanvaardbaar is voor de prijzen die ze aanrekenen. De zeeduivel die ik had (zie foto van de vreselijke presentatie) had slechts een paar kleine eetbare stukjes omdat de rest allemaal botten / kraakbeen was die niet geserveerd hoefden te worden. Ik vlei mezelf als een visspecialist en dit was een van de slechtste restaurants om vis te eten in Conil, eerlijk gezegd. De service was prima, maar ze hielden niet van de kritiek toen ze ons vroegen. . .Meer
Lekker eten, goede service. Ik kan aanbevelen de " solomillo de ternera " (rundvlees sirloin) . Gedaan tot in perfectie.
El Roqueo heropend in de eerste dagen van januari. We zijn er sindsdien vier keer geweest. Als je geen pasta of goed rood vlees wilt, kun je niet teleurgesteld worden. Er is een goede selectie aan zeevoedsel om rauw gegeten te worden, zoals de oesters,...gegrilde a la plancha, zoals garnalen (gambas), reuzengarnalen (carabineros - de rode) of langostinos, de langoesten (langosta) of de kreeft kennen we in Engeland, de bogavante - alles kan ook gekookt worden gegeten of, in één of twee gevallen, in een sappige rijstschotel. Als het erop lijkt dat de schaal- en schelpdieren de belangrijkste attractie zijn, nou, als dat vis is, is het geen twijfel dat het waar is. De beste vis die lokaal wordt gevangen, voornamelijk van de brasemfamilie, zoals urta, pargo en de beste, dorada, goudbrasem, staat meestal op het menu. Maar dat geldt ook voor Lenguado - de tong van Dover - en zeer af en toe het beste van alles, tarbot of rodaballo. Deze worden op verschillende manieren gekookt, a la plancha, al horno (gebakken), met olijfolie of la sal, ook gebakken maar in een dikke laag zout. Aan de kant van het vlees, zijn er altijd lamskoteletten en carne ib rica, en vaak speenvarken (cochinillo) of gebraden been of schouder van lam. Als ik in detail ben gegaan, is het omdat ik geloof dat dit nu het beste restaurant in Conil is. De ambiente is heel bijzonder, met een prachtig uitzicht op de zee, vooral van boven, en de service is onberispelijk. Het heeft de verleiding weerstaan om groter te worden en meer tafels te bieden, waarschijnlijk omdat het nergens naartoe kan, zo niet. Dat is goed, want zelfs op het hoogtepunt van de zomer kunt u een ontspannen maaltijd nuttigen met onbeklede obers, zodat u een tafel kunt krijgen. Een ander restaurant, ook een van mijn favorieten, en dat naamloos zal zijn, heeft de verleiding niet weerstaan. Het is bijna zeker het meest tot de verbeelding sprekende restaurant in Conil en heeft een buitengewoon menu, maar het lijkt me goed op weg om een plek te worden waar je geen ontspannende maaltijd meer kunt hebben. En dat zeg ik in januari.Meer
Mijn vrouw en ik ging er voor het diner een nacht omdat het werd ons aanbevolen. We bestelden een paar tapas en waren behoorlijk teleurgesteld. Eten was een beetje te gaar en de kwaliteit die we verwacht hadden was gewoon niet is. Restaurant personeel was...erg koud en niet een zeer warme sfeer voor ons. Terwijl wij nog een diner, begon ze te saneren restaurant voor overnachting sluiting; niet erg zakelijk gericht. Hoewel het restaurant mei hebben enkele goede recensies, ik zou aanraden om te proberen andere restaurants in de omgeving, waar u kunt worden behandeld een beetje beter en geniet van uw eten en uitzicht. Niet de moeite waard te gaan of geld. JLTMeer