Deze zaak ontvangt slechts 20 personen per service. Dat kan je merken aan de bediening die heel vlot en correct is en aan de kwaliteit van de gerechten. Mijn vrouw en ik waren, na ons aperitiefje, in de wolken van ons voorgerecht, resp. Foie gras...d'oie mi-cuit à l'Alsacienne (€) en de Foie gras de canard mi-cuit (€15). De dame die bediende stelde mij de als "suggestion du jour" de Tête de veau à la sauce ravigote (€16) voor die ik graag wilde proberen en mijn vrouw nam de Quenelle d'esturgeon au caviar avec une nage au jus de carcasse de homard (€24). Tongstrelend lekker! Wij sloten af met een Mousse au chocolat en een Crême brûlée. Ook deze gingen er gemakkelijk in, gezien de vorige porties niet echt groot konden genoemd worden, maar ja, wij zijn dan ook vrij grote eters ;-) Als ik dan toch een kleine tip mag geven: serveer bij het aperitief een kleine amuse gueule om direct jullie stempel te zetten als gastronomisch restaurant die met verse, plaatselijke ingrediënten werkt.Meer