Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Reserveer een tafel
2
di 5-7
20:00

Waarderingen en beoordelingen

Travellers' Choice
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 17 - US$ 56
CUISINES
Frans, Europees
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Standpunt van de MICHELIN-gids

Chef Romain Hertrich and sommelier Romain Lambert, after stints in top establishments in France and abroad, are now at the helm of this auberge, treate...
Lees meer in de MICHELIN-gids
Beoordelingen (290)
Beoordelingen filteren
23 resultaten
Waardering van reizigers
17
4
1
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
17
4
1
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Beoordeeld op 2 mei 2022

Het eten is hier fantastisch en wordt op vriendelijke wijze en met gevoel voor detail geserveerd. Reserveren is hier (net als bij vele restaurants in de omgeving) zeer gewenst.

Datum van bezoek: april 2022
Nuttig?
Beoordeeld op 1 maart 2022

Het is derde keer dat ik er kom gespreid over 5 jaar. Speciaal afgereden naar Beblenheim vanuit Barr uit sympathie en respect voor de 2 eigenaars. De sommelier en mede eigenaar kent echt wel zijn vak en bezit een mooie wijnkaart , maar deze keer...bediend door een jonge tafelbediende weliswaar beleefd was maar op automatische piloot werkte zonder bezieling. De jongen zag er echt heel moe uit, Eten was al bij net ok doch niet op niveau van vroeger (zalm met linzen en wintersla, varkensvlees met veel vet aan, wel een lekker dessert op basis van ananas). Bij buitengaan hebben wij onze jas genomen, geen merci of au revoir gekregen....spijtig want de persoonlijke touch is juist de troef die zij moeten uitspelen als klein intiem restaurant....ik kan dit moeilijk nog aanbevelen op deze manier.Meer

Datum van bezoek: maart 2022
Nuttig?
Beoordeeld op 29 augustus 2019

Dit is echt een top restaurant en nog relatief onbekend, dus nog geen noodzaak om te reserveren en ook nog niet schreeuwend duur. Er is geen heel uitgebreide kaart, maar er zijn twee menu's waarvan de gerechten ook afzonderlijk besteld kunnen worden. Ik koos voor...het meest uitgebreide menu met bijpassend wijnarrangement en het was werkelijk waar geweldig. Alle gangen waren perfect en twee of drie keer werd ik verrast met zeer gewaagde smaakcombinaties: kokosmousse bij de eend en curry bij het dessert, bijvoorbeeld. Allemaal lokale wijnen en bij ieder gerecht en iedere wijn een leuke toelichting door het personeel. Als digestief een eaux-de-vie van Mette, dan is de cirkel echt helemaal rond. Prachtige locatie en zowel binnen al;s buiten stijlvol ingericht. Ik zou alleen voor dit restaurant al teruggaan naar de Elzas!!Meer

Datum van bezoek: augustus 2019
Nuttig?1  
Beoordeeld op 5 november 2017

Dit restaurant is huidige zomer na een renovatiebeurt overgenomen door 2 jonge restaurateurs die hun strepen verdiend hebben aan de beste tafels van Frankrijk. Zij verdienen alle kansen en wij hebben genoten van de krokant gebakken makreel als voorgerecht en de sint-jacobsschelpen of eendefilet als...hoofdgerecht. De kwaliteit van de ingrediënten is uitstekend ! Zeer attentvolle bediening door Romain die tevens een gepassioneerd wijnliefhebber is en zijn wijnen kent. De wijnkaart bevat vele mooie domeinen van de elzasregio waar elkeen zijn gading in vindt zowel in het goedkopere als duurdere gamma. Maar er zijn ook ontdekkingen uit andere regio's. Het feit dat zij enkel met menu's werken vind ik geen nadeel. Het is een klein, intiem restaurant en de 2 uitbaters kunnen zo efficiënt werken. Ik heb prijs-kwaliteit uitstekend gegeten. Er zijn hier en daar wat kleine verbeterpunten ( ik vond het tempo tussen de gerechten iets te snel bvb) maar ik kom zeker terug naar hun restaurant. De passie, kennis en persoonljke aanpak waren een troef.Meer

Datum van bezoek: november 2017
Nuttig?1  
Beoordeeld op 14 oktober 2016

Le Bouc Bleu is een pareltje wat absoluut ontdekt dient te worden als men in de Elzas is. Geweldig eerlijk verse keuken met smaakervaringen die je nog lang blij blijven. Ga ook mee met de aanbevelingen qua passende wijnen dat maakt de ervaring nog fantastischer....Super vriendelijk gastvrij personeel, neem de tijd om van de hele ervaring te genieten. Wij gaan zeker als we weer in de Elzas zijn terug !Meer

Datum van bezoek: oktober 2016
Nuttig?
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie

Niet goedkoop maar zeer goed en sfeervol. Hebben genoten. Gastvrouw heel correct. Spreekt d'r talen.

Datum van bezoek: september 2016
Nuttig?
Beoordeeld op 25 juli 2016

Je maakt voor het driegangen menu een keuze tussen enkele voo- en hoofdgerechten en desserts. Toelichting krijg je van de gastvrouw. Het eten was best ok maar te duur voor wat het was, bijna 50 euro voor drie gangen. Wijnkaart is ok met bijna uitsluitend...Elzassers op de kaart.Meer

Datum van bezoek: juli 2016
Nuttig?1  
Beoordeeld op 14 oktober 2015

Bediening is langzaam, want alleen de eigenaresse, maar het verse, verfijnde eten en de rustige, intieme sfeer maken veel goed. Wijnkeuze kan beter (meer biologische wijnen, als je als bio-restaurant afficheert), en prijzen zijn wat aan de hoge kant. Mooi dessert ook. Reserveren noodzakelijk, maar...6 tafeltjes.Meer

Datum van bezoek: oktober 2015
Nuttig?
Beoordeeld op 10 augustus 2015 via mobiele applicatie

Het eten is heerlijk. Om de twee dagen een ander, door de chef, samengesteld menu. Dat is meer dan goed bereid, met aandacht voor verse producten en mooie presentatie. De menuprijs valt alleszins mee. De wijnen zijn echter ongelofelijk duur. U dient rekening te houden...met vijftien euro per glas. Dan wordt het net een iets te prijzige avond voor het mooie eten, de goede wijnen en goede service.Meer

Datum van bezoek: augustus 2015
Nuttig?2  
Beoordeeld op 8 juni 2015 via mobiele applicatie

Vergeet die toeristententen in de bekende plaatsen en ga naar Beblenheim! Knus en gezellig restaurant waar op niveau gekookt wordt. En dat voor heel schappelijke prijzen. Wij aten een combinatie van een terrine en gebakken foie gras de canard. En een risotto met zalm. En...als nagerecht een meringue met ijs en aardbei. ( menu €39,-!) Deze fantastische maaltijd werd bereid en opgediend door het echtpaar dat dit restaurant met passie en vakmanschap drijft. Een aanrader!Meer

Datum van bezoek: juni 2015
Nuttig?1  
Meer beoordelingen bekijken
De beste in de buurt
De beste hotels in de buurtAlles weergeven
La Bergerie
67 beoordelingen
op 0,26 km afstand
Le Mandelberg
146 beoordelingen
op 0,66 km afstand
Hotel Le Mittelwihr
119 beoordelingen
op 0,87 km afstand
Ethic Etapes CIS Mittelwihr
36 beoordelingen
op 1,12 km afstand
De beste restaurants in de buurtAlles weergeven
Auberge du Froehn
311 beoordelingen
op 1,22 km afstand
Agneau Blanc
420 beoordelingen
op 0,11 km afstand
Le Maximilien
354 beoordelingen
op 1,36 km afstand
De beste attracties in de buurtAlles weergeven
Domaine Bott-Geyl
6 beoordelingen
op 0,34 km afstand
Vin d'Alsace HORCHER
398 beoordelingen
op 0,9 km afstand
Maison Jean Huttard
13 beoordelingen
op 1,53 km afstand
Domaine Specht - Vins et activités oenotouristiques
21 beoordelingen
op 0,76 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Auberge Le Bouc Bleu.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen
Veelgestelde vragen over Auberge Le Bouc Bleu

Auberge Le Bouc Bleu is beoordeeld in de volgende categorieën door Tripadvisor-reizigers:
  • Eten: 4.5
  • Bediening: 4.5
  • Prijs-kwaliteit: 4.5
  • Sfeer: 4.5