Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Chef Romain Hertrich and sommelier Romain Lambert, after stints in top establishments in France and abroad, are now at the helm of this auberge, treate...
Het eten is hier fantastisch en wordt op vriendelijke wijze en met gevoel voor detail geserveerd. Reserveren is hier (net als bij vele restaurants in de omgeving) zeer gewenst.
Het is derde keer dat ik er kom gespreid over 5 jaar. Speciaal afgereden naar Beblenheim vanuit Barr uit sympathie en respect voor de 2 eigenaars. De sommelier en mede eigenaar kent echt wel zijn vak en bezit een mooie wijnkaart , maar deze keer...bediend door een jonge tafelbediende weliswaar beleefd was maar op automatische piloot werkte zonder bezieling. De jongen zag er echt heel moe uit, Eten was al bij net ok doch niet op niveau van vroeger (zalm met linzen en wintersla, varkensvlees met veel vet aan, wel een lekker dessert op basis van ananas). Bij buitengaan hebben wij onze jas genomen, geen merci of au revoir gekregen....spijtig want de persoonlijke touch is juist de troef die zij moeten uitspelen als klein intiem restaurant....ik kan dit moeilijk nog aanbevelen op deze manier.Meer
Dit is echt een top restaurant en nog relatief onbekend, dus nog geen noodzaak om te reserveren en ook nog niet schreeuwend duur.
Er is geen heel uitgebreide kaart, maar er zijn twee menu's waarvan de gerechten ook afzonderlijk besteld kunnen worden.
Ik koos voor...het meest uitgebreide menu met bijpassend wijnarrangement en het was werkelijk waar geweldig. Alle gangen waren perfect en twee of drie keer werd ik verrast met zeer gewaagde smaakcombinaties: kokosmousse bij de eend en curry bij het dessert, bijvoorbeeld.
Allemaal lokale wijnen en bij ieder gerecht en iedere wijn een leuke toelichting door het personeel. Als digestief een eaux-de-vie van Mette, dan is de cirkel echt helemaal rond.
Prachtige locatie en zowel binnen al;s buiten stijlvol ingericht. Ik zou alleen voor dit restaurant al teruggaan naar de Elzas!!Meer
Dit restaurant is huidige zomer na een renovatiebeurt overgenomen door 2 jonge restaurateurs die hun strepen verdiend hebben aan de beste tafels van Frankrijk. Zij verdienen alle kansen en wij hebben genoten van de krokant gebakken makreel als voorgerecht en de sint-jacobsschelpen of eendefilet als...hoofdgerecht. De kwaliteit van de ingrediënten is uitstekend !
Zeer attentvolle bediening door Romain die tevens een gepassioneerd wijnliefhebber is en zijn wijnen kent. De wijnkaart bevat vele mooie domeinen van de elzasregio waar elkeen zijn gading in vindt zowel in het goedkopere als duurdere gamma. Maar er zijn ook ontdekkingen uit andere regio's.
Het feit dat zij enkel met menu's werken vind ik geen nadeel. Het is een klein, intiem restaurant en de 2 uitbaters kunnen zo efficiënt werken. Ik heb prijs-kwaliteit uitstekend gegeten.
Er zijn hier en daar wat kleine verbeterpunten ( ik vond het tempo tussen de gerechten iets te snel bvb) maar ik kom zeker terug naar hun restaurant. De passie, kennis en persoonljke aanpak waren een troef.Meer
Le Bouc Bleu is een pareltje wat absoluut ontdekt dient te worden als men in de Elzas is. Geweldig eerlijk verse keuken met smaakervaringen die je nog lang blij blijven. Ga ook mee met de aanbevelingen qua passende wijnen dat maakt de ervaring nog fantastischer....Super vriendelijk gastvrij personeel, neem de tijd om van de hele ervaring te genieten. Wij gaan zeker als we weer in de Elzas zijn terug !Meer
Datum van bezoek: oktober 2016
Nuttig?
Ymieras
15 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie
Je maakt voor het driegangen menu een keuze tussen enkele voo- en hoofdgerechten en desserts. Toelichting krijg je van de gastvrouw. Het eten was best ok maar te duur voor wat het was, bijna 50 euro voor drie gangen. Wijnkaart is ok met bijna uitsluitend...Elzassers op de kaart.Meer
Bediening is langzaam, want alleen de eigenaresse, maar het verse, verfijnde eten en de rustige, intieme sfeer maken veel goed. Wijnkeuze kan beter (meer biologische wijnen, als je als bio-restaurant afficheert), en prijzen zijn wat aan de hoge kant. Mooi dessert ook. Reserveren noodzakelijk, maar...6 tafeltjes.Meer
Datum van bezoek: oktober 2015
Nuttig?
Pv781
300 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2015 via mobiele applicatie
Het eten is heerlijk. Om de twee dagen een ander, door de chef, samengesteld menu. Dat is meer dan goed bereid, met aandacht voor verse producten en mooie presentatie. De menuprijs valt alleszins mee. De wijnen zijn echter ongelofelijk duur. U dient rekening te houden...met vijftien euro per glas. Dan wordt het net een iets te prijzige avond voor het mooie eten, de goede wijnen en goede service.Meer
Vergeet die toeristententen in de bekende plaatsen en ga naar Beblenheim!
Knus en gezellig restaurant waar op niveau gekookt wordt. En dat voor heel schappelijke prijzen.
Wij aten een combinatie van een terrine en gebakken foie gras de canard. En een risotto met zalm. En...als nagerecht een meringue met ijs en aardbei. ( menu €39,-!)
Deze fantastische maaltijd werd bereid en opgediend door het echtpaar dat dit restaurant met passie en vakmanschap drijft.
Een aanrader!Meer
De beste in de buurtWe classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.