Mijn man wilde gewoonlijk zijn verjaardag vieren met de consumptie van vet vlees. Ik heb een reservering gemaakt bij Vic en Anthony, vooral omdat hun menu een paar items bevatte die ik misschien ook zou willen eten. Mijn man bestelde de helft van het menu...- - kreeftenbisque, het spek-voorgerecht (meestal alleen lange, vette spekstukken), een soort rib eye, koffie, cheesecake, een cappuccino. Hij was tevreden met alles wat hij had besteld, en nu hebben we in ieder geval tot aanstaande dinsdag genoeg te eten. Ik, ooit de kieskeurige, bestelde een ouderwetse cocktail. Ze hebben het gehaald met Knob Creek, en eerlijk gezegd was ik hier niet zo van onder de indruk, maar het was prima. Later besloot ik dat ik het naar mijn zin had en misschien wel een andere cocktail leuk vond, dus bestelde ik een whisky sour. Een whisky zuur is vrij simpel. Het is letterlijk bourbon, zoetstof, citroensap, eiwit. Ik ging ervan uit dat een chique steakhouse met houten muren het op de traditionele manier zou maken, dus toen het arriveerde, zonder eiwitten en meestal een gigantisch laag glas met ijs en sodawater, was ik behoorlijk geschokt. Om eerlijk te zijn zat er een paar parel in hun handen. Mijn man zei dat ik moest kalmeren en niet langer een snob moest zijn, maar mijn 4-sterrenbeoordeling is uitsluitend gebaseerd op deze horror. WIE ZET SODA IN EEN WHISKY SOUR? Oke. Dus ik ben er helemaal overheen en ik bestel de crabcake, die de ober had uitgeroepen tot "de beste", en ik ben dol op krab - - het was best gaaf. Geen blik kan smaken en leek vers en erg delicaat en boterachtig. Ik had ook een paar happen van de gigantische cheesecake van mijn man, die zo groot was dat ik dacht dat ik hem als nekkussen op de rit naar huis kon gebruiken, maar hij was ook best lekker. Al met al een duur diner, want mijn man bestelt graag eten. Niet echt mijn soort plek omdat ze geen fatsoenlijke freakin 'whisky sour kunnen maken, maar ik zal proberen dat te laten gaan.Meer