Wij waren hier op een avond dat er geen electriciteit was in Franschhoek. Gezellig tafelen dus bij candle light. Ondanks dit technisch probleem stelde de ganse ploeg alles in het werk om het zo aangenaam mogelijk te maken, met de nodige uitleg en alle geduld....Super professioneel zonder stijve bedoeningen. Heel gemoedelijk met af en toe een grap. En wat een kunst op het bord, veel nieuwe technieken en alle gerechten één voor één pareltjes. En vooral very tasting. Super lekkere wijnen voorgesteld door een heel goede sommelier die zijn vak met hart en ziel doet. Klein restaurant maar hierdoor zeer sfeervol, toen wij er waren zat het vol. Badenhorst was zelf aanwezig tot en met ons hoofdgerecht, maar vertrok dan naar het volgende restaurant, blijkbaar is hij eigenaar van 3 zaken en hij zorgt iedere avond voor zijn aanwezigheid in elke zaak, ofwel wisselt hij af met zijn sommelier. Prachtige prestatie, meer dan 1 ster waard. Zeker niet te missen. Alleen opletten met de kilootjes, die vliegen er in Franschhoek onmiddellijk aan, deze plaats is een waar gastronomisch paradijs? Bravo alvast aan het ganse team.Meer