Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ninety Acres at Natirar

2 Main St, Peapack-Gladstone, NJ 07977-9801
+1 908-901-9500
Website
Delen
Opslaan
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Zoom resetten
Kaart bijwerken …
Overzicht
  • Uitstekend57%
  • Heel goed23%
  • Gemiddeld11%
  • Matig6%
  • Vreselijk3%
Nu gesloten
Openingstijden
CUISINES
Amerikaans, Hedendaags, Veganistische opties, Glutenvrije opties, Geschikt voor vegetariërs
PRIJS
€€€€
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer
LOCATIE
2 Main St, Peapack-Gladstone, NJ 07977-9801
Alle details
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (452)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 10 van 281 beoordelingen

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was ons tweede bezoek en we vinden het geweldig. Ik hou van de eetzaal en het bedienend personeel is echt geweldig. De bieten salade is onze familie favoriet, dus goed. We hebben ook genoten van de cavatelli met erwten&spek en het lam met pasta....Natuurlijk met kinderen we bestelden de friet en ze stelde niet teleur. We deelden de pizza met champignons en mijn zoon bestelde de ribeye. Wat ik wil is dat het menu is gevarieerd met licht keuzes en dan traditionele diner mogelijkheden. Wij hebben altijd mixen en matchen en delen. Leuke familie time😀Meer

1 augustus 2017 beoordeeld

We hebben genoten van Pre - Diner cocktails op het terras. Megan (onze serveerster) legde de dinerkaart in superlatieven en bejubeld onze uiteindelijke keuzes. De vier van ons kiezen 8 verschillende " prachtige " menu " favorieten " , (de heilbot was best) De eetkamer...akoestiek waren luid en de NYC prijzen hebben niet de NYC kwaliteit. We hebben allemaal genoten van de service van een gracieuze personeel in het midden van de Jersey landadel.Meer

13 juli 2017 beoordeeld

Laatste avond dineerden we negentig hectare en gebruikt een cadeaubon van buiten de staat familie dat wisten we genoten van eten en de kookschool. Helaas, het was een verschrikkelijke gebeurtenis en zeer pijnlijk voor ons want we uitgenodigd gasten te Join us. We wachtten op...10 / 15 minuten voor onze ober om onze drankjes te bestellen. We alle bestelde verschillende visgerechten en wachtten meer dan 45 minuten na onze salades voor onze maaltijden. ik ten slotte vroegen we onze ober wanneer we konden verwachten onze maaltijden. Hij keek verrast dat ze nog niet aangekomen en gingen naar de keuken - 30 seconden later onze maaltijden aankwamen. Natuurlijk zijn ze op een warming board wachten tot iemand ze ophalen. We allemaal begon te eten - één door één was geuit dat de vis was overdreven, bijna ontzet. We hebben niet terugsturen wat verkeerd was, maar we waren bang dat het zou nog een uur. De desserts waren ook vertraagd en onjuist. Al met al, de vele obers waren nonchalant naar onze tafel - permanent rond chatten en betaalde geen aandacht aan ons. . Mijn vrouw is glutenvrij en aangemelde de ober op het moment van bestellen. Hij heeft nooit aangeboden glutenvrij brood of crackers totdat hij werd gevraagd ongeveer halverwege thru onze wachttijd. Bovendien, toen desserts kwamen de bestelling was onjuist. Op dat moment, We verloren onze eetlust - voor negentig en hectares en dessert. Ik heb gesproken met de manager van dienst op de weg. Ik vertelde hem van onze problemen en de kronings blow was toen hij suggereerde dat ik verkeerd was in niet terugvallen op al deze kwesties voor zijn aandacht eerder. Natuurlijk, 90 hectare is niet het uitstekende restaurant in het verleden. Iedereen fouten maakt maar blijft de klant is niet het merk van mooie etablissement. We zullen nooit er dineren en zal onze gasten.Meer

5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik nam mijn ouders naar 90 hectare voor de Me eten ervaring. Het was geweldig en het eten was perfect! Ik zal het opnieuw doen. Het is de moeite waard ooit penny!

21 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Had een prachtige avond negentig Actes. Eten was uitstekend. Mijn reden voor 4 sterren, de service. Zodra onze hoofd serveerster vertrokken voor de avond, de service ging bergaf. De persoon die voor haar nooit ingecheckt op ons.

17 juni 2017 beoordeeld

Voor al haar trommel glooiende, 90 hectare is voorbij - geprijsd en over - nominaal. Mijn eten was niet geweldig. Terwijl er een grote inspanning geleverd om goede service, het was traag en inefficiënt. De wijnkaart is vreemd. Zeer luidruchtig. Het wachten niet waard voor...een reservering. Pretentieus, eigenlijk. Ze hebben zelfs verknalde mijn ijs.Meer

12 juni 2017 beoordeeld

Mijn man wilde dineren hier en sprak over het voor maanden. We tenslotte maakte. We hadden hoge verwachtingen en wilde verrast worden en niet beïnvloed door beoordelingen en ervaringen van anderen. We wisten de geschiedenis van de plek. Het restaurant zijn hoge waardering, populariteit en...dat het pand was eigendom tot voor kort door de Marokkaanse koning's familie. Het pand werd verkocht in 2000 aan de Somerset county. Het feit dat het landhuis werd omgebouwd tot een restaurant en Culinary Institute, begrijpelijkerwijs stelt de bar erg hoog. We hebben een heerlijke avond, die begon op wat was genaamd " dromerige rijden tot het restaurant. De Natirar Park is prachtig en zeker een bezoek waard, zelfs als je niet gaat voor het diner. Het restaurant interieur is interessant, vul eerst in een ruime bar en gastvrouw gebied. De grote eetzaal is verrassend donker en rustiek. Het opent naar een andere kamer - de keuken/eetkamer - die leek helderder. Ik ben niet zeker of zitplaatsen is er door speciaal verzoek of een speciaal menu. We zaten al snel en bood aan om onze drankjes op het buitenterras. Het was een zwoele avond en een geweldige start van een mooie eetervaring. Onze tafel binnen was in een cabine, de vierkante tafel net groot genoeg voor twee. Ik veronderstel dat gaat met de rustieke thema - boerderij naar de tafel concept - er is geen tafelkleed, kaars alle bloemen. De grote witte servetten opgefleurd het een beetje. . . Van start tot finish we waren zeer goed verzorgd. We hadden een team van drie mensen die zorgden ervoor dat we de drankjes, brood, water voordat we hadden zelfs een kans om het menu. We hadden wel een paar vragen en besloten om a la carte bestellen die nacht. Om te beginnen, we hadden de Gele Fin tonijn Crudo, haricot vert, jalapeño, komkommer, sjalot & yuzu miso-. Zeer grote portie en we werden geadviseerd om het te delen. Het kwam prachtig verguld voor ons - split in de keuken. Een geweldige start! Voor Eerste mijn man had de Hudson Valley Foie Gras een Torchon, eend prosciutto, geroosterde ananas, steranijs en pistachenoten. Hij vond het geweldig! Ik bestelde de Open geconfronteerd Ravioli, witte &groene asperges, morillen " ARTICULOS " & kruiden. Het was heerlijk! Groot gedeelte van perfect al dente pasta overheen gevouwen en gevuld met al het bovenstaande. De opvalt in deze presentatie waren de hele morillen - zoals een unieke smaak - en veel van hen. De Imperial Wagyu Top Sirloin geroosterde ui, gegrilde asperges, aardappelen en miso-blauwe kaas wij zowel in volgorde aangekomen bij onze tafel perfect klaargemaakt, bleu. Wagyu is een uitzonderlijk lekker rundvlees, prijzig, maar toen perfect gedaan, zeker de moeite waard. Het was de ster van het diner. We probeerden niet te veel eten van het brood tussen de cursussen en het was moeilijk te weerstaan, want ze serveren de heerlijke brood uit de bekende Balthazar bakery in New York. Beide desserts waren groots. De Key Lime Pie voor mijn man, ik koos voor de Lemon Cheesecake. Op eigen it niet zo verleidelijk, maar hier, vergezeld van rabarber puree, bruine suiker meringue en hazelnoten, de cheesecake was onweerstaanbaar. Weer een grote portie, waarschijnlijk groot genoeg om te delen. Zo heerlijk, ik at elke laatste hap. Beste dessert had ik in een zeer lange tijd! Samengevat: het eten en drinken waren eerste klasse, werkelijk uitstekend, de porties groter dan verwacht in fine dining . . . . De service van het team van drie ( John, Julia, Mirna ) was foutloos. . . Maar de sfeer was niet helemaal wat we verwacht hadden. Niet groots of elegant, niet intiem. De eetkamer kon overal in een vier sterren hotel. Zodra we zaten binnen, de ruimte was niet onderscheidend genoeg om misschien rechtvaardigen de kosten. Zeker niet de Marokkaanse koning's mansion wilt. En beetje te lawaaierig. Misschien is de open keuken stoelen maakt de ervaring meer uniek. De dresscode ? Ik niet echt denk dat er is. Twee jongens die naast ons in hun hutje, ze hielden hun baseball petje. Echt waar? Weinig mannen droegen jassen, dames meestal in informele kleding . . paar gekleed voor een " speciale gelegenheid " diner . . . Misschien is dat allemaal goed montage met de rustieke boerderij ' aan tabel " concept . . . . . . . en ja, er was een beetje meer wachten tussen de gangen, maar ik zou altijd liever dat dan wordt opgejaagd. Al onze eten kwam op de juiste temperatuur, brood en water bijgevuld zonder te vragen. En één van onze servers, Julia, was bijzonder charmant en efficiënt. Kortom het was een heerlijke ervaring, maar niet helemaal naar het niveau van fijne vijfsterrenmaaltijden in Manhattan . . . Ze hebben een geweldige, maar prijzig wijnkaart. . . en ze maken hun eigen tonic (voor G&T) die mijn man probeerde in zijn favoriete drankje. Het heeft een beetje kaneel en schakelt het drankje iets oranje. . . Opmerking voor het beheer: de kleine potjes van honing geproduceerd op de boerderij zag er prachtig uit op de gastvrouwen bureau. Maar voor verkoop ? ? ? De hoeveelheid geld de gasten voor het diner hier, dit " voor verkoop ding " verlaagt de ervaring. Slechts mijn mening, natuurlijk. Stijlvolle restaurants in New York hebben een klein cadeautje bereid mee te nemen. . . (citroen pound cake van de Bouley restaurant, muffins van Gramercy Tavern. (Om gewoon een paar te noemen. ) . . . De rit door het Natirar Park zeker bijdraagt aan de ervaring. Vroeg aankomen met genoeg daglicht rond te lopen het prachtige pand. De rit terug naar beneden 's nachts is een beetje ingewikkelder, haarspeldbochten en grote drop off naar de kant van de smalle weg. Ik was blij dat we niet drinken veel . . . . Er is valet parking . . . Als u in uw auto heeft keyless contact, zorg ervoor om te vragen waar ze geplaatst uw sleutel bij het verlaten, we moesten kijken voor ons . . .Meer

9 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had gewild om hier te dineren voor enige tijd en besloten om mijn verjaardag te vieren. We kwamen aan bij een lange rij van auto's te wachten voor valet parking en vervolgens naar het hoofdrestaurant. Vrij rijden op de weg omhoog. Had een drankje...buiten, waar de tuinen zijn bijna zichtbaar, en de bloempotten zijn minder dan spectaculair in onze 'Garden state' we wachtten meer dan 10 minuten om een cocktail en vervolgens besloten om te lopen binnen en bestel onze eigen (die ik uitgevoerd buiten) . Verschillende mensen die daar werken, dat voorkomt te werken, niets maar staan er. Service alleen verslechtert vanaf daar. Onze hoofd-server binnenkomt, en kondigt een bataljon van ondersteuning met hem samen te werken. Hij verdwijnt, een ander versleuteld en ik bestel een glas mousserende wijn (ze hebben een bijbel van wijnen en champagnes) maar nog geen één champagne per glas. Dat duurde minstens 15 minuten te komen. Vervolgens heb ik benaderd een manager op het niveau van de service, we dan zagen onze server opnieuw en bestelden ons eten. Elke cursus was gemiddeld op zijn best, met inbegrip van de fois gras en octopus als starters en kip en Uitschulping gerechten zoals voorgerechten.Meer

25 mei 2017 beoordeeld

De instelling voor negentig hectare bij Natirar is prachtig. Het terrein en het restaurant faciliteiten zijn goed onderhouden. Het restaurant is echter niet bevorderlijk voor een normale conversatie. We bevonden ons herhaling en verhoging van onze stemmen dus we konden worden gehoord. Management zeker moet...adres opleiding van haar bediening. Het personeel deed vragen onze partij of er waren geen allergie of dietary overwegingen en gewetensvol schreef ze neer, maar na dat ging alles bergafwaarts. Het eten (en dit zou zeker niet omdat de keuken) was zeer traag in afgeleverd. In plaats van gerechten op een groot dienblad, platen werden uitgevoerd twee (en zelfs één) tegelijk. Mijn hoofdgerecht was nauwelijks warm en onderdeel van mijn kip was nog steeds roze. Mijn voorgerecht was eigenlijk flauwe. De rest van mijn partij opgestelde dat hun voorgerechten waren ook gerst warm. Dessert nam een zeer lange tijd worden afgeleverd. We bestelden koffie en thee. De koffie was niet bracht uit totdat we klaar waren met het dessert. Het werd geserveerd al gegoten in de bekers en ze waren slechts de helft gevuld. De koffie hadden word lauwe tegen de tijd dat de melk en suiker werden geleverd. De melk werd verwarmd maar werd geserveerd in een glas water! De thee die was besteld was nooit uitgebracht. Dit is verondersteld een heerlijke dinerervaring. Management moet serieus adres hoe hun keuken en bediening werken als een team. Of het was de keuken's probleem om het eten warm en tijdig of de bediening het probleem, of een combinatie van beide, de gehele ervaring liet mij zeer teleurgesteld. JMMCMeer

25 mei 2017 beoordeeld

Ik heb deelgenomen aan een rondleiding en lunch functie met 80 andere leden van mijn fractie. We waren de enige klanten voor lunch op die dag. De tour begon om 11 : 30:00 tot 12 : 50 uur daarna werden we zitten voor de lunch....De lunch die voortvloeien een suikerbieten salade , gepocheerde kip en koekjes en snoepjes voor desserts. Met uw keuze van water, frisdrank, koffie en thee voor drankjes. Het water en brood kwam kort nadat zitplaatsen. Dan is onze ober informeerde als we hadden elke allergie voor het eten werd aangeboden. Vervolgens meer brood werd geserveerd. Een tijdje later de salades verschenen. Na de salades klaar waren en de platen verwijderd meer tijd verstreken voordat de gepocheerde kip werd geserveerd. De gepocheerde kip werd geserveerd warm niet warm. De woestijnen waren geserveerd op een groot plateau waar 5 mensen zonder enige extra platen. Na het dessert was afgewerkt sommigen in de groep informeerde over koffie. Het wachten op de koffie was uitzonderlijk lang. De koffie was maar half vol in de cups wanneer geserveerd. De melk was verwarmd en geserveerd in een glas water. Wanneer gegoten in de kop de melk zou spill uit. Het leek me dat het bedienend personeel was niet goed opgeleid zijn. Gezien het restaurant moet leren om waar grote groepen het tergend traag was en gebrek aandacht voor detail. Ik nam in overweging dat de ingrediënten in de maaltijd kwam uit de tuin, dat is een functie die sets dit restaurant onderscheidt van anderen. Echter, de tijd management ( of gebrek aan) van de voorbereiden en waar is waarom ik alleen maar voor de twee sterren.Meer

In de omgeving
Hotels in de buurtSee all hotels
Bernards Inn
111 beoordelingen
op 6,11 km afstand
Delta Hotels Basking Ridge
67 beoordelingen
op 7,87 km afstand
Somerset Hills Hotel
230 beoordelingen
op 8,08 km afstand
Courtyard by Marriott Basking Ridge
348 beoordelingen
op 8,45 km afstand
Restaurants in de buurt
The Butler's Pantry Trackside
16 beoordelingen
op 2,46 km afstand
Cafe Azzurro
132 beoordelingen
op 1,75 km afstand
Trattoria Mediterranea
111 beoordelingen
op 2,95 km afstand
Attracties in de buurt
Natirar Park
43 beoordelingen
op 0,54 km afstand
Leonard J. Buck Garden
38 beoordelingen
op 4,12 km afstand
The Ralston General Store Museum
5 beoordelingen
op 7,33 km afstand
Willowwood Arboretum
26 beoordelingen
op 5,47 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Ninety Acres at Natirar.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Richtlijnen voor postings
Verzenden
Deze vermelding verbeteren

Gegevens restaurant

Overzicht waarderingen
  • Eten
    Bediening
  • Prijs-kwaliteit
    Sfeer
Gemiddelde prijzen
US$ 31 - US$ 50
Maaltijden
Diner, Na sluitingstijd, Drankjes
Restaurantkenmerken
Reserveringen, Buiten zitten, Privé-dinergelegenheid, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Parkeerplaatsen beschikbaar, Parkeren aan de straat, Valet parking, Rolstoeltoegankelijk, Serveert alcohol, Volledige bar, Accepteert American Express, Accepteert Mastercard, Accepteert Visa, Accepteert Discover, Accepteert creditcard
Geschikt voor
Mooi uitzicht, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Barscene, Grote groepen, Romantisch
Openingstijden
zondag
16:00 - 21:00
maandag
17:30 - 22:00
dinsdag
17:30 - 22:00
woensdag
17:30 - 22:00
donderdag
17:30 - 22:00
vrijdag
17:30 - 23:00
zaterdag
17:00 - 23:00
Locatie en contactgegevens
  • Adres: 2 Main St, Peapack-Gladstone, NJ 07977-9801
  • Locatie: Verenigde Staten  >  New Jersey (NJ)  >  Peapack-Gladstone
  • Telefoonnummer: +1 908-901-9500
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding