Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Patisserie 46

Waarderingen en beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2015 - 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

CUISINES
Café, Frans
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties
Maaltijden
Ontbijt, Lunch, Brunch
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Menu

SWEETS‎
$2.50
Classic Croissant
$2.75
Chocolate Croissant
$3.50
Almond Croissant
$3.75
Chocolate and Almond Croissant
$2.75
Pain Aux Raisins
$3.00
Bostock
$2.50
Scone
$3.00
Bee Sting
$3.00
Fresh Fruit Danish
$3.00
Pecan Cinnamon Pull-a-Part
BREAD‎
Each day we offer specialty breads. The schedule below is subject to change (chef whim) so please see the daily special listing or find out on facebook or twitter.
Focaccia or Rustic Italian
Honey Oatmeal
Olive Sourdough
Flax Seed Rye and Challah
Old World Rye, Alsatian Beer Bread or Farmers Bread
Pain De Mie, Greek Psomi or Garlic Asiago
These are the breads you can expect to find each and every day at patisserie 46.
Whole $14.00
Half $7.00
Quarter $4.00
Our Miche
A‎ hearty old world bread made with the finest local grains from great river organic milling company in fountain city. A five pound loaf made with a starter that is perpetuated using the same organic wheat flour, salt and water.
$4.00
Multigrain
Rye and wheat flours are blended with a natural levain and sesame, flax, millet, oats, sunflower seeds and pumpkin seeds.
SORBET‎
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Lemon
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Mango Cilantro
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Coconut
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Strawberry Rhubarb
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Green Apple
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Raspberry
Single $3.25
Double $6.00
Pint $8.00
Litchi
DAILY SPECIALS‎
For today
Soup
Roasted potato
Bread
Flax seed rye
Tartine
Smoked ham and gruyere on miche
Paninni
Fini cheddar on rustic francese
Sandwich
Oven roasted turkey on baguette
Quiche
Lorraine: applewood smoked bacon, onion and gruyere vegetable: asparagus, thyme and gruyere
Tarte Flambe or Pizza of the Day
Friday, saturday and sunday
Cheese Plate
Fourme d’ambert, tomme, hidden falls shephards way
Crepe
Weekends only: scrambled egg and spinach, maple syrup, nutella
Beoordelingen (106)
Beoordelingen filteren
52 resultaten
Waardering van reizigers
36
10
3
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
36
10
3
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 52 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 5 november 2018

Fantastische gebakjes en chocoladewoestijn. Ik neem altijd mijn ouders mee wanneer ze in de stad zijn. Een echt juweeltje in de buurt. Dit is de echte deal als het gaat om snoep.

Datum van bezoek: oktober 2018
Beoordeeld op 20 oktober 2018

Europa - getraind en vermenigvuldigd voor zijn werk in verschillende internationale gebakswedstrijden Het was uiteindelijk in 2010 dat chef-kok John Kraus besloot dat het tijd was om een ​​eigen ruimte te openen, en hoewel Southwest Minneapolis nu houdt van Revival, Meyvn en Sun Street Broden...het was Patisserie 46 die het gebied in een "bestemming" veranderde, net zoals het vandaag doorgaat. Gelegen op de hoek van West 46th Street en Grand Avenue South, verwelkomt een zonovergoten gevel net na 7 uur gasten met de geur van gist en vanille voordat ze zelfs de deur bereikt, het is meteen bij binnenkomst in de patisserie dat de ogen zich verwijden naar warm hout en een lange vitrine, andere mensen kwamen duidelijk stamgasten aan toen ze met een warme glimlach werden begroet door een stel jonge vrouwen. Door velen gezegd dat niet alleen Minnesota's beste bakkerij, maar ook een nationale mededinger voor die titel, Kraus Brioche in het bijzonder een item vaak genoemd als een zoektocht waard, het was na langdurig inzage dat vijf items werden geselecteerd, twee nog steeds warm en dus het dicteren van een volgorde van eten die begon met Kouign Amann die schoon breekt met ontelbare lagen en een gesmolten Botercentrum dat aan alle kanten omringd is door gekarameliseerde Suiker. Soms werkt het met eigenzinnigheid, maar is het vooral gericht op het creëren van klassiekers bij uitstek, een volgende amandelcroissant met laminering gelijk aan de Kouign Amann, maar helaas een beetje te veel vocht aan de onderkant, hier stond Kraus 'beroemde brood centraal in de vorm van een korstloze ronde die beter zag Almond Paste gebakken knapperig boven op een zachte basis licht geverfd met Jelly. Blij dat Canele de Bordeaux heeft aangeboden, vond de versie van Patisserie 46, die een reeks ondermaatse versies eindigde, een knapperige schelp en zette Custard zwaar geparfumeerd door Vanilla, het rondde het bezoek af met een seizoensgebonden taart, waarbij de precisie bleef toon, de all - Butter Crust vlijmscherp en beide Cream en Custard licht florerend, wat goed werkte met gesneden fig. bovenop.Meer

Datum van bezoek: september 2018
Beoordeeld op 2 oktober 2018 via mobiele applicatie

Ik heb zaken in Minneapolis bezocht. Ik werd verteld door een geweldig persoon Karen Warren, ik moest deze prachtige Franse bakkerij Resturant in haar buurt bekijken. Ik had de plantaardige paddestoel-quiche met salade mijn enige maaltijd voor de dag en mijn vrouw had een latte...en een tartine: seizoensgebonden avocado-toast op Multi Grain / Caprese op Ciabatta. We hielden allebei van onze maaltijden. Zo onder de indruk van het gebied dat we zelfs een Freedom Home Care uit Illinois mogen openen om de oudere bevolking te dienen. De gebakjes en brood, kreeg ik te horen dat zijn ongelooflijk, maar ik moest passeren. Ik bekijk mijn dagelijkse calorie-inname, samen met een wekelijkse online trainer, die CW aanbeveelt.Meer

Datum van bezoek: oktober 2018
Beoordeeld op 8 augustus 2018

Ik wilde deze plek nog een keer proberen, maar deze keer verhoogden ze de prijs van een spek-, eieren- en kaascroissant tot bijna 9 dollar! Bovendien maken ze het nu achterin in plaats van het hele ding te bakken. Dat betekent dat ze gewoon een...croissant hebben gesneden (wat VEEL over was - - bruin, hard, droog, en niet zo lichtbruin krokant soort dat het hoort te zijn) en dan stoppen ze gewoon in een reep spek (EEN alleen!) En wat roerei en een beetje kaas er bovenop (zo klein!). Dit was een enorme teleurstelling. Ik denk dat mensen aan het begin van de rij worden opgenomen door het uiterlijk van de Franse zoetigheden, maar ze moeten echt weten dat deze plek te duur is en zo. Ten slotte verhoogden ze de prijs van een nieuwe vulling voor koffie tot een dollar. En hun koffie is zelfs niet zo goed. Ik zou deze plek overslaan en een andere bakkerij vinden, zelfs een in de straat op de hoek van Nicollet. Veel goedkoper en net zo goed van kwaliteit.Meer

Datum van bezoek: augustus 2018
Beoordeeld op 15 juli 2018

Elke drank die je maar kunt bedenken. Zoet en hartig voedsel. Binnen en buiten zitplaatsen. Hou van deze plaats.

Datum van bezoek: juni 2018
Beoordeeld op 8 juli 2017 via mobiele applicatie

Prachtige Franse bakker. Mis dit niet, het is elke cent waard. We kwamen diverse ochtenden voor een leuke latte en gebak, probeerden we iets anders - elk bezoek, het was allemaal zo heerlijk en een gezellige en vriendelijke sfeer. Ik wou dat we één net...alsof het in mijn buurt, maar in mijn reizen ik vind dit één zal erg moeilijk te verslaan! Zal zeker mijn weg te vinden terug hier toen in Minneapolis.Meer

Datum van bezoek: juli 2017
Beoordeeld op 6 juli 2017 via mobiele applicatie

Stopten hier voor een croissant. Ze waren geweldig. Klassieke stijl. Desserts en brood en bonbons zijn ook uitstekend. Zeker een stop als in de omgeving.

Datum van bezoek: juli 2017
Beoordeeld op 5 juli 2017 via mobiele applicatie

We zijn naar veel bakkerijen in onze tijd maar Patisserie 46 veruit het beste, zonder twijfel! Dit is een kleine Franse bakker serveert vers bereide world class traktaties. Het is een must stop bakker als je in de stad. Ik beloof u zult niet teleurgesteld...worden.Meer

Datum van bezoek: juli 2017
Beoordeeld op 5 juni 2017

Award wining kok die loopt ook de Rose Patisserie. Kan niet genoeg zeggen over de plaats - herinnert mijn vrouw van Frankrijk. Heerlijke traktaties, goed gepresenteerd, met efficiënt en vriendelijk personeel in een charmante setting, met buitenlucht.

Datum van bezoek: juni 2017
Beoordeeld op 13 mei 2017 via mobiele applicatie

Gelegen in een mooie woonwijk. Groot terras buiten op een zonnige dag. Erg lekker artistiek gepresenteerd desserts. Salades geserveerd. Onnodig te zeggen grote koffie en thee aanbieden.

Datum van bezoek: mei 2017
Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Patisserie 46.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding