het kerstmenu gegeten.
eerste foutje bij het bestellen van twee weizen. gebracht word twee glazen carnavals bier met een waterige smaak. na klagen werd het het juiste gebracht.
voorgerecht was redelijk.
echter:Vitello Tonnato is kalfsvlees met een tonijnsaus bedekt. Dus geen twee droge plakken gebraden...vlees met drie dotjes mayonaise. geen tonijn te vinden.
Carpaccio was redelijk, net als de gerookte zalm.
tussen gerecht met een Bouillon en een pompoensoep. beide redelijk.
Tot zo ver geen koken van betekenis.
het hoofdgerecht bestond uit zalm in korst, biefstuk , scampies met coquilles en een wild stoofpotje.
de zalm had geen korst, maar een laagje boven op de zalm. Zonder aanzetten in boter in de oven gezet. resultaat. doorgeslagen en gortdroog. De biefstuk(een erg dun stukje van nog geen 100 gram) was keihard aangebraden. zo hard dat de een harde korst was ontstaan en was ook door geslagen. resultaat: droog en taai.
de scampies waren erg zout. Het stoofpotje was een klein laagje stoofpot , goed van smaak, aangevuld met twee peren zodat het een portie leek.. helaas was de ene kant van het kleine pannetje warm en de andere kant niet. totaal, een klein beetje goed op smaak zijnde, maar lauwe stoofpot, met veel peer.. bij direct beklacht zou de kok komen, toen deze niet verscheen naar de bar gelopen en de rekening gevraagd. Toen was de kok er wel achter de bar. beklacht herhaald reactie: jammer dat het u niet bevalt en meneer loopt de keuken waarin
compensatie : twee biertjes van de rekening.
Verder kon de bedienng niets voor ons doen.
duidelijk is dat de keuken niet wat gerechten inhouden en technisch op niveau "opwarmen" is blijven hangen.Meer