Het is betrouwbaar goed en voor iedereen is een geweldige tijd gegarandeerd.
Gelukkig hebben we daar gegeten voordat Chicago in maart 2020 werd afgesloten.
Een vrijdagavond om 20.00 uur dus het gewricht sprong, zoals gewoonlijk. Het is een moderne bar / restaurant
wat betekent harde...vloeren, hoge plafonds en enorme glazen ramen. Voeg 100 mensen toe met rammelende glazen en TGIF-geesten en geanimeerde conversaties en je hebt een luid restaurant.
We vragen hoe dan ook om een "rustige tafel" (LOL) weg van de bar.
Welnu, ons verzoek werd vanavond ingewilligd en we bevonden ons in een voorheen onbezochte gang aan de voet van de trap naar hun privé-eetruimte (die een eigen bar heeft als je een heel groot gezelschap hebt - 24 zitplaatsen). Gelukkig had niemand het die avond geboekt, dus ons kleine hokje dat daarachter was weggestopt, was ongeveer net zo stil als we hebben meegemaakt op deze levendige plek. We konden praten en elkaar horen.
Tony zou vanavond onze ober zijn en het merk vertegenwoordigen, evenals de andere obers die ons de afgelopen jaren daar hebben bediend. We zien dezelfde obergezichten, dus ze moeten gelukkig zijn bij het werken in de Dearborn. Dat spreekt goed van de directie.
Een pint Guinness van de tap ($ 8) en een Windmill Ginger Brew ($ 6) kwamen om hun verslavende Cheddar Chive Milk Bread weg te spoelen, warm uit de oven met kruidenboter om te smeren.
Ons voorgerecht, een die we nog niet eerder hebben geprobeerd, maar opnieuw zal de charcuterieschotel om te delen ($ 18). Het komt op een houten snijplank. Het is veel lekker eten. Het menu sprak van landpaté (ik ben er zo!), Kippenlevermousse en "traditionele garnering met twee soorten mosterd (hield van de korrelige) noten, druiven, daikon en komkommer. Een grote selectie van smaakbommen.
Op het menu staat dat hun Fish and Chips "Bobby Flay verslaan" en dat heb ik hier vaak, maar vanavond was ik in een burger gemoedstoestand. $ 16 met een toeslag van $ 2 voor twee enorme dikke plakjes spek die uit de zijkanten van een Brioche-broodje hingen dat standhield onder de aanval van mijn knarsende tanden. Smaakvolle, handgevormde burger met Wisconsin cheddar, sla en een pittige knapperige augurk. Ik heb een goede keuze gemaakt - gekookt medium, lekker sappig!
Madame houdt van hun gebraden kip ($ 17) maar vraagt om de honing erbij. De enige woorden uit haar mond tijdens haar aanval zijn "Oh, zo lekker". Ze smakt met haar lippen.
Toetje? We zijn gevuld maar. . . . " wat heb je? "
Ze koos een banoffee-kleinigheid om te delen - botercake, koffiemousse, karamel en in plakjes gesneden bananen ($ 9) Heerlijk!
Ik had ook een dubbele espresso ($ 5) en een Sambuca.
Nog een zeer bevredigende maaltijd in de Dearborn. Foutloze, onduidelijke service. $ 110 uitgeven vóór fooi.
Zodra Covid 19 zegt dat het veilig is om naar een restaurant te gaan, zullen we de Dearborn bereiken!
Ze hebben livemuziek in het weekend, als je het vraagt.
Het is in de theaterwijk en een geweldige stop na een show!Meer