Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Swiss Chef USA - GESLOTEN

Waarderingen en beoordelingen

WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 0
CUISINES
Amerikaans
Maaltijden
Lunch, Diner

Menu

ANTIPASTO STARTERS‎
We suggest focaccia, bruschetta or giant bavarian pretzel
$3.50
Foccacia
Bruschetta
Giant bavarian pretzel
Hoppe's Liver Pate
$12.00
Foccacia
Bruschetta
Giant bavarian pretzel
Swiss German Vegetarian Lazy Susan
Crudites, marinated vegetables, salads w/liver pate
$15.00
Foccacia
Bruschetta
Giant bavarian pretzel
Antipasto Freddo (Cold)
Proscuitto, mozzarella, roasted bell peppers, marinated mushrooms
$16.00
Foccacia
Bruschetta
Giant bavarian pretzel
Antipasto Della Casa (Hot)
Scampi,‎ clams, mussels in garlic white wine broth
APPETIZERS COLD‎
Regular $8.00
As entree $12.00
Marinated Herring
Bismark herring - onion - apples - sour cream
Regular $9.00
As entree $15.00
Smoked Salmon
Capers, creamed horseradish, lemon
Regular $9.00
As entree $12.00
Beef Carpaccio
Raw sliced beef tenderloin over arugula
$7.00
Mozzarella Caprese
Fresh mozzarella, tomatoes, basil
Regular $10.00
As entree $15.00
Buendnerfleisch Bresaola
Swiss style air dried beef prosciutto
APPETIZERS HOT‎
$9.00
Calamari
Sauteed with garlic and white wine or fried with aoili sauce
$7.00
Mozzarella
Lightly breaded with pesto
$10.00
Raclette cheese
Cornichons, boiled potatoes, pearl onions
$10.00
Scampi
On‎ wild rice
$8.00
Green Asparagus
Parmesan, brown butter or olive oil, garlic
SOUPS‎
$5.00
Soup Du Jour
Homemade daily
$8.00
Zuppa Con Vongole
The ultimate clam soup.
$6.00
Flaedli Soup
Consomme, swiss style pancakes
SALADS‎
$5.00
Field Green Salad
Mixed baby greens
$5.00
Ceasar Salad
Romaine lettuce, cheese, garlic croutons
$9.00
Tricolore Salad
Arugula, radicchio, Belgian endive
$7.00
Mimosa Salad
Butter lettuce, chopped eggs, mushrooms
PASTAS‎
$9.00
Rigatoni Bolognese
Meaty and delicious.
$8.00
Penne Barese
Alfredo sauce, broccoli
$10.00
Gnocchi Piemontese
Parmesan, brown butter, sage
$11.00
Lasagne al Sugo di Carne
Homemade meat lasagne
$14.00
Capelli d'Angelo Pescatore
Mussels, clams, squid, shrimps
$14.00
Linguine con Vongole
White clam sauce
$12.00
Tortellini (3)
Parmesan, ham, peas
Cheese Fondue for Two
Swiss cheese with white wine and kirschwasser
ENTREES‎
$14.00
Breaded Pork Schnitzel
French fries
$16.00
Rahmschnitzel
Spätzli, red cabbage
$16.00
Rouladen
Rolled braised beef, spatzli
$16.00
Sauerbraten
Spätzli, red cabbage
$18.00
Slivered Veal
Cream sauce, rosti
$15.00
Veal Bratwurst
Caramalised onions, rosti
$16.00
Sausage Plate
Knackwurst, bratwurst, polish sausage, sauerkraut
$16.00
Scaloppine Marsala or Parmigiana
Mushroom and marsala tomato and mozzarella
$14.00
Chicken Scaloppine Vesuvio
Garlic, white wine, potatoes
$14.00
Chicken Scaloppine Francese
Lemon‎ white wine sauce
ENTREES SALADS‎
$14.00
Chicken Ceasar Salad
Grilled breast of chicken
$16.00
Blackened Salmon Salad
On baby greens
$14.00
Knackwurst Salad
Sausage, cheese, onions, pickles, creamy mustard sauce
$14.00
Healthy Choice Vegetarian Salad
Low‎ calorie, low cholesterol
SANDWICHES‎
Served with potato salad
$12.00
Filone baguette
Multi grain
Grilled Chicken Breast
$14.00
Filone baguette
Multi grain
Prosciutto, Mozzarella, Tomato
$15.00
Filone baguette
Multi grain
Smoked Salmon
SIDE ORDERS‎
$5.00
Focaccia
$5.00
Bruschetta
$8.00
Giant Bavarian Pretzel
$4.00
Röesti
$4.00
Sauerkraut
$4.00
French Fries
$4.00
Red Cabbage
$4.00
Mashed Potatoes
$4.00
Green Beans
$4.00
Spätzli
Beoordelingen (21)
Beoordelingen filteren
12 resultaten
Waardering van reizigers
8
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
8
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 12 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 8 augustus 2016

Mijn familie ging naar de Zwitserse Kok in augustus 2016 te vieren een familie's verjaardag die uit Europa, en houdt van Europees eten, we hadden allemaal een geweldige ervaring en vonden het eten. Valet parking is aanbevolen en kostte $3,50. Het restaurant is ingericht in...de oude school Europese stijl. Eerlijk gezegd ziet eruit als veel van de restaurants zult u ervaring in Europa. Een beetje oud en achterhaald, maar veel charme en warmte. De service was geweldig. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. De chef-kok zal komen en maken de rondes bij de tafels en introduceren zichzelf en ervoor te zorgen dat iedereen genieten van hun culinaire ervaring. We waren er op een vrijdag avond, en rond 7 uur begon ze live accordeonmuziek en de chef-kok begon dartelen hit Europese nummers na elkaar! Zeer leuke sfeer. Het restaurant had een zeer grote menu, je gegarandeerd iets van uw gading vinden. We hebben allemaal genoten van onze maaltijd. Ik vroeg iedereen wat ze dachten van hun diner en ze zeiden allemaal het was zeer goed. De grootte van de portie voor alle maaltijden was erg gul, en de prijzen redelijk voor de portiegrootte en kwaliteit van eten die u heeft ontvangen. Ze diende ook heerlijk warm brood en boter wanneer u zitten. Het brood was uitstekend. Na het diner de Chef presenteerde de verjaardag met een mooi stukje taart op een plaat ingericht en sommige andere lichte woestijnen gratis). We hadden allemaal een geweldige ervaring in het Zwitserse chef, en kijken uit naar een ander diner ervaring hier. Ik zou dit restaurant aan al mijn familie en vrienden.Meer

Datum van bezoek: augustus 2016
Beoordeeld op 12 augustus 2015

Het is moeilijk woorden te gebruiken om recht te doen de ervaring dat de Zwitsers Chef is. Het eten is uitstekend - en het menu heeft ongelooflijke variëteit. Het kaasfondue is net zo goed als ik in de alpen hebben gehad. Het entertainment op vrijdag...en zaterdag nachten is gewoon leuk. Het is zingen-langs, tong een plagerige entertainment. Dit is een uitstapje van alle dingen pretentieus. Een diner in het Swiss Chef op vrijdag of zaterdag nacht is gewoon leuk. Als je jezelf ook serieus of als u alleen uitstekend eten zonder het muziekgebouw ervaring, ga op nog een nacht.Meer

Datum van bezoek: augustus 2015
Beoordeeld op 20 juni 2015

Ik hou van hun voorgerechten beschikbaar specials. Enkele van deze samen met een goed glas wijn of een biertje en u heeft een volledige maaltijd. Ik ook genoten van hun diner specials, maar ik wil toch graag de voorgerechten beter. Iedereen die er werkt is...heel erg vriendelijk. Ze hebben een grote volgende van klanten en de stamgasten zijn net zo vriendelijk en ze alle begroeten u wanneer u in lopen als de werknemers. Dit is een particulier place dat in de vallei voor vele jaren's.Meer

Datum van bezoek: juni 2015
Beoordeeld op 29 april 2015

Niet zo veel oude Europese levensmiddelen restaurant verlieten tegenwoordig, dus het Swiss Chef een goede vondst is. Mijn vrouw en ik wilde iets dat we niet voor jaren heb gehad, een Swiss Fondue. Het was echt goed, waaronder een sprankelende drank ( precies zoals) met...het witte wijn en verschillende kazen. De chef-kok maakt deze rondes rond het restaurant om ervoor te zorgen dat alles is ok. Volgende keer voor ons daar, zullen we wienerschnitzel.Meer

Datum van bezoek: april 2015
Beoordeeld op 19 februari 2015

We maakten deel uit van een grote groep, ongeveer 10 van ons, die samen een diner in het Swiss Chef in te delen Van Nuys kregen, Californië. We hielden van het menu, dat met veel goede selecties gevarieerd was. De porties zijn groot, en de...chef-kok persoonlijk duurt geweldige auto in hun voorbereiding. Mijn man en ik hadden de Zwitserse kaasfondue, een geweldige en verstandig selectie voor ons. Het kwam met groenten en een grote mandje met uitstekende brood kubussen.tot duik in het gesmolten kaas in een fondue pot. Wij veronderstellen slotwoord Ementaler en Zwitserse kaas was met kersenhouten likeur en muskaat om deze mix gecombineerd. Het was heerlijk, en twee personen minimum moet gelasten. De sfeer was aangenaam en zou romantisch hebben er niet zoveel mensen in onze tafel. Maar dit was een familiebijeenkomst, en we hebben allemaal genoten van het enorm. De chef-kok bezoeken sommige van de tafels, gekleed in zijn keuken blanken en boomlange toque te bezoeken met zijn gasten. Het enige nadeel van deze plek was het water droop van het plafond van de dames kamer. Blijkbaar, zijn ze in de noodzaak van een nieuw dak. ( Het was regenachtig die nacht). Ik informeerde de ober over dit probleem, voor het geval ik de eerste 1 te observeren was ( of moet ik ervaring) zeggen. Ik zou dit restaurant aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd. De service was vriendelijk en attent. Parkeren is alleen valet, maar niet veel is voor het inbegrepen.Meer

Datum van bezoek: februari 2015
Beoordeeld op 17 januari 2014

We waren erg ongerust te proberen deze plek zo is Swiss. Een beetje teleurgesteld dat ze waren slechts een beperkt menu met en niet kunnen hun volledige menu maar begrijpen voor het vakantiehuis. De plaats was volgepakt en we waren zo vriendelijk verzocht door iedereen...begroet begin met de gastvrouw. De eigenaar begroette ons en kwam door onze tafel later om ervoor te zorgen dat onze maaltijden waren ok. Het leek een echte familie sfeer met natuurlijk een heleboel vaste klanten. De porties waren groot en het eten was erg lekker. Zo hield echt van de - apricot - taart voor het dessert waarin hij zei was precies zoals die welke zijn moeder met hazelnoten op de meer tweederangswerk uitgevoerd door korst. We hadden hertenvlees & varkensvlees geserveerd met champignons sauzen, appelcompote voor mij, rode kool voor hem. Het geweldige eten en warme sfeer maakte voor een heerlijk kerstdiner.Meer

Datum van bezoek: december 2013
Beoordeeld op 21 december 2013

Goed eten, goede service en zeer eigenzinnige sfeer. We zullen terugkomen. Probeer het eens! Niet een zeer chique buurt, maar het proberen waard We hadden goed eten en leuk!

Datum van bezoek: december 2013
Beoordeeld op 5 november 2013

Ik heb een beetje zacht plek voor de Zwitserse chef-kok als het eten consequent, goed gekruid en bevredigend voor iedereen enkele goede Germaanse borden te genieten. De porties zijn vrijgevig, geserveerd in tijdig ingecheckt met een behulpzame personeel. Natuurlijk kunt u proberen alle verschillende lokale...bieren en de chef-kok zal naar uw tafel om ervoor te zorgen dat u tevreden met zijn werk zijn. De groentes zijn heerlijk bereid, vlees zijn tot in de perfectie bereid en de desserts zijn juist in deze regio van Europa. Een van de laatste paar Duitse inwoners Permanent in Los Angeles, is het een nostalgische ervaring dat een heleboel verbannen Europeanen, jong en oud trekt. Een ware testament naar haar authenticiteit. Kom hongerig!Meer

Datum van bezoek: oktober 2013
Beoordeeld op 13 september 2013

1 St, Bedankt David voor ophing met mij aan de bar en geven George een schreeuw voor mij. Ik reis veel en dit direct was er in de top 5. Ik kom terug als ik ergens sluiten am in de toekomst. Het bier was geweldig....Het eten was geweldig ( ik had de Rouladen). Ontvang de apfelstrudel als je kamer voor het dessert. Ik kon slechts 2 beten maar blij voor de ervaring omgaan. De chef-kok kwam naar hoi zeggen en het was een zeer leuke touch! Ik hier hij sings wanneer ze muziek nacht doen! LOLMeer

Datum van bezoek: september 2013
Beoordeeld op 23 december 2012

We ontdekten de Zwitserse chef-kok restaurant enkele jaren na de sluiting van de Matterhorn restaurant in het dal en blij te vinden een bekend gezicht met chef-kok Ulie. Het is onze familie vroege winter traditie te genieten van gerechten uit de Alpen zoals de raclette...kaas dat we bestellen met sommige bunderfleish ( viande des Graubünden/lucht gedroogd filet van rundvlees verminderd spoeling). dit wis a very cheap Swiss wijn als een Dole.( lichte gamay wijn uit de Sion gebied). De hoofdgerechten worden met een verscheidenheid aan partijen zoals rode kool, spinazie geserveerd, Rosti Aardappelen, wortelen alle naast gerechten zoals kalfsvlees, worstjes of stoofschotels geserveerd. Er zijn ook enkele gerechten van Italiaanse oorsprong. Bespaar wat ruimte voor de desserts zoals apple Struedel,tiramisu, meel-minder chocoladesoufflé. Het diner was ook door wat live muziek met brede uit de Alpen vergezeld : Eidelweiss, en andere Franse, Duitse, Oostenrijkse toonzetting muziek. Chef-kok Ulie ook gaat om de microfoon en spelen de accordion naast de guest muzikant. Eén altijd de verrassing krijgt wanneer dat u bent te ontdekken op Overwinning boulevard in het San Fermando dal en niet op Rosengasse in Zürich intensivering out!Meer

Datum van bezoek: december 2012
Meer beoordelingen bekijken
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding