Altijd een leuke ervaring met lekker eten in een originele omgeving. Vriendelijke gastvrouw en zeker een aanrader als je in de omgeving verblijft.
Altijd een leuke ervaring met lekker eten in een originele omgeving. Vriendelijke gastvrouw en zeker een aanrader als je in de omgeving verblijft.
Chez Mon Jules is een culinaire parel voor fijnproevers op de noordgrens van de Drôme Provençale: de beste ingrediënten uit de buurt, vers en verfijnd klaargemaakt, creatief en smaakvol gepresenteerd, met zorg geserveerd, begeleid door wijnen uit de streek, in een ongedwongen en conviviale sfeer....Ga voor het degustatiemenu om de veelzijdige en verrassende kookkunsten van Jules en zijn maten te ontdekken. En leg jouw muziekkeuze uit de rijke en nostalgische huiscollectie vinyl zelf op de platenspeler.Meer
Af gegaan op alle zeer positieve reviews op Tripadvisor (ook de Franse) hebben wij best een stukje gereden om bij dit restaurant te gaan lunchen. De locatie is erg leuk, helaas wel veel vliegen. De ontvangst door een can de bedienende dames was hartelijk. We...zaten nog maar net of er werd al gelijk op het bord met tapas gewezen. Beetje overdonderd hebben we toen maar de Pata Negra en de scheermessen besteld. De scheermessen waren zalig de Pata Negra erg dik gesneden (maar dat is in Frankrijk altijd een ding). We kregen de menukaart en daar bleken al 1 voor en 1 hoofdgerecht vervangen te zijn. Dat kan maar dat de andere dame van de bediening in extreem rap Frans dit aan twee tafels tegelijk verkondigde vind ik niet zo service gericht. Ons Frans is goed maar dit was niet direct te volgen. Toen maar aan de vriendelijke dame van de bediening gevraagd wat de keus nu was. 2x fois gras op uiencompote, kan niet veel aan mis gaan compote was lekker, fois gras goed koud en lekker 1x ceviche van dorade. Mooi opgemaakt bordje maar heel erg weinig. Voorgestelde wijn bij fois gras was erg lekker. Hoofdgerecht ik had lijngevangen tonijn tataki en hier gaat het faliekant mis! Ik je eigen draai geven aan een Japanse klassieker is tot daar aan toe maar een prachtig stukje tonijn aan een kant tot ruim 1 cm compleet droog bakken en de rest helemaal rauw laten en vervolgens volplakken met rauwe sesam is in mijn wereld vloeken in de kerk. Doodzonde!!! Man had varkens rollade met fois gras, het vlees was taai, een klein plakje, en de fois gras die erin had moeten zitten was in geen velden of wegen te bekennen, kind had lamsvlees ook een rond schijfje zelfde formaat als het varken alleen een andere kleur maar ook weer heel weinig. Borden aardig opgemaakt maar elk gerecht dezelfde garnituur getuigd ook niet van veel fantasie! Wijn was goed. Dessert 2x pavlova zag er mooi uit en was by far het grootste portie van de hele maaltijd, in de trant van dan ga je toch niet helemaal met een lege maag naar huis! (Ik begreep ineens die tapas een stuk beter). Ik had piqodon (geitenkaasjes van de boer om de hoek) 4 kwartjes verschillende rijping…. En dat was t!! Geen broodje geen garnituurtje nada! Ik heb het weg moeten spoelen met een glas rode wijn waar ik zelf om hen moeten vragen. Oké toch even onze teleurstelling kenbaar gemaakt aan de aardige dame van de bediening waarop prompt daarna de minder aardige dame van de bediening met de rekening kwam. Ook haar verteld dat we teleurgesteld waren, jammer joh, we kunnen het niet iedereen naar de zin maken! Dus dat… kortom een wat onbevredigende ervaring en weer een bevestiging wat we in Frank wel vaker meegemaakt hebben dat zodra er een Michelin vermelding aan een restaurant hangt dat dat hier niet gelijk garant staat voor kwaliteit! We waren ruim 200 euro lichter voor een lunch met 3 personen met glazen wijn. Geloof me dat kan vele malen beter en voordeliger! Ga vooral naar de andere restaurantjes in de regio waar ik reviews over heb geschreven en eet ook heerlijke lokale producten met liefde bereid, ruim voldoende en een fractie van het geld!Meer
We hebben heerlijk gegeten, gezellige locatie met veel sfeer. Het personeel doet er alles aan om je welkom te laten voelen. De wijn werd uitstekend bij het gerecht aanbevolen. Alles klopte. We zijn niet altijd enthousiast over de Franse keuken maar dit was geweldig. Prijs...kwaliteit verhouding is prima.Meer
We waren met hoge verwachtingen naar Vesc gereden om er te dineren in ‘Chez mon Jules’ en de kok kon onze verwachtingen helemaal inlassen. Fantastische keuken en mooi gepresenteerde bordjes. Werkelijk top van begin tot einde ! De bediening was ook supervriendelijk, maar er moet...wel nog wat gewerkt worden aan de coördinatie. Pas 10 minuten na het brengen van de tapas kregen we onze fantastisch goede wijn en ook de borden van het hoofdgerecht werden reeds naar de tafel gebracht zonder bestek. Kleine puntjes van verbetering, maar desondanks een zéér aangename ervaring en dus een absolute aanrader !Meer
Super lekker en gezellig restaurantje. Echte tip voor een heerlijke lunch. Vriendelijke bediening, neem vooral ook een dessert
Geweldige lunch in vesc op prachtige plek. Super authentiek restaurantje met fantastische keuken. Bedankt voor de top middag !
we kwamen hier al voor het vijfde jaar, en aten zoals altijd verfijnd, lekker eten, met originele bereidingen. Onthaal weer heel persoonlijk en vriendelijk, je voelt je hier direct op je gemak. Mooie plaats met prachtig uitzicht op de heuvels rondom.
Hier samen gegeten op vrijdagavond. Terras zat zo goed als vol. Wij hadden gereserveerd en dat is waarschijnlijk handig als je in het weekend komt. Bediening is vriendelijk en je hebt een mooi uitzicht op groene bergen. Het eten was wat minder dan verwacht, alhoewel...het zeker niet slecht was. Prijzen liggen wat hoger dan gemiddeld voor dit gebied, maar zijn niet uit verhouding.Meer
Sfeer van het oude Parijs met sfeervol interieur. Eten superlekker en gezond met aandacht voor verse bio groenten. Kinderen eindelijk geen steak hache met friet mr bioworst met ratatouille. Hier komen we zeker terug! Waaw