Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Parrilla Summer

Main Street | Warwick Palm Beach Hotel, 7th and 8th Floor, Ain Mreisse, Beiroet, Libanon
+961 3 919 119
Website
Delen
Opslaan
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Zoom resetten
Kaart bijwerken …
Overzicht
  • Uitstekend35%
  • Heel goed35%
  • Gemiddeld15%
  • Matig0%
  • Vreselijk15%
Nu gesloten
Openingstijden
CUISINES
Steakhouse, Internationaal, Argentijns, Zuid-Amerikaans
PRIJS
€€€€
WAARDERINGEN
Bediening
Eten
Prijs-kwaliteit
LOCATIE
Main Street | Warwick Palm Beach Hotel, 7th and 8th Floor, Ain Mreisse, Beiroet, Libanon
Alle details
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (20)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 10 van 14 beoordelingen

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het is zo ongelukkig wanneer er absoluut geen standaard serviceniveau is en nog meer jammer zijn de obers of kassiers die proberen je af te zetten als het tijd is om te betalen. Dit restaurant wordt beschouwd als chique maar niet zeker waarom wanneer hun...obers als wilde dieren rondrennen en niet weten hoe ze op een halfwaardige manier moeten functioneren. Als het gaat om betalen, zorg dan dat je over je rekening kijkt.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Meer

3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig uitzicht en goed eten. De muziek is leuk en de sfeer is behoorlijk kil. Toen ik bezocht het was niet overvol wat een voordeel is zoals de meeste plaatsen Beiroet zijn. Het is een beetje buiten de gebruikelijke routes van het nachtleven van de...stad en daarom minder begeerd.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Meer

17 juni 2018 beoordeeld

Er is geen enkele aanhechting waarom de rekening bij deze resto staat voor dubbel dan redelijk. De structuur is saai, waarschijnlijk de laatste herinrichting die decennia geleden plaatsvond. De service is goed maar even goed voor de meeste restaurants in het centrum. De steak /...eten is goed, maar even goed voor de meeste downtown restaurant. Eerste keer, de laatste keer daar.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2018
Google-vertaling

Meer

23 april 2018 beoordeeld

De beste heerlijke biefstuk in de stad, een moet proberen restaurant in Beiroet, mis niet hun maïs puree.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Meer

9 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer u vlees wilt eten en wilt genieten van het uitzicht over Beiroet, kan geen enkele plaats dit restaurant verslaan. De inrichting, het uitzicht, de service zijn uitstekend. En in de top van alles Het vlees is de beste in de stadMeer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 april 2018
Google-vertaling

Meer

29 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In la parrilla geweest met vrienden. Omdat ik de klassieke "la parilla" in Achrafieh kende, leek het me een goed idee om te dineren in "la parilla" op het dak. WAT EEN TELEURSTELLING:  - 1 - Onervaren dingen En arme voedselkennis: Bij het opzetten van...een tafel in een restaurant van topklasse is het een must om kwaliteit zout en peper en olijfolie te brengen! Ik moest er twee keer om vragen en kreeg zout van slechte kwaliteit. Mijn glas wijn was achter de bar geserveerd wanneer het op tafel had moeten worden geserveerd na mij de fles te laten zien! (15 USD voor een rood glas wijn 2016!) Echt? Denk je dat je in New York of Londen bent? Zelfs daar serveren ze in ieder geval kwaliteitswijn voor die prijs). Ten slotte raakte de ober om de een of andere reden in de war (weet niet waarom) en sneed mijn biefstuk van 400 g in plakjes, zodat het gedeeld kon worden. (hij moet in het verleden op een shoarma-plaats hebben gewerkt!) ONAANVAARDBARE fouten, vooral in een afzetterij zoals deze.  2 - Een vleesplaats met vis en items die niets te maken hebben met het concept "la parilla": cevice; zeebaars carpaccio; penne al arrabiata (hahaha). . . Het lijkt erop dat de eigenaren geld willen verdienen aan deze plek, op elke mogelijke manier! Laten we de klanten alles verkopen wat we kunnen verkopen, aangezien de huur zo hoog is! ! Ze hebben geen idee van hun imago of de positionering van het restaurant. Ze vernietigen het concept van serveerschalen die niets te maken hebben met klassieke Argentijnse restaurants. CEVICHE! ! Werkelijk? Het grappige is dat de chef-kok geen idee heeft wat een ceviche is of hoe het wordt gedaan: Hoewel ik hem niet aanbeval om hun ceviche te bestellen, besloot een vriend het te proberen. RIDICULOUS, met Zalm binnenin (gebruik nooit zalm in ceviche, beginners!), Het had geen rode ui, geen zoete maïs, geen zoete aardappel en erger, vermengd met citroensap in plaats van limoen (moet halverwege geperst worden om een ​​lage zuurgraad te behouden).  3 - Prijzen! ! ! Los Precios a las nubes:  - Burrata 33 usd! ! Leuk  - Glas wijn, zeer lage kwaliteit 2016, 15 USD  - bife del lomo 300 g, 84 usd! !  - grijs gans wodka glas: 27 usd  - Ik ga niet eens de belachelijke prijzen van wijnflessen noemen. . . Wat een teleurstelling voor een diner van 90 USD, nooit meer en reken op mij om het woord snel te verspreiden!Meer

9 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Verbazingwekkend uitzicht op het dak van het hotel aan het strand. een van de restaurants van Mireille (Em Sherif). Eten is uitstekend, we hadden als voorgerecht, buratta, artisjok, garnalen en krab sevichi waren allemaal uitstekend. Het hoofdgerecht was alles over vlees als dit de handtekening...van het restaurant is. Het personeel was erg goed. Kortom een ​​heel leuk restaurant maar meren een beetje ambiance en een beetje duur. De bar op de top van het restaurant is nog beter voor kleine groepen. Aanbevolen om te proberen.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2017
Google-vertaling

Meer

30 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig uitzicht, prachtige decoratie en opstelling. Het eten is goed. De biefstuk is geweldig. Te duur aangezien het gedeelte klein is. De service is goed. De muziek is uitstekend.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2017
Google-vertaling

Meer

30 september 2017 beoordeeld

La Parrilla. Het woord 'parrilla' wordt gebruikt om typische Argentijnse steakhouse-restaurants te beschrijven. Meestal dienen ze bijna uitsluitend vlees. Maar gezien als 'typisch' is dit niet de norm in Beiroet, dit restaurant, tenminste de zomereditie die we bezochten, serveert niet alleen vis, gevogelte en pasta,...maar biedt zelfs veel meer keuzes dan van vleesgerechten. We gingen naar La Parrilla met zeer hoge verwachtingen, gezien de mond-tot-mondreclame die we bleven horen, dat ze een referentie zijn als het gaat om steakhuizen in Beiroet. Parrilla, zei je? Ze serveren niet eens een Bife de Chorizo, wat een must is in een Parrilla. Het is het meest nauw verwant aan een dikke, sappige, smaakvolle New York Strip Steak, met een aantal smakelijke buitenkant vet; letterlijk druipend van smaak. Denk er dus niet eens aan om op hun menu te bladen voor een Bife Angosto, ook wel bekend als een portiershuis, de Cadillac van alle stukken vlees. In plaats daarvan zul je Lomo vinden: een parrilla-klassieker. Deze beroemde snit is zacht en sappig, een beetje dunner dan een chorizo, maar hij heeft het zwaarste prijskaartje. Vetarm, een Lomo is allesbehalve vol van de beste smaak, dus het is niet bijzonder opwindend; het heeft niet genoeg marmering om sommige mensen te plezieren. In Argentinië snijden obers met een lepel slechts vier centimeter dikke Lomo-biefstukken. Dat kun je niet doen bij La Parrilla, hoewel het inderdaad zacht is en vrij duur bij 110, 000 LL per stuk. Gebrek aan vet kan soms een gebrek aan smaak betekenen. Daarom eten Argentijnen dit minder als steak en meer als sandwichvlees. Maar hier bij La Parilla nemen Lomo-variaties meer dan de helft van de beschikbare grillkeuzes in beslag! Het menu is geschreven in een mix van drie talen (Frans, Engels en Argentijns). Ze konden niet eens de tijd nemen om de juiste vertalingen te vinden en het in slechts één taal op te schrijven. Om de zaken nog erger te maken, zijn de obers erg onprofessioneel en hebben ze veel ervaring. Ze begrijpen niet eens het menu dat ze serveren, dus ze kunnen je niet echt helpen bij het maken van een keuze - meer specifiek, ze kennen hun rundvlees niet! Toen men hem vroeg naar de Churrasco, was hun antwoord: het is een biefstuk met al het vet aan de ene kant ... maar het is moeilijk om op te kauwen, dus je kunt beter een Lomo nemen! De realiteit is dat een churrasco verwijst naar een stuk vlees zonder been dat dun is gesneden als een biefstuk en gegrild over hete kolen of op een zeer hete koekenpan. De geitenkaas en bietensalade werd geserveerd terwijl de kaas niet eens door de oven ging. De Rundercarpaccio was bedekt met geraspte Parmezaanse kaas in plaats van dunne plakjes, zo erg dat er meer kaas dan rundvlees was, en de smaak van de Carpaccio was verloren. Om nog maar te zwijgen van de presentatie was echt ontbreekt, op zijn minst gruwelijk, en helemaal niet aantrekkelijk. De La Parrilla Burger, beschreven als een sappige klassieker met een gastronomische draai, is overschat en te duur, totaal ontbreekt smaak, met broodjes zo groot en dik dat je denkt dat het een broodgerecht is en geen hamburger. De steak tartare werd "bien releve" besteld, maar het lijkt erop dat het keukenpersoneel gelooft dat dat "pittig" betekent, dus voegden ze gewoon alleen fijngehakte stukjes hete peper toe. Dat was zo belachelijk, maar zo indicatief voor de rest van onze reis. De gegrilde vleesgerechten werden op onze tafel geserveerd en bijna tien minuten later werden de overgebleven borden geserveerd. In die tijd werd het vlees koud. Nog tien minuten gaan voorbij en halverwege onze maaltijd komt de ober met een pepermolen en vraagt ​​of we peper op ons vlees nodig hebben. Zelfs de desserts waren ernstig tekortschiet. De Pain Perdu moest bedekt worden met gekarameliseerde appel, maar het was droog en taai en het zag er zo raar uit dat het niet eens een vleugje Pain Perdu leek te bevatten. In ieder geval was de "Fruits Rouges" Cheese Cake goed, hetzij in termen van smaak of presentatie. Zelf heeft de manager van La Parrilla zichzelf uitgeroepen tot "de leiders in het grillhuis van de afgelopen 10 jaar" en heeft nog een lange weg te gaan om een ​​echte steakhouse-ervaring te bieden. Ze vertrouwen zelfs op beoordelingen van hun restaurants om hun eigenwaarde te bewijzen: wij bieden "gewoon het beste vlees dat beschikbaar is in de stad - u kunt onze beoordelingsrecords controleren om verzekerd te zijn"! Dus wat als het aangeboden vlees MB 6 Black Angus beef is? Als het als medium zeldzaam is besteld (Jugoso), moet het als zodanig worden geserveerd, in plaats van op zijn best medium te worden geserveerd (A Punto). En gezien je een Argentijns restaurant bent, waar is je chimichurri, (een smakelijke saus vaak gemaakt van olijfolie, knoflook en peterselie) en waar is je salsa criolla, (een specerij gemaakt van in blokjes gesneden tomaat, ui en peterselie). Zestypeper, Rijke mosterd, Romige champignon: de sauzen die je aanbied zijn meer Frans dan Argentijns. De Argentijnse soorten rundvlees zijn heerlijk bij het grillen op houtvuren (Asados) met niets dan zout, en genoten met een beetje Chimichurri-saus! Andere Argentijnse restaurants in de stad bieden een veel betere hamburger en veel beter smakende gerechten. Voor $ 100 + per ticket is La Parrilla erg duur, en zeker niet de moeite waard de hype of de prijs. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het buiten zo vochtig is dat je niet eens kunt genieten van het verblijf. Godzijdank voor het goede uitzicht, want zelfs de d cor binnen is erg bla! Geluid: Max. Niveau = 97. 3 dB, TWA = 49. 8 dB Luchtkwaliteit: 97/100 (goed), VOC 0. 05 ppm, Vochtigheid 82%, Temp + 25 C Geluid: 3/5 Decoratie: 2/5 Personeel: 2/5 Maaltijden: 2/5 Netheid: 4/5 Beoordeling: gemiddeld Prijs: Zeer hoog In het kort… Wij houden van: het uitzicht, Fruits Rouges-kaas - cake Niet zozeer: Steak Tartare, Beef Carpaccio, Pain Perdu, Parrilla Burger Onze suggestie: vermijd de Summer Edition ten koste van allesMeer

5 juli 2017 beoordeeld

Gewoon een plek niet te missen als je in Beiroet. Een geweldig dakterras, met een adembenemend uitzicht op de Corniche aan de linkerkant en de haven van Beiroet aan de rechterkant. Mooi ingericht, met een unieke verlichting, personeel vriendelijk en mooi. Wijn en Champagne van...overal en eten verstandig, gewoon geweldig de smaak en de uitstraling.Meer

Sgr O, Guest Relations Manager van La Parrilla Summer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Meer

In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 117 hotels in Beiroet
Warwick Palm Beach Hotel
190 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Le Vendôme Beirut
140 beoordelingen
op 0,13 km afstand
Le Beryte Boutique Hotel
15 beoordelingen
op 0,16 km afstand
Beverly Hotel Beirut
60 beoordelingen
op 0,18 km afstand
Restaurants in de buurt
P.F. Chang's
445 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Classic Burger Joint
1.009 beoordelingen
op 0,44 km afstand
Mosaic Restaurant
127 beoordelingen
op 0,28 km afstand
sydney's
74 beoordelingen
op 0,14 km afstand
Attracties in de buurt
Amerikaanse Universiteit van Beirut
671 beoordelingen
op 0,84 km afstand
Banque Du Liban Museum
86 beoordelingen
op 0,87 km afstand
Zaitunay Bay
1.790 beoordelingen
op 0,41 km afstand
Beirut Souks
1.440 beoordelingen
op 1,11 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van La Parrilla Summer.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Richtlijnen voor postings
Verzenden
Deze vermelding verbeteren

Gegevens restaurant

Overzicht waarderingen
  • Eten
    Bediening
  • Prijs-kwaliteit
Gemiddelde prijzen
US$ 75 - US$ 120
Maaltijden
Diner
Restaurantkenmerken
Reserveringen, Parkeerplaatsen beschikbaar, Valet parking, Kinderstoelen beschikbaar, Serveert alcohol, Volledige bar, Wijn en bier, Accepteert Mastercard, Accepteert Visa, Buiten zitten, Zitplaatsen, Bedienend personeel
Geschikt voor
Romantisch
Openingstijden
zondag
18:00 - 02:00
maandag
18:00 - 02:00
dinsdag
18:00 - 02:00
woensdag
18:00 - 02:00
donderdag
18:00 - 02:00
vrijdag
18:00 - 02:00
zaterdag
18:00 - 02:00
Locatie en contactgegevens
  • Adres: Main Street | Warwick Palm Beach Hotel, 7th and 8th Floor, Ain Mreisse, Beiroet, Libanon
  • Locatie: Midden-Oosten  >  Libanon  >  Beiroet
  • Telefoonnummer: +961 3 919 119
  • E-mail
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding