Een geweldige plek voor een diner met vrienden of familie. Eten is altijd goed met een redelijke prijs die u zich kunt veroorloven
Een geweldige plek voor een diner met vrienden of familie. Eten is altijd goed met een redelijke prijs die u zich kunt veroorloven
Heerlijk eten. Het is een eenvoudige plek, maar het eten maakt dat meer dan goed. Veel bezocht door de lokale bevolking, wat een bevestiging is van de populariteit
Mooi visrestaurant met acceptabele prijs. Het restaurant was speciaal in zeevruchten, vooral garnalen en krab. En al het voedsel heeft een zeer duidelijke prijs. De smaak was fris en lekker.
Eten is erg vers en service is goed. Prijs is ook redelijk. Advies is om vooral tijdens het weekend te reserveren
Ging hier voor zeevruchten onder de aanbevelingen van enkele lokale bewoners en het stelde zeker niet teleur. De currykrab is zo goed en de prijzen zijn goed. Een deel van het eten kost gemakkelijk twee keer zoveel als de meer populaire, toeristische plaats. Het personeel...spreekt geen Engels, maar er staat Engels op het menu, dus het is gemakkelijk te bestellen, anders zeer goede service. Ik kijk er al naar uit om terug te gaan de volgende keer dat ik in Bangkok ben!Meer
Dit is mijn vierde bezoek aan dit restaurant. Ik geniet van de goed gekookt en smaakvol eten en vooral de zeevruchten. De prijs is redelijk en de plaats is schoon en opgeruimd. Een restaurant dat de moeite waard is om te bezoeken.
Dit is een zeer oud Chinees restaurant op deze locatie. Vele jaren lang is het een favoriete plek voor de expats, evenals de rijke lokale Thais in de buurt, omdat er veel luxe appartementen in dit gebied zijn. Dit betekent echter niet dat deze plaats...duur is. Dit is een restaurant van goede kwaliteit met een redelijke prijs. Als je het vergelijkt met Somboon, het beroemde Chinese restaurant, is deze plek een betere prijs en serveert je meer kwaliteitsvoedsel. Twintig jaar geleden was hier een slordig restaurant, maar het is altijd beroemd om hun eten. Dit restaurant is alleen 's avonds geopend en auto's waren allemaal illegaal geparkeerd op Rama IV alleen voor dit restaurant en mensen wachten geduldig om te gaan zitten. Nu is het restaurant volledig gerenoveerd, maar de gelokaliseerde toets is er nog steeds en het belangrijkste, nog steeds zo lekker als jaren geleden. Voor de visliefhebbers is dit een van de weinige plaatsen in Thailand waar Black Big mouth Sleeper Gobi-vis wordt geserveerd. Deze vis is een delicatesse in Hong Kong. Vele jaren geleden importeerde Hong Kong uit Thailand, maar nu was het succesvol om dit in viskwekerijen te verhogen. Deze vis moet vers worden geconsumeerd en is geweldig voor Deep Fried with White Soy Sauce. Stoom is ook acceptabel. Beveel dit restaurant ten zeerste aan voor de fijnproevers.Meer
Deze Thais - Chinese visrestaurant is ok. Het eten is niets bijzonders, wat een beetje verrassend is omdat de plaats vol mensen was. Bovendien is het niet de goedkoopste plek om naartoe te gaan. De plaats als zodanig is charmant op zijn eigen manier. Het...biedt zowel binnen als buiten dineren. Service was geweldigMeer
Als je op zoek bent naar authetic thai eten, vergeet deze dan. We vinden deze plek te duur, gemiddeld op zijn best, Thais - Chinees koken. Service is snel, maar het is nogal een kleine plaats. Binnen is het behoorlijk krap maar buiten is het...erg heet. De noedels van het garnalenglas in claypot zijn te nat. De zeebaars heeft een modderige smaak.Meer
Ik heb vele malen bezocht met vrienden, familie en zakelijke relaties, nog nooit teleurgesteld. Ongedwongen sfeer met een grote selectie van verse zeevruchten, waarbij de Thais / Chinese keuken het populairst is. Voor drinkers BYOB en betaal een kleine kurkgeld (Bht 100 - 200) is...zeker de moeite waard. Enkele van de meest geordende gerechten als we een bezoek brengen: Varkensvlees en kipsaté, Hong Kong Kale oestersaus *, Tod Mun Koong, verse hele vis limoen en chili *, verse oester uit Japan, sneeuwvisfilet gebakken of in soja en gember *, Garnaal 'Orr Suan' op warme schotel **, krabvlees Curry, gekookte garnalen Halve kilo *, Tom Yum Soup (ofwel garnalenpasta, chili-pastastijl of visfilet in heldere bouillon nam saai-stijl), krabvlees of garnalen gebakken rijst of gezouten Vis gebakken rijst. * probeer het met hun groene zeevruchten dipsaus (jammie!) ** probeer het met hun Sri racha sausMeer