gezellig tafeltje gekregen bij de open haard. De bediening is vriendelijk. De suggesties waren helemaal mijn ding. Lekker gegeten. In de zomer wil ik zeker nog eens op het terras eten en iets drinken aan de buitenbar.
gezellig tafeltje gekregen bij de open haard. De bediening is vriendelijk. De suggesties waren helemaal mijn ding. Lekker gegeten. In de zomer wil ik zeker nog eens op het terras eten en iets drinken aan de buitenbar.
Bij het binnenkomen direkt vers brood met gerookt hesp als amuse 😁Super lekker gegeten Voorgerechtje Garnaalkroketten en Gerookte Zalm als hoofdgrecht Wilde Fazant super bereid niet te droog met huisgemaakte amandelkroketjes
Weer uitstekend gegeten,gerookte paling met eersteling super,vlees rubia gallega Uitstekend. Vlotte bediening en heerlijk genieten op het terras in de tuin Aanrader voor de genieters.
Lekker geluncht op terras. Vriendelijk en professioneel ontvangst. Alles is verzorgd en tot in de puntjes in orde. Menu heeft diverse mooie gerechten.
Veel te duur voor wat het is ! In andere restaurants is alles in je gerecht maar dat gebeurd daar niet Wil je een slaatje betalen, Frietjes betalen, Sausje betalen, En het is niet dat het gerecht goedkoop is hoor nee nee. En poesen om...dat dan allemaal te bestellen he en heb je geen zin in een voorgerecht dat vinden ze heel raar en dan moet je extra wachten en word je bijna niet bekeken terwijl bij andere mensen wel hoor. Ik kom daar niet meer eten !!Meer
Prachtige locatie, die rust uitstraalt. Prima personeel dat erin slaagt de klant op een op maat geknipte manier aan te spreken... én uitstekende leiding van de eigenaar(s). Sublieme gerechten voor elk zijn smaak. Wat ons vooral aansprak is dat de ergerniswekkende aspecten van sommige sterrenrestaurants...achterwege blijven. Dus geen stijve-harkengedoe, geen taaltje genre "restaurantees", vergelijkbaar met "ambtenarees". Besluit = genieten van lekkere dingen én een hartverwarmende ontvangst.Meer
Het restaurant is in een bijzonder aantrekkelijk kader gelegen, naast een molen en met verzorgde tuin. Gevarieerde kaart met kraakverse ingredienten. Evenwichtige wijnkaart. Wij namem asperges/ garnaalkroket als voorgerecht en rog/kabeljauw als hoofdgerecht. Enige punt van verbetering is de bediening. Jongeman met baard was onnodig...onbehouwen.Meer
Prima restaurant met fijne keuken. Ruime porties en bourgondische eenvoud met een gourmand touch. Leuk dat de ham als appetizer op de berkel ter plekke werd gesneden. Vlotte bediening en ongedwongen sfeer. Mooie zalm en lekkere garnaalkroketten wat meer garnaaltjes bevatten. Indrukwekkende steak tartaar en...tot slot de enorme eton mess. De regionale prijzen schieten hier in de hoogte, maar 160 euro voor dit lekkers met 2 glasjes wijn en een halfje water trekken de prijs kwaliteit verhouding toch ietwat scheef.Meer
Eten is ok maar lage plafonds en stoelen en tafels op elkaar gepropt geven onnodige stress tijdens de maaltijd. Wij zaten in de serre we moesten onze jas aandoen en telkens de voordeur openging waaide er een eizige wind. Niet bepaalde de beste ervaring in...een restaurant dat toch prijzig is.Meer
Van bij het begin moest het allemaal héél snel gaan voor het personeel. We zaten nog niet goed en wel neer of we moesten onmiddellijk beslissen welk apperitiefdrankje we wouden drinken. Bij vraag naar de apperitiefkaart werd dit geweigerd. De reeds op voorhand klaargemaakte margmargarita's...stonden immers klaar aan de toog om onmiddellijk geserveerd te worden. Vervolgens werd onze rib eye steak koud en rauw geserveerd. Jammer, maar dit kon uiteraard opgelost worden. We vroegen dan ook om het wat meer gebakken te bekomen en kregen enkele minuten later diezelfde rauwe en koude steak te eten. (foto genomen nadat we de steak terugkregen na onze vraag om het "wat meer gebakken" te hebben). Nadat we klaar waren met ons hoofdgerecht werd ons direct gevraagd welk dessert we wouden hebben. Het kon weer niet snel genoeg gaan. Hiervoor hebben we vriendelijk bedankt. Nog geen minuut later stond een andere serveuse aan onze tafel met diezelfde vraag of we dessert wouden. We zijn dan maar doorgegaan terwijl wij, voor hoever het nog kon, eigenlijk wat wouden nagenieten van de rest van de fles wijn. (Rode wijn die in feite veel te koud gereserveerd werd). Wij hebben jammer genoeg niet van onze vrijdagavond kunnen genieten.Meer