Wat een verrassing, zelden zo lekker gegeten. Geschoold personeel in een zéér gezellig kader. Kunnen dit restaurant en zeerste aan iedereen aanbevelen! Topklasse!
Wat een verrassing, zelden zo lekker gegeten. Geschoold personeel in een zéér gezellig kader. Kunnen dit restaurant en zeerste aan iedereen aanbevelen! Topklasse!
in feite restaurant van het hotel SAINT SAUVEUR. wij namen verrasings menu van 55 eu. Zelden zooo goed gegeten. PLUS vriendelijk personeel
Wij zijn zeer aangenaam verrast door de creaties van de keuken. Heerlijke gerechten en zeer mooi gepresenteerd. Wij hebben er enkele dagen genoten van de heerlijkheden. Een aanrader!
Aanbevolen 3 gangen menu is heel lekker met grote porties, alles vers en mooi verzorgd. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zelfs zoete witte wijn per glas bestelbaar.
Veel te duur voor wat je krijgt. Veel te duur voor wat je krijgt. Veel te duur voor wat je krijgt. Veel te duur voor wat je krijgt. Veel te duur voor wat je krijgt.
Dit is een moeilijke want het personeel was super vriendelijk en gedienstig. Ik ken weinig zaken waar men zo oprecht vriendelijk en tegelijkertijd gedreven en efficiënt werkt. Een dikke 10/10 dus voor het personeel! Het eten daarentegen viel echter gedeeltelijk tegen. De carpaccio was echt...droog. Ik denk dat het onmogelijk moet zijn om zonder te drinken het bord leeg te krijgen. En wat doen in godsnaam die industriële croutonnetjes erbij? Trop is gewoon te veel in dit geval. Vervolgens kwam mijn steak 'saignant' met pepersaus. De realiteit was een droge, lauwe steak! Ik was niet de enige want de tafel naast ons had net dezelfde opmerking. De pepersaus kwam volgens mij zo uit het pakje want er was niets peperachtig aan en proefde waterachtig. Bah. De tafel naast ons had championsaus gevraagd en vond geen enkele champion terug in zijn saus. Van het één komt het ander want je gaat dan automatisch de focus verleggen op datgene wat wel nog lekker smaakt. Over de frietjes geen kwaad woord want die waren overheerlijk (maar helaas zonder lekkere saus ) maar het slaatje was dan weer een copy/paste van de componenten uit het voorgerecht: opnieuw die croutons, sla en sausje. Waarom kan een kok in godsnaam niet creatief zijn en niets anders voorschotelen en dan zeker in het geval waar iedereen uit een 3 gangen menu kiest? Zucht...... Opnieuw werd het huis gered door de voorstreffelijke bediening die onze verzuchtigingen over het hoofdgerecht ter harte nam en zorgde voor een gratis koffie/thee aangeboden door het huis. Ik had graag 4 sterren gegeven als beoordeling, alleen al voor het personeel, maar ik krijg het niet over mijn hart omwille van het eten. Misschien dat de zaterdag drukte een belangrijke negatieve factor was, dus ik laat het bij een neutrale score.Meer
Er is weinig keuze: het driegangenmenu óf onderdelen van het driegangenmenu op de zeer bescheiden kaart. Besloten om het driegangenmenu te doen.. voorgerechten zijn prima, hoofdgerecht van biefstuk is een kok onwaardig. Kurkdroog en taai, vandaar de saus denk ik. Een glas chardonnay 8 euro.....pffff... of we de coronacrisis moeten betalen.. Personeel vliegt voorbij en vraagt terloops of het smaakt, voor het antwoord is nauwelijks tijd. Kortom: niet meer onze keuze.Meer
Aangenaam restaurant aan het hotel. Goede smaken en zeer vriendelijke bediening. De bakwijze is zeker gekend, wat tegenwoordig eerder raar is. Ze werken met hart en ziel en dat ervaar je ook in de gerechen.
Dit is, samen met restaurant Ten Doele, één van onze favorieten in Blankenberge. Alhoewel het begin van de avond wat moeizaam begon. We kregen de dag voordien een mail met de vraag om (terecht) het reserveringsuur te respecteren. We hadden gereserveerd om 18u. Om 18u10...stonden we samen met andere mensen nog steeds voor een gesloten deur. Binnen zag je het personeel nog druk bezig met allerlei handelingen. Iets te laat begonnen? We zijn dan samen met de andere wachtende mensen via het hotel, het restaurant binnen gegaan. Voor ons geen probleem, voor andere mensen misschien een domper. Toen alles en iedereen op zijn plek was, werden we zeer vriendelijk ontvangen en bediend. Het interieur is heel gezellig, en over de verlichting is blijkbaar goed nagedacht. Heel sfeervol! Wat wel steeds terugkomt aan de kust, is dat je soms (te) dicht op elkaar zit. Dit is niet alleen vervelend voor de bezoekers, maar ook voor het personeel dat soms de ene tafel moet hinderen om een andere te kunnen bedienen. Gelukkig hadden wij een tafel langs de wijnflessen en zaten we op ons gemak. Het eten begon met twee hapjes die lekker waren. Tonijn met citroen mayonaise en de steeds weerkerende tortillachips met salsa. Als voorgerecht kozen we de rundscarpaccio. Deze vind ik hier subiem, mede door de zalige truffelolie. De croutons hadden voor mij niet gehoeven, daar deze zeer hard waren. Maar al bij al een zéér lekkere carpaccio. Als hoofgerecht kozen we dan de côte à l'os voor twee personen. Deze had een bbq smaak en was perfect gebakken. Verder kregen we er een zeer smaakvolle champignonsaus, warme groentjes en een Hasselback aardappel met kruidenboter bij. Alles enorm lekker! Het dessert was ook bijzonder. Een volle maar niet te zware chocolademousse, vergezeld met gefrituurd ijs! Nog nooit gegeten, maar bijzonder geslaagd! Samengevat: na een moeizame start :) , toch weer een topavond gehad. Tot de volgende!Meer
Een restaurant gelegen in de hoofdstraat van Blankenberge. Wij kregen het keuzemenu (was inbegrepen in ons hotelarrangement). Aperitief en amuses waren zeer lekker. Daarna een lange wachttijd tot het voorgerecht (enige minpuntje). Carpacio en een kaas en garnaalkroket, top. De hoofdschotelkeuze was steak en die...was perfect gebakken. Ook de desserts, choco bom en dame blanche, waren van hoge kwaliteit. Ook de rode huiswijn wijn was smaakvol. Het personeel was vriendelijk en attent.Meer