Dit restaurant is goed. Maar geen top. De bediening is professioneel en ervaren. De wijnkaart is redelijk uitgebreid. Veel lokale wijnen maar ook Frans en Duits. Wij dronken een gewurzstraminer uit zuid-Duitsland voor 25eur. Goed spul! De anti pasta waren scrambled eggs (!!) met tartuffo....Verrassend en met veel truffel, In het gerecht en ook nog eens extra, vers geraspt door de ober. De huisgemaakte spaghetti als primi was mooi al dente. De vleessaus (maggiblikje?) met tartuffo wat zwaar. De hoeveelheid hielp daarin wellicht niet mee; te grote porties vonden wij. Als secondo een biefstuk met een krokantkorstje van, ja alweer, truffel. En weer aan tafel nog wat extra over de steak geraspt door de ober. Mooi dooraderde biefstuk, mals maar ondertussen kwam ons de truffel een beetje de neus uit. Het desert moesten we aan ons voorbij laten gaan; genoeg = genoeg. Goed restaurant, beetje Franse sfeer, grote porties, niet bijzonder verfijnd. De prijs is wat aan de hoge kant.Meer