Zoals altijd kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service die we love it sinds vele jaren drankenservice en natuurlijk het eten en de familie voor ons gezorgd en waardoor we ons als vrienden! Grazie Giovanni! Renate et Tim
Zoals altijd kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service die we love it sinds vele jaren drankenservice en natuurlijk het eten en de familie voor ons gezorgd en waardoor we ons als vrienden! Grazie Giovanni! Renate et Tim
We hebben het advies van collega reviewers en boek ons in voor het diner. We zaten buiten op een warme avond. Had een glas droge Prosecco terwijl we studeerde menu. We hebben besloten om de Selezione Vecchia Marina op 32 Euro per dienst. We werden...getrakteerd op 7 - 8 gerechten sommige grondstoffen en koud en anderen warm prachtig afgehandeld door de chef-kok. Deze gerechten zijn allemaal over smaak en textuur en het is duidelijk dat de ingrediënten zijn vers en vol van smaak. Bestelde een fles La Regia Specula Montepulciano 2013 vintage dat dronken prachtig en was een absoluut koopje voor 13 Euro. Heb ik besloten om Mezzemanichi Crostaci en calamares (rigatoni en zeevruchten) dat was 12 euro en mijn vrouw geregeld voor Linguine alla Scoglia (zeevruchten Marinara) beide van deze gerechten waren uitstekend. Toevallig Louis Gaetana de huidige eigenaar van Verrigni Pasta was in het restaurant met een groep vrienden en het was zijn pasta die werd gebruikt in de Linguine. Hij kwam over naar onze tafel en riep ons een drankje. De uitwisseling met Louis en de chef-kok toegevoegd aan onze meest geslaagde avond. Ik slaagde er in te knijpen een heerlijke Tiramisu cappucino kan maken 5 euro maar het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het eten, de vriendelijkheid en de ambiance van het restaurant serveert de waren we boden. Zeer aan te bevelen.Meer
Zijn hier twee keer geweest op opeenvolgende jaren en kan niet genoeg zeggen over de plaats. De service is professioneel en vriendelijk en het eten is van topkwaliteit tegen een redelijke prijs. 32 Euro voor de Selezione Vecchia Marina is de weg te gaan. U...kunt een pasta of wat meer zeevruchten als u nog steeds honger maar het zou zeldzaam. Wijnkaart heeft een mooie selectie wijnen uit alle hoeken van het land, maar ik ben gedeeltelijk op de Champagne. Kan niet wachten om terug te gaanMeer
Het beste restaurant in Abruzzo. In feite één van de beste op de Adria kust. In mijn meer dan 10 jaar hier is echt de beste. Bravo Genaro en het team
U bent in de Abruzzen voor uw vakantie, en zou graag eet de vangst van de dag? Vecchia Marina is de plaats. Een mooie tuin met tafels, of de binnenkant : vragen antipasti, krijg je 7-8 verschillende gerechten, sommige grondstoffen, wat gekookt. Bestel iets anders...pas nadat u aten al van hen, zul je waarschijnlijk skip alles maar het dessert! Reserveren, sommige dagen van tevoren, verplicht!Meer
De vis is erg fris en bereid gewoon volgens traditionele ontvangsten. U kunt eten alleen of bereid met verschillende soorten pasta. Pasta is uitstekend en bereid erg veel 'al dente', zelfs meer 'al dente' dan in andere Italiaanse regio's, maar dit is de manier waarop...het gegeten in Abruzzo. Dit is geen chique restaurant maar een zeer traditionele en plaatselijke Italiaanse venue.Meer
We waren met een grote groep met vrienden en sommige kinderen op een drukke dag. Eten, wijn en service zijn uitstekend weer en we kijken uit naar ons volgende bezoek.
We hadden hier per ongeluk belandde. We waren op zoek naar een goed restaurant voor lunch in Roseto en Vecchia Marina ons door sommige locals aanbevolen was. Aangezien wij niet had geboekt en de plaats volledig geladen was, we alleen buiten te zitten hadden. Niet...erg vice, maar het was onze eigen keuze en het personeel deed alles wat mogelijk ons comfortabel te doen voelen. Ze bieden een grote selectie van visgerechten. antipasti, geweldige pastagerechten en secondi. Alle frisser dan vers. Ze bieden een mooie selectie van wijn ( meest wit). Lokale Abruzzo Trebbiano en pecorino blanken. De vriendelijke en behulpzame maitre Esther helpt u dan ook om met de juiste ding! Ik kan deze plek aanbevelen en zal hier zeker terugkeren!Meer
Verse vis, grote verscheidenheid van schotels. Antipasto genoeg om je te vullen. Alle soorten vis gekookt of bereid in een eenvoudige kamer maar toch geweldig manier. Geweldig, schone smaken. Goede en vriendelijke service.
Dit niet innemend plek aan de kust is veel beter dan het van buitenaf kijkt! We vonden het een Slow Food Guide en het echt niet aan onze hoge verwachtingen. De maitre de kon niet meer behulpzaam zijn en eindigden met een dergelijke persoonlijke interesse...in ons en wat we aan het eten waren, waardoor geweldige aanbevelingen voor zowel eten en wijn. We aten geheel alles op het menu tijdens een 4 uur lunch, beginnend antipasti van rauwe dan bereide vis, verhuizen naar heerlijke pasta voordat ik moest turn down het hoofdgerecht. Antipasti genummerde ongeveer 15, dus neem een grote honger! Zeer sterk aanbevolen.Meer