Met niet meer dan 40 a 45 couverts, biedt 't Vistrapje een plezierige ambiance. Je hebt ook geen last van de gesprekken van andere gasten. De beperkte omvang van het restaurant, gecombineerd met de uitstekende kwaliteit, betekent wel dat je op tijd moet reserveren. Maar...dan heb je ook een fijne avond. Uitbaatster en chefkok Carolien Nevelsteen, die het restaurant samen met haar broer als maître, haar vader en moeder en een zeer hoffelijke sommelier bestiert, weet hoe ze gasten moet verwennen. Uit haar frisse keuken komen de heerlijkste gerechte op tafel, waar de sommeller prima wijnen bij kan serveren. Als we een paar aandachtpuntjes mogen noemen, dan zou de - overigens voortreffelijke - tong beter op een voorverwarmd bord geserveerd mogen worden. En de bediening zou iets meer rust mogen uitstralen en tijd mogen nemen voor de gasten, ook als die niet uit de vaste kring komen. Maar dat maakt de chef aan het eind van de avond weer goed, door zelf even langs de tafels te gaan. Kortom, een prima restaurant in Oostende, zeker als je van lekker verse vis houdt. Wij komen zeker nog eens terug.Meer