Je kan een mening hebben. Of een visie. Maar... Nul vegetarische gerechten? NUL? Dat klopt niet. Dan ben je niet mee met wat er gebeurt in de wereld. Foei.
Je kan een mening hebben. Of een visie. Maar... Nul vegetarische gerechten? NUL? Dat klopt niet. Dan ben je niet mee met wat er gebeurt in de wereld. Foei.
Wat ooit bekend stond als een top restaurant is nu vergane glorie. Ieder gerecht is in prijs gestegen en de kwaliteit hiervan is de andere richting uitgegaan. Waar de kalfszwezeriken vroeger 28 euro koste is dit nu 33 euro geworden. En deze zijn zeker niet...zo goed als vroeger. De vol-au-vent van mijn vriendin is oprecht de slechtste die ik ooit geproefd heb. Vol-au-vent smaakt bijna altijd in een goede brasserie dus hier verwacht men wel net iets meer... Verder is er een ronduit schandalig geprijsde wijnkaart de oude wijnkaart komen vervangen. 90% van de wijnen die op deze kaart staan worden maal 4 de inkoopprijs gedaan. Tevens zijn het merendeel van deze (Franse) wijnen van het jaar 2019. Deze wijnen zijn echt te jong om te drinken. De service liet ook de wensen aan zich over. Om 20h de zaak binnenkomen en vervolgens werden de voorgerechten geserveerd omstreeks 20.45u. Erger was dat de borden pas werden afgeruimd om 21.30u ondanks dat meerdere zaalmedewerkers hier 10 keer aan zijn voorbij gelopen. Tragisch hoe je de neergang van een klassieker kan meemaken. Ik bezoek deze zaak nooit meer, de magie is weg. Geld en hebzucht maakt veel stuk maar hier is toch de hoofdvogel afgeschoten.Meer
Nieuwe eigenaars en jammer genoeg niet meer dezelfde ervaring als vroeger. Om 12u aankomen in het restaurant en je hoofgerecht krijgen omstreeks 15u is helemaal niet proffesioneel. Ook van de verfijnde keuken van vroeger is niet veel meer merkbaar. Jammer maar helaas niet meer voor...herhaling vatbaar.Meer
Vroeger was het restaurant gekend voor kwaliteit, nu is het een “atrappe-touriste”geworden met de nieuwe eigenaars. Spijtig
op zoek naar een restaurant waar men orgaanvlees serveert kwamen we bij viva mboma terecht. Mooi restaurant met gezellige tuin. Heel verzorgde service. ik bestelde kalfslever met roomsaus . Lekker maar ik heb mijn kalfslever liever wat meer rosé en dat werd niet gevraagd. Mijn...echtgenote vroeg pot au feu . Het vlees was droog en met weinig smaak , de bouillon met aardappelen en groenten eveneens te weinig smaak. Mergpijp wel prima. Eerste kennismaking kon dus beter.Meer
zijn er al verschillende keren geweest en altijd goed maar de laatste twee keer rondom slecht eerste keer fette darmen besteld maar dat bleek koeen maag te zijn tweede keer lever over klaar gemaakt het was gelijk zand bijden zeer slecht bij deze voor ons...nooit meer er zijn andereMeer
Heerlijke en zeer verzorgde gerechten. Heel vriendelijk en geschoold personeel, hoewel de patron ietwat koeler. Sober maar knap interieur. Mooie wijnkaart met soms stevige prijzen. 4,50€ voor 1 gewone koffie zonder koekje of chocolaatje is overdreven.
Met vrienden binnengevallen in Viva M'Boma, specialiteit = vlees, waarbij je ook eens iets anders kan kiezen. Darmen op de wijze van de brouwer viel naar 't schijnt wat tegen. Maar de kalfszwezerik met spruitjes kan ik aanraden. Lekkere wijn. Vlotte bediening. Had mijn kalfszwezerik...verkeerd genoteerd, maar maakten er geen probleem van: namen gerecht terug en leverden effectief een nieuwe, de correcte, 'plat' af. Champagne is er veel te duur, dus die hebben we op de kaart gelaten. Niet te groot, dus best reserveren in het weekend.Meer
Klein restaurantje in het hartje van Brussel. Lekker gegeten. Voor wie op zoek is naar 101 traditionele gerechten op basis van ingewanden is dit the place to be.
Prijs kwaliteit gaan hier hand in hand Aanrader voor liefhebbers van orgaanvlees en stoemp van alle aard. Wat er op het bord komt is topkwaliteit en met liefde bereid. Uniek interieur en fantastische klantvriendelijke ober Een must do als je in Brussel komt