Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant De Tapperij

Nr. 248 van 1.236 Restaurants in Den Haag
€€ - €€€, Internationaal, Europees
Atjehstraat 66, 2585 EH, Den Haag, Nederland
+31 70 352 3998
Website
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Zoom resetten
Kaart bijwerken …
Overzicht
  • Uitstekend66%
  • Heel goed22%
  • Gemiddeld10%
  • Matig2%
  • Vreselijk0%
Nu gesloten
Openingstijden
CUISINES
Nederlands, Internationaal, Europees, Frans, Geschikt voor vegetariërs
PRIJS
€€ - €€€
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer
LOCATIE
Atjehstraat 66, 2585 EH, Den Haag, Nederland
Alle details
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (49)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 10 van 42 beoordelingen

1 week geleden beoordeeld

wij komen al jaren bij de Tapperij. Dit is een van onze favoriete restaurants in Den Haag. Het eten is altijd goed. De bediening met gastheer Richard voortreffelijk. De wijnadviezen zijn altijd goed.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Maria L
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het afscheid van een collega hebben we hier gedineerd. In de herenkamer werd ons in een afgescheiden setting een heerlijk herfstmenu geserveerd met mooie verrassende gerechten. De wijnen waren mooi bijpassend en zeer smakelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Kevin_Faas
19 mei 2018 beoordeeld

Een verborgen pareltje in de Haagsche (ja met sch) Archipelbuurt. Interieur is gezellige bric a brac en eten is werkelijk voortreffelijk.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Capnio
25 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij De Tapperij, een verborgen parel in de Archipelbuurt. Chef-kok en eigenaar Hans Richel kookt al jaren met dagverse producten de heerlijkste gerechten. Door de regelmatig wisselende kaart Kun je hier keer op keer met andere gerechten van het vakmanschap. Ook de bediening...Meer

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 837waltherw
14 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij onze Meester kok Hans Richel hopen snel weer terug te komen. Bediening ook prima

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank GreetU1
26 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier voor een afscheidsdiner van een collega gegeten. Al doet dit restaurant meer aan als een eetcafé, was de kwaliteit van het eten zeer boven verwachting! Alles was goed op smaak en mooi opgediend. Een aanrader en een verborgen pareltje in Den Haag!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Kevin_Faas
23 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten. Ik kom terug. Met zijn zessen in de achterkamer gegeten als afsluiter van een bewogen jaar. Het voorgerecht was zeer smaakvol en mooi van kwaliteit. Het hoofdgerecht deed hier niet voor onder.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank J2904SKgerards
28 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier een prachtig wildmenu gegeten. Erg smaakvol en mooi gepresenteerd! Ook de wijn was mooi rond en vol van smaak. In eerste instantie doet het restaurant aan als een bruin café, maar als je de smaken proeft raak je zeer positief verrast.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Kevin_Faas
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hier lekker buiten zitten genietend van de Archipel. Heerlijke kaart met mijn favoriete gado gado salade en steak tartare!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Saskia R
17 december 2016 beoordeeld

service en ambiance : prima Keuken : zeer matig' De ravioli met fazant : mooie ravioli , maar de vulling smaakte naar gehakt , bouillon naar blokje, geschaafde truffel naar niets. De dorade smaakte naar traan en de kreeftensaus was dun en veel te weinig,...Meer

Datum van bezoek: december 2016
Bedank mariapolder27
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 69 hotels in Den Haag
Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag
353 beoordelingen
op 0,25 km afstand
Shell La Residence
9 beoordelingen
op 0,43 km afstand
Carlton Ambassador Hotel
792 beoordelingen
op 0,88 km afstand
Hilton The Hague
1.901 beoordelingen
op 1,01 km afstand
Restaurants in de buurt
Fouquet
110 beoordelingen
op 0,56 km afstand
Somos Peru
84 beoordelingen
op 0,53 km afstand
The Raffles
114 beoordelingen
op 0,55 km afstand
Sapori D'Italia
119 beoordelingen
op 0,53 km afstand
Attracties in de buurt
Panorama Mesdag
1.743 beoordelingen
op 0,97 km afstand
Vredespaleis
1.291 beoordelingen
op 0,86 km afstand
Madurodam
3.388 beoordelingen
op 0,87 km afstand
De Mesdag Collection
110 beoordelingen
op 0,99 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant De Tapperij.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Richtlijnen voor postings
Verzenden
Deze vermelding verbeteren

Gegevens restaurant

Overzicht waarderingen
  • Eten
    Bediening
  • Prijs-kwaliteit
    Sfeer
Gemiddelde prijzen
US$ 22 - US$ 44
Maaltijden
Lunch, Diner, Drankjes
Restaurantkenmerken
Buiten zitten, Reserveringen, Privé-dinergelegenheid, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Serveert alcohol, Volledige bar, Wijn en bier, Accepteert American Express, Accepteert Mastercard, Accepteert Visa, Digitale betaalmethoden, Gratis wifi, Kinderstoelen beschikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Accepteert creditcard
Geschikt voor
Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch
Openingstijden
dinsdag
12:00 - 23:30
woensdag
12:00 - 23:30
donderdag
12:00 - 23:30
vrijdag
12:00 - 23:30
zaterdag
17:00 - 23:30
Locatie en contactgegevens
  • Adres: Atjehstraat 66, 2585 EH, Den Haag, Nederland
  • Locatie: Europa  >  Nederland  >  Zuid-Holland  >  Den Haag
  • Telefoonnummer: +31 70 352 3998
  • E-mail
Beschrijving
Verborgen in de negentiende-eeuwse sfeervolle Archipelbuurt in Den Haag, vindt u op een hoekje van de Atjehstraat restaurant De Tapperij. De sfeer in het restaurant en de aparte Herenkamer herinnert aan de oorspronkelijke bestemming van gezellig ouderwets café. In deze omgeving serveert Chef-kok/eigenaar Hans Richel u de heerlijkste gerechten. Zijn kookkunst is gul, impulsief, harmonieus en ongekunsteld. Met goede smaak en respect voor de dagverse producten van de allerbeste kwaliteit, weet hij steeds opnieuw te verrassen. De Tapperij heeft een wisselende kaart omdat Hans Richel zich niet wil beperken in zijn creativiteit. Hij werkt met producten van het seizoen, liefst duurzaam en van Nederlands bodem. Zoals wild van de Veluwe, rund en lamsvlees van Boerderij De Lindenhoff in Baambrugge. Vis koopt hij natuurlijk dagelijks vers in Scheveningen.
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding