Heerlijk gegeten vrijdagavond met z,n zessen lams stoofpotje verse wilde zeebaars lamskoteletten allemaal super lekker. Aardige eigenaren voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten vrijdagavond met z,n zessen lams stoofpotje verse wilde zeebaars lamskoteletten allemaal super lekker. Aardige eigenaren voor herhaling vatbaar.
Een zeer persoonlijke bediening. Je voelt je thuis. Eten is geweldig en smaakt authentiek. We bestelden de meze-tafel. Een onvergetelijke smaakervaring!
Heerlijk gegeten. het is geen michelinster, maar wel heel smakelijk. Eerlijk bereid eten met verse ingredienten. En dan ook nog een bediening die plezier en betrokkenheid uitstraalt
Heel goed eten...prima service. Fijne mensen. Goed betaalbaar.toppie.!!! Echt een aanrader. Ook voor af te halen
Voor ons 2,5 jaar samen, naar ons favoriete buurtrestaurant om te toasten op de toekomst en het nu! De Blue Curacao cocktail als aperitief is een aanrader. Het eten zoals vertrouwd weer zeer heerlijk en smakelijk. Onze avond was classic! En de openingstijden kloppen nu...ook weer ;)Meer
Geweldig eten! Ook voor mijn vegan vriendinnetje hadden ze een ruime keuze. De eigenaresse was een super host. Absoluut aan aanrader!
Echt Turks eten, de kok heeft een eigen stijl en je hebt een soort thuis gevoel als je binnenkomt. Avondje lekker eten, niet zo duur maar heerlijk dan moet je hier zijn. Er is geen menu. Je eet gewoon wat de dag met zich mee...brengt. Je moet wel reserveren van te voren want het is vaak vol.Meer
Heerlijk eten, Perfecte bediening en fantastische sfeer! 10/10 ik raad het zeker aan om hier te gaan eten.
Hier ooit eens met mijn moeder gegeten! Het eten is hier ontzettend goed! Het wordt iedere dag vers bereid. Het tentje wordt gerund door een Nederlands/Turks stel en zijn allebei ontzettend gepassioneerd. Als je heerlijke meze zoekt dan moet je hier zijn!!
zo ontzettend lekker . en wat een kwaliteit van de mezzes/gerechten . alles is super vers, je proeft zo goed dat het net gemaakt is. de chef is echt een meester in grillen op houtskool. we hadden verse gegrilde wilde dorade, knapperige korst van buiten...en super mals van binnen. dat is echt een kunst om vis zo perfect te bereiden . en dan nog maar niet te spreken over de heerlijke griekse en turkse wijnen. En de ouzo , baklava, Demis Rousos die nog even voorbij kwam. de avond was lang en zwoel en ging nooit voorbij. Petje af voor deze heerlijke mensen.Meer