Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Waarderingen en beoordelingen

Nr. 14 van 250 Restaurants in Tilburg
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 7 - US$ 33
CUISINES
Nederlands, Europees, Vis en zeevruchten
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies, over
Beoordelingen (129)
Beoordelingen filteren
121 resultaten
Waardering van reizigers
41
51
17
11
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
41
51
17
11
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Bij dit fijne restaurant worden al je smaakpapillen aangezet, wat een verwennerij! Fijne ambiance en bediening. Echt aanrader!

Datum van bezoek: mei 2022
Nuttig?
Beoordeeld op 1 februari 2022

Een boom in het restaurant, een bakkerij die aansluit op het restaurant (je kijkt door het glas de bakkerij in) Allemaal top, maar sommige dingen wellicht overbodig. Leuk dat je een amuse krijgt, die origineel is, maar waarom rode truffelaardappel die een chip is, Ook...maar 1 warm vegetarisch gerecht. Wel superlekker, maar voor een volledige maaltijd wordt aangeraden 2 gerechten te nemen Zeer vriendelijk personeel, rustig ook als het vol zitMeer

Datum van bezoek: januari 2022
Nuttig?
Beoordeeld op 11 oktober 2021 via mobiele applicatie

Hou zelf van wat eenvoudigere gerechten, dus was moeilijk om iets te kiezen wat me lekker leek. Uiteindelijk gekozen voor de gamba’s met “pietermannen”. Bord was mooi opgemaakt, maar viel helaas tegen.. De hoeveelheid was teleurstellend (3 hele kleine stukjes vis (leek nog geen halve...pieterman) 3 gamba’s, beetje (rode) rijst en wat spinazie ) . Ik had meer het gevoel dat ik een voorgerecht gegeten had. Daarnaast waren de gamba’s wat papperig, geen fijne structuur om te eten (vond tafelgenoot ook) Rest van de smaken waren verder wel goed en paste goed bij elkaar. Maar voor mij zeker zijn geen 24,50 waard! De toetjes trokken mij ook niet aan, maar toch gekozen voor de friandises. Ze waren erg lekker maar ook zo klein dat ik met honger van tafel ging.. Restaurant verder gezellig eigentijds ingericht. Alleen jammer van de gezamenlijke toiletten en de glazen toegangsdeur. Vind beetje privacy bij het bijwerken van make-up toch wel wat fijner.. Al met al voor mij niet voor herhaling vatbaar. Pietermannen en gamba 24,50 Riso nero | Spinazie | Wijnblad | Oertomaat |Krokant van groene kruiden | Hollandaise van tomaat Friandises 7,50 5 verschillende zoete lekkernijen |Meer

Datum van bezoek: oktober 2021
Nuttig?
Thomas i, Eigenaar van Eethuis Twintig, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2021

Beste, Wat spijtig om te horen dat de avond niet heeft gebracht wat u gehoopt had. Graag zouden wij in contact met u willen komen om dit voorval te bespreken. Wij zijn te bereiken op 013 591 4906, u mag vragen naar mij. Ik hoop...Meer

Beoordeeld op 27 september 2021 via mobiele applicatie

Het eten was ontzettend lekker. Bord was mooi opgemaakt en het eten was heel goed op smaak gebracht. Bediening was vriendelijk en wist veel te vertellen over het eten. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 6 september 2021

geen vegetarische gerechten op de kaart, eten was zout en gevraagd om een aanpassing slecht uitgevoerd, Bediening was prima en vriendelijk, eigenaar knorrig

Datum van bezoek: september 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 7 augustus 2021 via mobiele applicatie

Enorm gastvrij personeel. Voor het eerst mee gemaakt dat men "graag gedaan" terug zegt wanneer je ze bedankt voor de simpele dingen als het neerleggen van het bestek. Het verdiend daardoor een extra stukje waardering vanuit onze kant! Door een niet al te ruime keuze...aan gerechten weet en proef je dat er extra expertise zit in datgene wat op tafel gezet wordt. De gerechten vallen zeker in een betaalbare categorie. Ons bezoek is zeker voor herhaling vatbaar.Meer

Datum van bezoek: augustus 2021
Nuttig?1  
Beoordeeld op 23 juli 2021

Kennis maken met het laagdrempelige concept in het Falcon gebouw aan de haven van Tilburg. De sommelier/eigenaar en chef hebben bij verschillende van onze favoriete restaurants gewerkt. Centraal in het pand het ruime restaurant gedeelte, modern ingericht met industriële look en daglicht door dakvensters, gezellige...lounge hoek met uitzicht op de haven, grote bar waarachter de deels open keuken. Buiten langs de kade een groot terras met op het water nog een klein terras. We mochten een plekje kiezen en het werd een tafeltje aan het water waaronder een paar meerkoeten aan het broeien waren, leuk. Als aperitief een Belgische witte van Chardonnay en Auxerrois 2019 van het huislabel typisch Thomas die goed beviel. (Deze productenlijn van unieke gastronomische producten met een twist is ontstaan tijdens de corona periode.) Ernaast een goed gevulde “borrelplank”. Hierop bladen van gerookte prei, dikke plak gepofte prei met met crème van groene kruiden, kaneel en plakje olijf, aan tafel afgewerkt met crunch van gedroogde olijf. Schaaltje humus in groene kruidenolie afgewerkt met plakjes Peruaanse wortel en papadum. En het broodgarnituur met brood van de buurman. De eerste begeleider werd keurig met kennis van zaken gepresenteerd. Een droge Riesling van Bernhard Eifel met eigen label. Ernaast een fris zomers gerecht op een bruin bord. Een krans van verschillende geschroeide tomaatjes en kogels zoetzure komkommer in een krachtig aangezuurde bouillon van komkommer met chlorofylolie en haringkuit. Op de groentjes stukjes ceviche gegaarde makreel en plakjes gedroogde chorizo. Hele frisse smaken met sappige texturen waarnaast de wijn lekkerder werd, prima.(7,75) Twee grote glazen voor één wijn om de verschillen te proeven, wat voor mij toch moeilijk was. Pinot Blanc 2019 uit de Alsace van Alfred Meyer gemaakt in frisse, sappige stijl met aangename mineraliteit. Uit de keuken een vegetarisch gerecht. Als basis een salade van verschillende zeegroenten waarop gegrilde watermeloen, plakjes en krokantjes van zwarte truffelaardappel en dotten schuim van geitenkaas, afgewerkt met algenpoeder. Eten met de lepel en alle smaken samen in de mond. Tafelgenoot zat te smullen. Ondanks dat ik wat minder fan ben van vegetarisch moet ik zeggen dat ik het smaakvol en origineel vond. (6,75) Voor bij de topper van de middag een heerlijke Godello 2019 van Rafael Palacios, rond en vol met aangename houttoets. Op een donker bord een plak bruingebakken eendenlever gekruid met furikake waarbij stuken buffelmozzarella, twee quenelles caponata (tomaat, aubergine, paprika en olijf) en stukken brioche afgewerkt met een frisse kruidenolie op basis van balsamico. Aan tafel afgewerkt met een schuimige langoustine bisque (kannetje bleef op tafel, top). De lever was perfect gebakken, veel smaken in het garnituur waarin de heerlijke langoustine bisque de hoofdrol opeiste. De wijn maakte het feestje compleet. (8,25) Over naar rood met een Passo del Sud Appassimento 2018 van Tagaro, vol met ronde fruittonen van rood en zwart fruit en een soepele afdronk. Op een wit bord uit elkaar getrokken stoofvlees van lam met linten van groene asperge en lamsoren afgewerkt met seroendeng. Ernaast geroosterde bloemkool afgedekt met zuurkool van venkel en dunne plakjes kastanje champignon, mousseline van bieslook en dotjes crème fraîche, aan tafel afgewerkt met schuimige champignonsaus. Goede smaken die prima combineerden, waarmee volop kon worden afgewisseld. De wijn sloot keurig aan. Wel voor ons een iets te royale portie. (7,25) Als afsluiter een hele krachtige espresso met vijftal smakelijke friandises. Bediening was zeer goed verzorgd met in de hoofdrol de sommelier eigenaar. Samengevat kunnen we stellen dat we erg lekker gegeten hebben. Royale porties van originele gerechten waarin goede bereidingen van groenten een belangrijke rol opeisen. Ernaast keurig geselecteerde wijnen die het gastronomisch niveau naar boven bijstelde. En dat tegen schappelijke prijzen met uitzicht over de haven, bedankt.Meer

Datum van bezoek: juli 2021
Nuttig?10  
Beoordeeld op 19 juli 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van dit culinaire diner. Vriendelijke bediening en zeer verfijnde en verassende smaken. Voorgerecht en na gerecht gedeeld, want we konden niet kiezen. Alles super lekker.

Datum van bezoek: juni 2021
Nuttig?1  
Beoordeeld op 5 juli 2021 via mobiele applicatie

Matig eten! Was hier eerst een keer op advies van vrienden, het eten viel tegen, ze pretenderen echt wel eetcafé + te zijn maar waren het zeker niet. Later werd ik zelf nog eens meegenomen, getrakteerd op eten daar, vond het toen wederom zeer matig...waardoor ik bevestigd werd in dat ik niet een keer pech had. De smaken zijn gewoon niet verfijnd genoeg, etc. Ik tilburg heb je veeeeeel betere alternatieven voor dezelfde prijsMeer

Datum van bezoek: oktober 2020
Nuttig?
Beoordeeld op 28 juni 2021 via mobiele applicatie

Super vriendelijk personeel! Het eten was erg verassend en het bevatte smakelijke combinaties waar je U tegen zegt!!!

Datum van bezoek: mei 2021
Nuttig?
Meer beoordelingen bekijken
De beste in de buurt
De beste hotels in de buurtAlles weergeven
Mercure Hotel Tilburg Centrum
857 beoordelingen
op 0,58 km afstand
Bastion Hotel Tilburg
345 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Van der Valk Hotel Tilburg
248 beoordelingen
op 1,49 km afstand
Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg
20 beoordelingen
op 2,83 km afstand
De beste restaurants in de buurtAlles weergeven
Shinzo Sushi and Grill
186 beoordelingen
op 0,02 km afstand
Restaurant RAK
104 beoordelingen
op 0,06 km afstand
Restaurant Harboury
76 beoordelingen
op 0,24 km afstand
De beste attracties in de buurtAlles weergeven
Stadsbrouwerij 013
220 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Burgemeester Jansen
42 beoordelingen
op 0,06 km afstand
St. Jozef Kerk
23 beoordelingen
op 0,62 km afstand
VVV Tilburg Tourist Information
13 beoordelingen
op 0,63 km afstand
Vragen & antwoorden
Stel een vraag
monique-w-r
10 september 2018|
AntwoordenAlle 3 antwoorden weergeven
Antwoord van 791thomasi | Bedrijfsvertegenwoordiger |
Beste Monique, Ons restaurant is gelegen in een oud fabriekspand. Het dak is enkel glas en is erg hoog. Qua akoestiek is het niet optimaal. Maar wellicht is het hoor toestel dimbaar? Met vriendelijke groet, Thomas ... Meer
0
stemmen
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen
Veelgestelde vragen over Eethuis Twintig

Eethuis Twintig is beoordeeld in de volgende categorieën door Tripadvisor-reizigers:
  • Eten: 4
  • Bediening: 4
  • Prijs-kwaliteit: 3.5