Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Waarderingen en beoordelingen

Travellers' Choice
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 35 - US$ 113
CUISINES
Frans, Mediterraan, Europees, Aziatisch, Nederlands, Vis en zeevruchten
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Standpunt van de MICHELIN-gids

De drie Goyvaerts-broers zijn echte Eindhovenaren, getatoeëerde jongemannen die weten wat ze willen. Het zal u niet verbazen dat hier een trendy vibe h...
Lees meer in de MICHELIN-gids
Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken
Goede standing
Beoordelingen (89)
Beoordelingen filteren
83 resultaten
Waardering van reizigers
72
4
5
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Waardering van reizigers
72
4
5
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 week geleden beoordeeld

Erg genoten van de kwaliteit qua eten én bediening, van begin tot eind. Fijne sfeer en interactie met bediening gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. We wensen jullie veel succes en sterkte de komende tijd.

Datum van bezoek: november 2021
Nuttig?
3 weken geleden beoordeeld

We hebben genoten van een heerlijk 6 gangen diner, inclusief bijpassende wijnen. De meeste wijn - spijs ccombinaties waren zeer goed en opbouwend, 1 combinatie was gewoon goed. Hierin blijkt de aandacht van de sommelier voor de combi en ook het goede samenspel van sommelier...en kok. De smaken van de gerechten waren zeer fijntijes. Het personeel was prettig in de omgang, al was de uitleg van gerechten niet altijd even goed te horen/volgen. Een heel goed restaurant in het midden van Eindhoven. Wel prijzig, maar de ervaring was het waard.Meer

Datum van bezoek: november 2021
Nuttig?
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Opkomend talent in het steeds moderne Eindhoven. Kennis, beleving en entourage top! Lekker en 'speciale' gegeten. Wat betreft eten geen minpunten, wel was de achtergrond muziek eentonig.

Datum van bezoek: november 2021
Nuttig?
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten in een aangenaam kader. De huiscocktail (die aan tafel bereid wordt!) is lekker en origineel. Amuses zijn fris en verrassend. Wij hebben a la carte gegeten: krab-ribeye-dessert met kers. Uitgebalanceerde smaken en mooie bordjes. Ribeye was de beste die ik ooit gegeten...heb. Het restaurant is goed verstopt in de uitgaansbuurt, maar absoluut een bezoekje waard!!Meer

Datum van bezoek: november 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 24 september 2021

Wat een culinaire avond! Van het het eerste tot het laatste was het een smaak orgasme ! Doe zo verder en jullie gaan het ver brengen !

Datum van bezoek: september 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 23 september 2021

Heerlijk 5-gangen menu gegeten! Verrassende gerechten, heerlijke combinaties van smaken en structuren, daarnaast was het ook een feestje voor het oog!

Datum van bezoek: september 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 29 augustus 2021

Het jaarlijkse uitje met andere fijnproevers, helaas was een persoon vanwege ziekte afwezig. “Onze” tafel bij de ingang was verdwenen waardoor we een tafel kregen in het donkere gedeelte (zonder daglicht) met uitzicht op de open keuken. Als aperitief een heerlijke Grand Brut Champagne van...Perrier-Jouët geschonken in een glas met bloemmotief in art nouveau stijl, leuk. Ernaast een hapjes trio. Om te starten een cilinder van tomaat gevuld met tomaten mousse afgewerkt met dotjes basilicum crème. Verfijnde smaken met frisse toetsen, erg lekker. Smal kletskopje van zwarte sesam waarop toefjes gember gel en wasabi crème. Goede textuur maar beetje zoet. Op zeekoraal een soufflé van kikkererwt gevuld met humus gekruid met harissa, smaakvol met Marokkaanse toets. Gevolgd door een amuse duo. Op kurken een dun krokantje met mousse van Granny Smith en een verjus pastille in de vorm van een “doodskopje”. Verfrissend. Tartelette van zoete aardappel waarin een pannacotta van fetakaas afgewerkt met een crème van bosui. Crispy textuur met goede smaakjes. We waren gereed voor het echte werk. De eerste begeleider werd keurig gepresenteerd door de nieuwe sommelier. Weissburgunder van Georg Mosbacher, verleidelijk aroma met ronde tonen, elegant in de mond met verfijnde ronde zuren en tonen van wit fruit. Ernaast een strakke presentatie op een wit bord. Als basis een cilinder van Noordzeekrabsalade aangemaakt met quinoa en appel, erop dotjes crème van dille en kerriemayonaise, takjes verse dille en een krokantje in de vorm van een takje. Ernaast een pastille van kerrie mousse en een zoetzuur rettich rolletje, aan tafel afgewerkt met een vinaigrette van kaffir limoen. Verfijnde smaken waarin de krab centraal stond, de kerrie moest je goed verdelen en het rettich rolletje was een smaakbommetje. De wijn sloot naadloos aan. (8,5) Uit Nieuw-Zeeland een Pinot Gris 2019 van Wairau River gemaakt in een volle ronde stijl met tonen van kweepeer. Op een prachtig bord zacht gegaarde heilbotfilet op een bedje van parelcouscous in een schuimige beurre blanc gekruid met kervel. Ernaast een quenelle chimichurri van paprika en tomaat, aan de andere zijde een frisse crème met sjalot en romanesco (remoulade stijl). Op de heilbot krokante takjes en toefjes broccoli crème. De heilbot was zeer zacht en sappig, erbij veel verfijnde smaakjes die in balans waren met de sappige wijn. (8,25) Viognier 2020 uit karaf geschonken van Domaine de Grangeneuve, rond en rijk met tonen van perzik en een redelijk krachtige houttoets. Ernaast een hele mooie presentatie. Centraal een halve, in geklaarde boter gegaarde, Canadese kreeftentaart in een vinaigrette van Thaise basilicum, ernaast een quenelle mooi aangezuurde crème van pompoen. Aan de andere zijde een dun aardappelkrokantje geïntegreerd met rolletje zoetzure pompoen gevuld met enoki. Het geheel was afgewerkt met een schuimige beurreblanc gekruid met vadouvan. Delicate smaken, de kreeft mooi op de voorgrond waarbij verfijnde exotische smaakjes met frisse toetsen. De wijn was met zijn houttoets net iets te krachtig, met kleinere slokjes ging het goed. (8,75) Voor bij het pièce een rosé 2020 uit Bandol van Gros' Noré geschonken in een prachtig glas. Zalmroze tint, verfijnde stijl met tonen van aardbei en rijpe meloen. Uit de keuken een bruingebakken tarbotfilet in sjalottensaus in de vorm van een kruis, in de hoeken een schuimige beurreblanc. Waarbij een dot crème en opengewerkt krokantje van pastinaak, bitterbal van aardappel met groene kruiden en een cannelloni van prei gevuld met een groene kruidencrème. Apart uitgeserveerd een krokant hoorntje van pastinaak gevuld met een chutney van bleekselderij en venkel afgedekt met een schuim van prei. De tarbot was mooi hoog op smaak, waarbij pure smaken van het garnituur en heerlijke sjalottensaus. De wijn sloot naadloos aan, genieten. (9) Een bekende Zuid Afrikaanse dessertwijn, versterkte rode Muscadel 2018 van Rietvallei, in het aroma toeten van aardbei en rozijn, in de mond als een lichte siroop met goede zoetzuur balans. Centraal op het bord een strakke ronde ring van kersen mousse in kersengelei waarin een quenelle yoghurtijs aangezuurd met limoen en gemarineerde amarena kersen, op de rand van de ring een merengue en krokantje van kers, toef cremeux van ruby chocolade en blaadje citroenmelisse. Een licht en fris dessert met redelijk krachtige amarena toetsen en aangename texturen waarnaast de wijn keurig in balans was, prima. (8,75) Als afsluiter nog een krachtige espresso met een viertal lekkere friandises. Bediening was uitstekend verzorgd, leuk dat het jonge Goyvaerts zusje ook in het team opgenomen is. Samengevat was het een hele geslaagde middag met veel gezelligheid en culinair genot. Moderne gerechten met klassieke bereidingen en gebalanceerde smakencombinaties, ernaast een uitgelezen wijnselectie, fijne bediening en dat tegen concurrerende prijzen. Wij komen terug, bedankt!Meer

Datum van bezoek: augustus 2021
Nuttig?14  
Beoordeeld op 6 juli 2021

Samen met een vriendin enorm genoten van het bezoek aan restaurant Goyvaerts. Startend met de Goyvaerts cocktail die leuk aan tafel wordt bereidt, daarna de 5 gangen all-in menu met bijpassende wijnen. De bediening was erg goed en wist alles goed toe te lichten. Dit...is mijn favoriete restaurant in Eindhoven!Meer

Datum van bezoek: mei 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 29 mei 2021

Erg lekker 5 gangen menu gehad. Begonnen met krab, daarna kabeljauw, toen kreeft en daarna lam, daarna nog een overheerlijk dessert. En ook lekkere amuses 1 van de betere restaurant van Eindhoven!!! Voor herhaling vatbaar echt een aanrader. En ook supervriendelijke bediening

Datum van bezoek: mei 2021
Nuttig?
Beoordeeld op 15 mei 2021

Vandaag voor het eerst een thuismenu van Goyvaerts geprobeerd en dit stelde ons zeker niet teleur! Mooie afwisseling van gerechten, smaken goed in balans, en met de instructies was het eenvoudig om de gerechten zelf ‘af’ te maken. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: mei 2021
Nuttig?
Meer beoordelingen bekijken
De beste in de buurt
De beste hotels in de buurtAlles weergeven
Park Plaza Eindhoven
1.240 beoordelingen
op 0,21 km afstand
Sandton Hotel Eindhoven City Centre
300 beoordelingen
op 0,24 km afstand
Hotel Mariënhage
106 beoordelingen
op 0,27 km afstand
Pullman Eindhoven Cocagne
1.905 beoordelingen
op 0,33 km afstand
De beste restaurants in de buurtAlles weergeven
Dijk9
642 beoordelingen
op 0,15 km afstand
Zarzo
498 beoordelingen
op 0,11 km afstand
Flavor and Spice
192 beoordelingen
op 0,19 km afstand
De beste attracties in de buurtAlles weergeven
Down Town Gourmet Market
320 beoordelingen
op 0,2 km afstand
Stadsbrouwerij Eindhoven
318 beoordelingen
op 0,11 km afstand
Van Abbemuseum
565 beoordelingen
op 0,18 km afstand
Stratumseind
102 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Goyvaerts.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Uw gratis vermelding claimen
Veelgestelde vragen over Restaurant Goyvaerts

Restaurant Goyvaerts is beoordeeld in de volgende categorieën door Tripadvisor-reizigers:
  • Eten: 4.5
  • Bediening: 4.5
  • Prijs-kwaliteit: 4.5