Heerlijk gegeten! Vriendelijk en jong personeel. De kok hield supergoed rekening met mijn allergie voor koemelk. Hartelijk dank nog daarvoor! Rustige lokatie.
Heerlijk gegeten! Vriendelijk en jong personeel. De kok hield supergoed rekening met mijn allergie voor koemelk. Hartelijk dank nog daarvoor! Rustige lokatie.
Met het gezin genoten van een heerlijk 6 gangen diner. Alle gerechten stuk voor stuk uniek en met grote vakmanschap klaargemaakt. Wat een feest! Ook als je een voedselallergie hebt dan kun je hier met een gerust hart gaan eten. Ook de chef laat zich...geregeld zien. Zeer gastvrij allemaal. Het was top.Meer
Woensdagmiddag voor Ons Heer Hemelvaart zijn we naar Wolfslaar geweest … blijkbaar waren de meeste mensen op verlengd weekend vertrokken, want wij waren bijna de enige bezoekers. Nog 3 andere tafeltjes met 2 personen hielden ons gezelschap. Dit resulteerde uiteraard in een perfecte en vriendelijke...service. Wij hadden de keuze uit een 2, 3, 4 of 5 gangen verrassingslunch en opteerden om all-in te gaan. Beginnen uiteraard met een champagne en 4 fantastische begeleidende amuses. Dan volgen de gerechtjes met een voldoende tijdsruimte mekaar op : eerste een schilderijtje van zeebaars , daarna een duo van heilbot (met kaviaar) en langoustine, gevolgd door een triootje van kreeftbereiding gepresenteerd door de chef himself. Even op adem komen en dan de pièce de résistance : mooi rosé gebraden kalfsrugstuk met morieljes en asperges. Afsluiten met een kleurrijk dessertje en nog een koffie met een 4-tal zoetigheden. Alles echt perfect ! Voor ons twee : 260€ , water en een aantal begeleidende glaasjes wijn inbegrepen. Restaurant is aangenaam om zitten, ongeveer 40 plaatsen, bij goed weer ook mogelijkheid om buiten te degusteren. Mooi gelegen in een bosrijke omgeving ten zuiden van Breda (dus niet in het centrum en dus voldoende gratis parking).Meer
Eindelijk na een lange tijd weer terug in dit fantastische restaurant en weer genoten van een heerlijke 3-gangen lunch met natuurlijk lekkere bijpassende wijn. Wat was het weer mooi opgediend en wat smaakte het lekker. En dat alles gepresenteerd door de zeer klantvriendelijke Jelle. Tot...de volgende keer!Meer
Afgelopen woensdag, 23 februari, hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen Michelin Signatuurmenu om mijn verjaardag te vieren. Het bijpassend wijn arrangement was prima in balans maar wat aan de zuinige kant ingeschonken. Het was bijzonder rustig in het restaurant dus we hebben op...ons gemak kunnen genieten. Het hoofdgerecht met verse truffel, die door de chefkok aan tafel op het bord werd geschaafd, was om te smullen. Signatuurmenu 5 gangen: 1. Langoustine met buikspek en bereidingen van bospeen 2. Witte heilbot met venkel en zeekraal 3. Noordzeetong met oester en verschillende bereiding van prei 4. Ossenstaart met kalfsvlees, paddenstoelen, pommes fondant en wintertruffel. 5. Steenfruit met kaneel en kaneelsoufflé Complimenten voor de chefkok en de zwarte brigade! Het is duidelijk een stukje duurder geworden, zoals alles dit jaar. Maar zeker voor herhaling vatbaar!Meer
Na een lange tijd weer eens teruggekomen in dit werkelijk fantastische restaurant. We hebben genoten van een voortreffelijke 4-gangen lunch aangevuld met heerlijke wijn. En dat alles gepresenteerd door een zeer klantvriendelijke dame genaamd Helena. We gaan hier zeker weer gauw terugkomen!
Als dank voor een dienstverband van ruim 20 jaar hadden we een afscheidsetentje voor 4 personen georganiseerd bij Wolfslaar. Op een licht wisselvallige zomeravond binnen gedineerd. Prachtige entourage, zoals altijd, de wandeling van de parkeerplaats naar het restaurant door het bomenlaantje vinden we alleen al...verwachtingsvol. Hartelijke ontvangst van de sommelier in de mooie eetkamer en we hebben ons laten verwennen met een 4 gangen diner. Kwalitatief niets op aan te merken, de 1e drie gerechten waren heerlijk van smaak en schilderijtjes op het bord, maar tegelijk ook wel erg kleine porties. En dan begint de schoen toch wat te wringen. Het begeleidende wijnarrangement combineerde op zich goed bij het diner, maar tegelijk werd het wat schutterig en onzeker gebracht door de (assistentie in de) bediening. En dan, gecombineerd met het langzame tempo en de vooral karige hoeveelheid van het eten wordt het ook een beetje ongemakkelijk aan tafel. Vervolgens was het dessert in onze ogen beneden peil, melig en smaakloos, de rekening fors en concludeerden we thuis, met nog wat snacks (!) bij het slaapmutsje, dat de prijs kwaliteitsverhouding (op deze avond althans) zoek is geraakt. Jammer, want we kwamen hier altijd graag, maar inmiddels wordt Wolfslaar toch ingehaald door etablissementen waar het totaalplaatje (entourage, eten, bediening, prijs-kwaliteit) beter scoren. Al moet je ervoor inmiddels wel buiten Breda zijn.Meer
Een verrukkelijke lunch genoten op het terras van Wolfslaar. Chefkok Camps weet altijd weer verrassende en fantastische gerechten te bedenken, bijgestaan door heerlijke wijnen. De bediening is prettig en correct. Ik verheug me al weer op de volgende keer dat ik in dit geweldige restaurant...mag gaan eten.Meer
Tijdens de lockdownperiode aantal keer eten thuis laten bezorgen. Dat was zeer smakelijk en kwam bijna telkens keurig op tijd. In het restaurant zelf uit eten is toch wel veel fijner. Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Voorgerecht mooi van opmaak, idem amuses. We hebben er prettig...gegeten en komen volgende maand graag terug.Meer
Het restaurant bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Achter het restaurant is een eigen moestuin waar groenten en kruiden gekweekt worden die sterrenchef-kok Maarten Camps gebruikt voor zijn culinaire gerechten. Op het landgoed bevindt zich ook een landhuis voor feestelijke en...zakelijke bijeenkomsten. Ruime parkeergelegenheid, daarna een klein stukje lopen naar het restaurant. Nu het weer sinds kort mogelijk is om op het terras te lunchen of dineren hebben we de kans gegrepen om tijdens het mooie weer afgelopen zaterdag 29 mei plaats te nemen op het terras in de lommerrijke, boomrijke tuin met als enige geluid het rustgevende gefluit van vogels. Het 5 gangen menu van de chef was excellent, elk gerecht was bijzonder smakelijk en de bijpassende wijnen complimenterend. Zeer vriendelijke sommelier met kennis van zaken. Pluim voor de chefkok, die bij afscheid een praatje kwam maken, en de zwarte brigade. Wij hebben genoten, top!Meer