Het eten was top! Er was vriendelijk personeel aanwezig en de service was snel. Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen.
Het eten was top! Er was vriendelijk personeel aanwezig en de service was snel. Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen.
Uitstekende ervaring bij dit restaurant. Het eten smaakt vers en de menukaart is gevarieerd. De medewerkers zijn erg vriendelijk en bieden een goede service.
Op uitnodiging van onze favoriete eet-vrienden zijn we bij Hemels gaan eten. We werden vriendelijk ontvangen en naar een tafel achterin de zaak gebracht. Hier was het helaas wel iets te gezellig. Er zaten twee grotere groepen om ons heen en aan de 3 tafels...het dichtste bij ons in totaal 9 kinderen voor wie de avond te lang duurde. Veel geschreeuw, een vader die de kinderen mee naar buiten sleurde om ze af te laten koelen. Een enorme kerstboom die ondersteboven werd gelopen onder hysterisch geschreeuw vanuit een van deze tafels. Nee... ze hadden beter onze tafel leeg gelaten en ons niet tussen 10 kinderen gezet. Tel daarbij de slechte akoestiek. Jammer... Maar goed, het was zeker niet allemaal kommer en kwel. In tegendeel. Het personeel was echt supervriendelijk en het eten mocht er ook zijn: Voorgerecht - Sashimi rol van zalm & tonijn met een schuim van dashi met zoet/zure groenten, Thaise basilicum en een miso crème -> Dit was echt een enorme Sashimi en erg lekker. Super verse vis. Top Soep - Kastanje veloute met pompoen en gember, langoustine & gamba -> Echt een topgerecht. Wat mij betreft het gerecht van de avond. Langoustine & gamba prima bereid en de veloute was echt fantastich. Tussengerecht - Witvis (weet even niet meer welke), bimi, geroosterde tomaat en een beurreblanc van groene kruiden -> Erg lekker. Wel jammer dat de ene persoon een flinke BIMI kreeg en de ander echt een mini bimi-tje. Hoofdgerecht - Zeewolf met groene asperge, Parmezaan gratin en tomaat met basilicum -> Erg lekker, mooie stevige vis. Wel vreemd dat het eigenlijk vrijwel hetzelfde is als het voorgaande gerecht. Kaas - Geitenkaas brulee met rode bieten poeder, groene appelgel en mosterdcress. -> Ik was even bang dat dit best een heftig gerecht zou worden met de hoeveelheid geitenkaas op het bord, maar dat viel enorm mee. Lekker samenspel tussen zoet/zuur & hartige kaas. Dessert - Wintertafereel met boomstam van chocolade, een mousse van witte chocolade en prosecco. Spongecake van framboos en sneeuwrasp -> 3 borden met een boomstam, een bord met een takje. Die hebben we dus terug gestuurd. En maar goed ook, want het was een lekker dessert, dus was het maar goed dat we een wat groter stuk kregen :) Kortom: Prima gegeten! Goed gezelschap (aan onze eigen tafel) en super personeel. Jammer van het rumoer. En wellicht een paar kleine tips: * Controleer de opmaak/porties dat deze per tafel overeenkomen * linnen servetten staan een stukje chiquer * Grote groepen met veel kinderen niet mixen met "normale" gasten.Meer
Was er niet bekend maar bleek verrassend goed. Heerlijke lunch, prima salade. Zeer vriendelijke bediening! Kom ik graag nog ns terug voor diner
Lekker gegeten, vriendelijk personeel fijne omgeving. We kozen de 4 gangen verrassing menu en we werden inderdaad verrast. Enig minpunt was de temperatuur in de zaak die was veel te weinig.. bij 18 graden kan je onmogelijk “gezellig” tafelen
Gezellig ontvangst waarbij je gelijk welkom voelt. Eten heerlijk en met aandacht bereid. De dames waren erg vriendelijk en gastvrij! Wij komen zeker nog een keer terug
Vanavond was onacceptabel. wellicht personele problemen of een te grote groep aangenomen op een zaterdag avond..? ik begrijp het, er moet geld verdiend worden, maar niet ten koste van service en kwaliteit waar het voorheen wel om ging bij Hemels.. Een gast hoeft niet meerdere...malen per avond te vragen of de drankjes niet vergeten zijn, een gast hoeft niet te vragen waar het brood is of waar het gerecht van een tafelgenoot blijft. Een zwangere vrouw hoeft geen medium gebakken kalfs-entrecote geserveerd te krijgen. Als hier iets van gezegd wordt weet de manager enkel te vertellen dat dit jammer is dat we dit zo ervaren en dat een entrecote best medium geserveerd mag worden aan zwangere vrouwen. "Bij medium zijn de bacteriën immers al dood" zegt de manager.. Een fout maken is menselijk, maar er op aangesproken worden, ontkennen en in discussie gaan over de dingen die fout zijn gegaan bij ons tafeltje van 5, is niet nodig en werkt averechts. Je hebt een kans om ons alsnog zonder met een al te zure smaak de deur uit te laten gaan door iets te doen met de feedback die je krijgt. Hoe vaak gebeurd het dat iemand naar je toe komt en oprecht probeert om je te helpen en je in te laten zien dat er dingen fout zijn gegaan en dat je je kunt verbeteren? de arrogante houding van de manager en het ontbreken van zelfreflectie doen ons geloven dat je ook niets om je gasten geeft en zeker niets met feedback wilt doen. Probeer is te luisteren door echt te luisteren. Het is niet persoonlijk.. maar als ik een mooi bedrag mag afrekenen, verwacht ik ook dat de service en het product ten minste acceptabel zijn. jammer dat je ook na mijn mailtje niet de tijd hebt genomen om de klachten serieus te nemen en blijft geloven dat "medium gebakken" rundvlees prima is voor je zwangere gasten..Meer
Restaurant was overvol, te veel gasten voor 2 personen in de bediening. Hoeveel koks in de keuken stonden is niet bekend. We bestelden een een fles wijn, een soep vooraf, daarna 2 lunchgerechten. De Bisque de Homard was goed, maar toen hebben we na een...uur toch maar eens gevraagd of onze lunchgerechten nog uit de keuken zouden komen. Om een lang verhaal kort te maken men was dus vergeten om na de soep onze volgende gang uit de keuken te vragen. Dit laatste wordt overigens stellig ontkent de de vrouwelijke medewerker of eigenaresse. Terwijl tafels om ons heen, die na ons zijn binnengekomen, eveneens met een voorgerecht en een lunchgerecht, al hadden afgerekend terwijl wijn nog steeds aan het wachten waren op ons lunchgerecht. Mijn vrouw had een gerecht met noedels, dit gerecht kan een ieder uit de keuken toveren en vooral veel ketjap toevoegen, meer een soep dan een lunch gerecht met weinig aandacht, lees tijd, voor de bereiding. Dan mijn Ceasar salade, hier was duidelijk te zien dat dit gerecht ook razendsnel in elkaar was geflanst. Wat bladsla, wat halve kersttomaten, een ei, wat smakeloze croutons, datzelfde geldt voor de kip en nauwelijks dressing. Weinig zelfreflectie bij personeel na aangeven dat wij na dit alles niet tevreden waren. Geen Hemels meer voor ons!Meer
Leuke kaart, eentje die uitnodigt om nog een keer terug te komen. Egg benedict is een aanrader. Heel vriendelijk personeel en leuke sfeer. Leuke locatie tijdens het shoppen aan de Bredase PC hoofdstraat (wilhelminastraat)
We kwamen hier al wandelend langs en konden gelukkig nog een plekje krijgen. Het restaurant ziet er erg gezellig uit. Wat als eerste opviel was het zeer vriendelijke personeel, fijn om je zo welkom te voelen in een restaurant. Het eten was zeer smakelijk en...de Hemelse Modder als dessert gewoon hemels.Meer