Heerlijke plek met een warm team die je mooie gerechten met fantastische smaaksensaties voorschotelen.. een aanrader
Heerlijke plek met een warm team die je mooie gerechten met fantastische smaaksensaties voorschotelen.. een aanrader
Ook in hun nieuw, prachtig ingericht en gezellig huiskamer restaurant behoren Sonja en Nico tot de absolute top van ons land. Je geniet hier van waanzinnige gerechten, prachtige wijnen en een bediening die je nu helemaal een onovertroffen ‘thuisgevoel’ geeft. En dat voor zeer schappelijke...prijzen. Wij hopen hier nog zeer vaak te mogen komen!Meer
Ik kan heel kort zijn: BETER KAN BIJNA NIET !! Ultieme smaaksensaties gekoppeld aan een mega-warme ambiance maakten deze avond tot een belevenis. Ja, beter zelfs dan menig 3*-resaurant (waar wij mochten aanschuiven) met Sonja als beste gastvrouw van...... Nederland en wellicht ook van Europa....Geen kritische noot dan ? Jazeker: WAAROM STAAT OP DE WEBSITE VAN TRIPADVISOR DAT DIT RESTAURANT GESLOTEN IS !!!!Meer
Wat een geweldige middag in het nieuwe onderkomen in Leende. Alles klopt en overtreft je verwachtingen . De vriendelijke en hartelijke ontvangst van gastvrouw Sonja, de sfeervolle ambiance, de attente medewerkers, de relaxte sfeer, de tijd voor een praatje….En dan de gerechten: van de amuses...tot de friandises bij de koffie: geweldig!!! Prachtige presentatie , goed op smaak ( maar niet zout of scherp), verrassende smaakcombinaties, portionering precies goed. Wat een feest. En dan nog de wijnen…goed passend bij de gerechten, smaakvol en ruim geschonken. De sfeer is zo goed en relaxt dat ook gasten met elkaar praatjes aanknopen. En na afloop nog even een praatje maken met de chef Nico Boreas in de keuken. Het was een feest!Meer
Vorig jaar in Roermond geweest en gezien het toen zo top was wilden we uiteraard op hun nieuwe adres in Leende nogmaals gaan genieten. En dat hebben we gedaan ! De ontvangst was opnieuw zo hartelijk door de eigenares, precies of je familie bent. Zij...volgt gans de avond op of iedereen het naar zijn zin heeft en niets te kort komt. Maakt ook tijd voor een praatje. Het andere personeel deed het ook fantastisch: zeer vriendelijk en professioneel. De sommelier heeft ons prima geadviseerd en luisterde goed naar zijn klanten. Dan het menu : onvoorstelbaar lekker ! Ze hebben geen Michelinster maar je proeft ze wel. Elk ingrediënt was top ! En die langoustine : enkel in Zilte (3*) in Antwerpen hebben we ooit zo’n grote en perfect bereide langoustine gegeten. We kunnen alleen maar aanraden om in dit culinaire paradijsje te gaan genieten.Meer
Wij hebben het geluk dat we Sabero weer mogen verwelkomen in ons dorp en hoe. Elke keer denk je kan niet beter maar nu in hun eigen “huiskamer” restaurant is het hun weer gelukt, wat een mooi smaakvol en intiem restaurant daar in leende uiteraard...weer heel hartelijk verwelkomd door Sonja het gevoel van thuiskomen is er meteen. Wij waren met z’n negenen om in kleine kring vast ons 50 jarig huwelijk te vieren een betere ambiance kunnen we ons niet voorstellen. Nico & Sonja de meest bescheiden restaurateurs op Michelin sterren niveau van Nederland maar wel hoog in de top. Ook nu klopt weer alles van bediening en keuze voortreffelijke wijnen onder leiding van Sonja en het culinaire festijn van Nico met recht de beste smaakprofessor van ons land. Ik kan alle gerechten wel opnoemen maar ga er heen en ervaar het zelf u zult niet teleurgesteld worden. Wij gunnen hun beiden een gouden toekomst en hopen er nog vaak te mogen dineren.Meer
Vrijdag 17 maart waren wij te gast voor het 1e diner op de nieuwe locatie van Sonja en Nico Boreas aan de Zevenhuizenweg 6 te Leende. Noem het maar een huiskamer-restaurant of woorden van gelijke strekking maar feit is dat hun nieuwe onderkomen fantastisch mooi...is, straalt rust en vooral warmte uit met een open keuken waar Nico (zoals altijd) zonder enige vorm van stress aan zijn creaties werkt. Wij gingen all-the-way en ik wil u de lekkernijen niet onthouden: Soja – gember – rettich - furikake Hamachi – milde curry – sjalot - avocado Tartaar – aardappel – eidooiercrème – koffie – krokante paddenstoel: 3 heerlijke, tamelijk flinke amuses waar de smaak van afspatte. We wisten toen al: hier worden geen concessies aan de kwaliteit gedaan Noordzeekrab – ganzenlever – kokos – komkommer – tom kha kai: subliem !! Balfego tonijn – myoga – sesam – tomaat – gam tae - mierikswortel: een oude bekende maar oh zo lekker Morilles – pastinaak – hazelnoot – sherry - broodmiso: fantastisch Langoustine – spitskool – bospeen – boemboe – groene papaya: mag nooit van de kaart wawwwww Tarbot – doperwten – munt – gerookte paling – koji botersaus: een flink stuk tarbot en wat een smaken (en die saus!) Kalfshaas – galbi – prei – shiitake – Koningszwam - lavas: de ultieme cuisson Witte chocolade – framboos – pandan – galanga – bergamot - yoghurt: de waardige afsluiter Sonja zorgt niet alleen voor mooie wijnen maar is de "akela" van de (kleine) zwarte brigade en dat doet ze met verve.Meer
Eten bij Sabero is een feestje. Mooi gezellig klein restaurant met een geweldig zevengangen menu. Hoog op smaak echt heerlijk. Daarnaast zeer vriendelijk en professioneel personeel die ons echt het gevoel gaven dat we welkom waren. Nooit om een praatje verlegen, soepel en humorvol. Teveel...om op te noemen. Bluefin tonijn, de langoustine, de kalfszwezerik wouwww. De Medievo Rioja om er een te noemen was een fantastische verrassing. Als je dit nog wil meemaken moet je snel zijn. Ik kom zeker straks het nieuwe thuisrestaurant bezoeken. Mooie ervaring.Meer
Ik zou bijna willen volstaan met de opmerking: “Wat een klasse!” Uit de keuken komen smaakbommen verkleedt als kunstwerkjes. En een gastvrouw en brigade die precies de juiste toon vinden. Jammer dat het in Roermond stopt maar we kijken nu al uit naar het vervolg...in Leende.Meer
We gingen "all the way" voor het 7-gangenmenu: sensationeel lekkere gerechten waarbij de Noordze-tong met ganzenlever een absolute voltreffer was, wat een mondvermaak, wat een sublieme saus wowwww. Maar de evergreen langoustine met de verrukkelijke bisque-saus, de oester (lauwwarme en koude variant), de Belfuga tonijn...(gekweekt in Spanje !) en de patrijs (met een superlekkere en zeker niet zware ganzenleversaus) deden er niet voor onder. Prachtige door gastvrouw Sonja geselecteerde wijnen maakten deze avond voor mij en mijn disgenoten tot een "hemel-op aarde-gevoel". Zeer vriendelijke, toegankelijke en losse bediening in een prettige, kleinschalige ambiance met een open keuken waarbij de rust achter het fornuis opvalt (geen onzinnig geschreeuw hier) En de prijs dan ? Value for money is wat hier de klok slaat en zeker vergeleken met de concurrentie bijna goedkoop te noemen. Een echte aanrader en voor de echte fijnproevers een tip: boek snel eer het te laat is.Meer