Goed vers eten met een echt goede paella. Perfecte service slechts een beetje traag De scheermessen en de octopus zijn echt leuk Wijn van Penedes Mireia perfect voor de vis
Goed vers eten met een echt goede paella. Perfecte service slechts een beetje traag De scheermessen en de octopus zijn echt leuk Wijn van Penedes Mireia perfect voor de vis
We bezochten dit restaurant op onze laatste nacht in Sitges als onze laatste klapband - wat een vondst! ! Het is een klein, door een familie gerund restaurant met een open keuken waar je kunt zien hoe de chef het eten klaarmaakt, dat super vers...en smakelijk is. Dit is een restaurant in Baskische stijl, dus na een bezoek aan San Sebastian, wist ik dat het eten geweldig zou zijn met sterke smaken. Er was een groep van 7 en we eerder op de dag voorbehouden. Ik had octopus (pulpo) voor een voorgerecht dat gewoon gekookt, zacht, vol van smaak en zooo lekker was. Ik heb toen de grote steak gedeeld die een van de beste was die ik ooit heb gehad. Prachtig gekruid en perfect gebakken. We konden het niet allemaal tussen ons afmaken! ! Anderen in de groep hadden ook verschillende steaks of visgerechten. Iedereen was met een grote glimlach (en volle buik) vertrokken toen we vertrokken. Deze plaats biedt veel waar voor uw geld, aangezien het eten zo geweldig is, maar het zal een deuk in uw zak achterlaten - het was elke euro wel waard!Meer
Het beste visrestaurant van Sitges. Moet bezoeken! Helaas heeft geen terras. Moet geboekt worden!
Je voelt meteen dat dit een door een familie gerund restaurant is. Het is voornamelijk een vis- en zeevruchtenplaats en, als iemand die absoluut niets van de zee eet en de geur verafschuwt, zal ik teruggaan. Mijn vlees was een van de beste die ik...heb gegeten (en ik was vorige week in Argentinië). Mijn moeder, een zeevruchtenliefhebber, hield van haar grote garnalen en ze zagen er geweldig uit. Ik beschreef de eigenaar het soort wijn dat ik lekker vond, en ze bracht een wijn mee die niet alleen naar mijn smaak maar ook redelijk geprijsd was. De inrichting is eenvoudig, elegant en de tafels zijn op verschillende locaties voldoende gespatieerd om comfortabel aan te voelen. Ik zal absoluut teruggaan.Meer
Beste gegrilde vis Getaria stijl, verse vangsten houtskool gegrild, gewoon gekookt maar het heeft niet meer nodig om uitstekend te zijn. Getaria-stad in Sitges. Mis geen "cogote de merluza" (heek), het is om voor te sterven! !
Het Dorada was de special van de dag. Het was gekookt prachtig op een open bbq en smaakte heerlijk. De startmotor van octopus was ook gekookt zeer goed - het was zacht en sappig. Ik zal zeker terugkomen.
Als u een persoon bent die vis en zeevruchten eet, hoeft u niet verder te zoeken. Je komt steeds terug. Het is onze wekelijkse plaats. Gegrilde heek, visschotel, Baskisch vlees. . . . alles! Je stopt met zoeken naar nieuwe visplekken. Frisse vangst, kwaliteit, noordelijke...stijl gerechten! Het beste. Probeer piekuren te vermijden omdat de service hierdoor wordt beïnvloed.Meer
Trage service, koude sfeer en niet zo goed eten: leuke voorgerecht, slechte hoofdgerecht en een totale ramp desert. Ik zou het niet aanbevelen
Dit is verreweg onze favoriete visplek! . Het is een Baskisch restaurant, dus het menu biedt typische Noord-Amerikaanse gerechten. Ik kan niet benadrukken hoe vers hun vangst is! En we zijn gewend aan verse vis en zeevruchten uit het noorden van Spanje. Niet goedkoop maar...hoofdgerechten porties zijn groter dan de meeste plaatsen in de stad en je kunt gewoon niet verslaan wat je krijgt. Om te beginnen, pak de escalivada toast, spieren, gevulde paprika's in calamari inkt of de kabelomelet. Seconden, nou onze favoriet is koolstof gegrilde heek en zeebaars / -brasem. Hoewel, wees ervan bewust dat als je daar aankomt voor de tweede shift, de service meestal vrij traag is - kleine plaats, weinig keukenpersoneel en ze brengen de vis tevoorschijn, dan plaat ze afzonderlijk en daarom tijdrovend. Maar als je hiermee akkoord gaat (ga in de eerste shift), krijg je er geen spijt van.Meer
Dit is veruit onze favoriete visplek in de buurt van BCN. Het is een Baskisch restaurant, dus het menu biedt typische Noord-Amerikaanse gerechten. Ik kan niet benadrukken hoe vers hun vangst is! En we zijn gewend aan verse vis en zeevruchten uit het noorden van...Spanje. Niet goedkoop maar seconden porties zijn groter dan de meeste plaatsen in de stad en je kunt gewoon niet verslaan wat je krijgt. Om te beginnen, pak de escalivada toast, spieren, gevulde paprika's in calamari inkt of de kabelomelet. Seconden, nou onze favoriet is koolstof gegrilde heek en zeebaars / -brasem. Houd er rekening mee dat de service meestal vrij traag is - kleine plaats, weinig keukenpersoneel en ze brengen de vis naar buiten, dan ze apart te plaatsen en dus tijdrovend. Maar als je hiermee akkoord gaat (ga in de eerste shift), krijg je er geen spijt van.Meer