Supersone gehad in de bar aan de haven leuke tent supervriendelijk personeel en Pierre is een topper Fantastische mensen ontmoet Vandaag heerlijk gegeten in het restaurant Een echte aanrader!
Supersone gehad in de bar aan de haven leuke tent supervriendelijk personeel en Pierre is een topper Fantastische mensen ontmoet Vandaag heerlijk gegeten in het restaurant Een echte aanrader!
Mooie ambiance, uitstekend gegeten (sea food plate, daarna tonijn met groente en als toetje tarte tatin) Pierre en personeel zijn erg attentben relaxed. Er hangt een losse sfeer waarin denk ik iedereen zich thuisvoelt.
Leuke muziek. Goed eten zonder luxe te proberen (bedankt Rino, ik vond de antipasto en de foccacio veel). Mensen van overal. Spaanse stamgasten plus Frans en Nederlands en Britten. Goede mix.
Had de 25 Euro set maaltijd, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heel relaxed en plezierig. Verschillende gangen van verschillende soorten eten bleven maar komen met vriendelijke service.
Beperkt menu, onoplettend personeel en personeel dat niet op een klacht reageerde, werd alleen afgewezen en liep weg. Veel andere betere plaatsen in de haven. Taalvaardigheden ook beperkt.
Ik kwam terug met een groep collega's en we hadden een fantastische tijd. Het menu is niet enorm maar het eten is erg mooi en vers. Veel betere sfeer.
Ging op een zeer rustige donderdagavond in Sitges. Niettemin was de ober attent en de chef-kok kwam meerdere keren om ons te kletsen en was zeer boeiend en informatief. Het eten was uitzonderlijk - ik had de panzerotti. Als een vegetariër ben ik gewend aan...teleurstelling met pasta in restaurants, maar het was geweldig. Het Siciliaanse dessert was ook erg goed.Meer
Meer
De Bistro de Pierre is enkele jaren geleden geopend in Sitges. Het bracht een vleugje van de Franse bistro-stijl koken naar Port Aiguadol, de oude haven van Sitges, vol met restaurants en bars, veel bezocht door mensen uit Barcelona in het weekend. We vonden het...geweldig, het koken was geweldig, en de sfeer was "geniaal", veel van het tot Pierre zelf, een gevierd mannelijk model dat de pagina's van veel van 's werelds toonaangevende modetijdschriften sierde. Pierre is groter dan het leven, verschijnt vaak op zijn fiets in zijn natte spullen na enkele uren op het water op zijn paddleboard. Maar toen verloor het een beetje, om welke reden dan ook. Van een Franse bistro worden, werd een café in België. Niets mis met België, België kent een aantal van de beste chefs en restaurants van Europa. Maar de stijl zat niet alleen goed bij Sitges. Maar Chez Pierre heeft nu zijn lan herontdekt. Het Belgische motief is verdwenen en is in plaats daarvan, naast enkele oude Frans geïnspireerde favorieten, een menu met een Italiaans thema, gecreëerd en afgeleverd door chef-kok Rino. We aten er vlak voor kerst, net nadat het heropend na de culinaire make-over en we werden overweldigd. Eten van het hoogste niveau. gastronomische kwaliteit uitstekend gekookt en gepresenteerd. En de oude sfeer was terug. We zijn zo terug in Sitges en onze eerste aanloophaven zal Pierre zijn. Een paar dagen later zal ik een groep collega's daar naartoe brengen voor een onvergetelijke culinaire ervaring en een gezellige avond. Als je toevallig in Sitges bent, of zelfs langskomen, neem dan de tijd om Pierre's te bezoeken. "Als de hele wereld vol zorg is, neem dan de tijd vrij in Chez Pierre! ”Meer
Meer
Nieuwe Italiaanse chef-kok en menu. Eten goed, sfeer ontbreekt een beetje. Ik voelde me een beetje een solo-diner.
Meer
We kwamen vrij vroeg aan voor het avondeten en selecteerden het smaakmenu. Hoewel het een goede variëteit had, was het enigszins teleurstellend. Service was acceptabel, maar niet veel meer.
Meer