Op een druk kruispunt, net buiten één van de mooie parken, onder enkele bomen die zorgen voor de nodige schaduw een lekkere en verassende lunch genomen.
Op een druk kruispunt, net buiten één van de mooie parken, onder enkele bomen die zorgen voor de nodige schaduw een lekkere en verassende lunch genomen.
Ondanks het feit dat het terras hier op een vrij druk kruispunt is gelegen, serveren ze hier heerlijke tapas. De tartaar van zalm, met mosterd was zeer lekker, de patatas bravas met warme tomaten-en looksaus eveneens. De enorme portie burrata met pesto is overheerlijk en...smaakt zowel pikant als zoet, een heerlijke combinatie. Maar top was de lasagne, dit mag je niet overslaan bij een bezoekje aan deze tapasbar ...Meer
Heel lekkere en verrassende tapas. De presentatie was een streling voor het oog. De communicatie loopt wel niet perfect maar met een beetje goede wil van beide kanten lukt het wel. We hebben er van genoten, zowel van de tapas als de wijntjes en dit...helemaal niet duur.Meer
Leuke zaak met mediterraanste gerechten. Maar vooral de lekker tapas. De luidruchtige locals moet je erbij nemen. Vriendelijk, maar verstaan bijna allemaal heel weinig Engels. Maar met gebaren en gebrekkig Spaans lukt het wel. Soms wat chaotisch, ligt wat buiten het centrum, maar dichtbij ons...NHhotel. Toch echt wel een aanrader voor hun lekkere keuken, en niet duur! Dupaix S, België, MechelenMeer
Superlekker eten voor een meer dan correcte prijs. Echt een aanrader! De lasagne was de beste ooit!!
De reisgids sprak over deze zaak alsof het eten te simpel was en daarmee misschien niet voldoende. Het was misschien simpel, maar niet standaard en ontzettend lekker op smaak. Wij hadden de lasagne en burrata with pesto. Allebei de gerechten waren zo goed op smaak...alsof er een engeltje over je tong heen pist. Wij hebben heerlijk genoten zowel van het eten als de met zorg gemaakte cocktail.Meer
Ik hield van de plaats en de service was goed. De obers waren vriendelijk, hoewel met enkele lacunes in hun training. Je kunt zien dat ze studenten of jongeren inhuren op zoek naar hun eerste baan. Hun manier van serveren van wijn of hun schaarse...kennis van het menu en de gerechten daarop vertellen het verhaal. De plaats is prima en met moderne inrichting. Veel ruimte om comfortabel te zitten zonder je zorgen te maken over het raken van de persoon achter de stoel. Dat is goed. De gerechten waren onregelmatig bereikt. Een fatsoenlijke risotto, fijne patatas bravas met echte aardappelen en een extra mayonaise die niet overeenkomt met het oorspronkelijke recept, maar het waren echte gebakken aardappelen en niet het spul dat je uit een pakje haalt. Kabeljauw zwom nog steeds niet uit frisheid, maar vanwege de royale saus waarin hij baadde en nog steeds zout was; gewoon eetbaar. Een verrassende "plantaardige wok" die we eigenlijk "sofrito de tomate" zouden noemen, i. e. gebakken stukjes tomaat, ui en peper. Het is alsof je de saus zonder het gerecht krijgt. Waar zijn mijn gebakken eieren en patat? Het verschil is dat het niet allemaal in een puree was gepureerd en een enkel stuk asperges hulpeloos probeerde een verschil te maken. De prijs was prima voor de kwaliteit, ongeacht hoe relatief dit kan zijn. Dus al met al zou ik voor een 3 gaan. 5 van de 5. Het is waarschijnlijk de moeite waard om het een kans te geven en te zien hoeveel ze kunnen bieden. En het is binnen het bereik van de meeste budgetten! !Meer
Meer
Leuke plek, alleen de lokale bevolking. Toeristen zijn hier eerder zeldzaam, maar het eten is erg goed. Typische lokale gerechten
Kwam hier alleen terwijl in Sevilla voor zaken. Ik ben altijd een beetje geïntimideerd alleen in een ander land, maar Adrian was heel gastvrij en ik kon aan de geweldige gin-selectie werken. Ik had de risotto (paddenstoel en zwarte truffel), de bacalao (kabeljauw met aioli)...en carpaccio. Adrian, de server, was echt geweldig: sprak goed Engels en deed me op mijn gemak voelen. We hadden een goed gesprek over het VK en ik moest de Brexit even vergeten. De risotto rook ongelooflijk - precies de juiste hoeveelheid truffel. Het was een beetje te zout en de rijst was naar mijn smaak een beetje dor, maar ik beschouw dit als een persoonlijke voorkeur (of mijn vreselijke Engelse smaak). De kabeljauw was perfect gekookt, en de aioli goed uitgebalanceerd - de tomaat ragu die met het kwam was een beetje onopvallend maar het was zeker niet slecht. De carpaccio was uitstekend, een ietwat eenvoudige gerecht maar perfect uitgebalanceerd door de pesto. En, heb ik de gin genoemd? Over het algemeen zou ik het eten een solide 4/5 en de service een 6/5. Adrian was geweldig en ik kijk ernaar uit hem en La Antojeria de volgende keer dat ik in Sevilla ben te zien.Meer
Meer
Ik heb geen idee wie de chef-kok is in dit restaurant, maar deze persoon verdient een ster in de hall of fame. We hebben de burrata, de lasagne en enkele andere gerechten gegeten en elk van hen was geweldig! ! ! ! Dit is een...van de beste restaurants die ik ooit heb gehad het genoegen om te dineren?Meer