Wij werden verrast door de leuke ligging, prettige sfeer, terras op een klein pleintje. We hebben heerlijk gegeten. Lekkere vis en vleesgerechten, mooi opgemaakte borden, fijne bediening en genoeg ruimte. Topplek!
Wij werden verrast door de leuke ligging, prettige sfeer, terras op een klein pleintje. We hebben heerlijk gegeten. Lekkere vis en vleesgerechten, mooi opgemaakte borden, fijne bediening en genoeg ruimte. Topplek!
Klein restaurant gelegen op het parcours de l’art in het oude Hyères. Rustig en zeer gezellig. Heerlijk gegeten en aangename bediening.
Klein restaurant, ondergebracht in een voormalige waterciterne. Zeer gezellig ingericht. Verzorgde en lekkere schotels. Het 'menu de marché' is bovendien zeer goedkoop voor 3 lekkere gerechten.
ze hebben bijna geen terras. Daarom kom je beter een ander seizoen; binnen is het een leuke inrichting, lijkt een grot. Prijs kwaliteit is het zeker de moeite waard
Verrast om negatieve beoordelingen van anderen te lezen. We vonden het eten absoluut fantastisch (hoewel een beetje prijzig). De setting was prachtig en de service OK. (de serveerster leek een beetje te veel aandacht te besteden aan één tafel die haar duidelijk bekend was). Zou...zeker terugkomenMeer
We reserveerden een tafel voor 6 in dit restaurant via La Fourchette (reserveringsservice) zoals gepromoot op de restaurants Facebook-pagina, en ontving een e-mailbevestiging. Bij aankomst zei de eigenaar dat we geen reservering hadden en dat er geen tafel beschikbaar was dat ze weg was geweest,...dus onze boeking niet had kunnen maken. We zeiden dat het via La Fourchette was gedaan. Ze gooide haar handen omhoog en zei dat ze het niet deed. ik heb er niets meer mee te maken. . . . geen verontschuldiging nee sorry je avond is verpest - ze zei kom op de binnenplaats naar mijn vriend je zult niet teleurgesteld worden. ! Blijkbaar gebeurt dit vaak pas op telefoon om te reserveren bij Au fil de l'eau! ! We maakten kennis met Le Moulin a Chapelle, waar we heel goed hebben gegeten.Meer
Gingen hier gisteren - eerste keer in Hyeres na 10 jaar aan de Côte d'Azur. De locatie is ideaal met een klein beschut terras in de volle zon (ideaal om buiten in de lente te eten). Echter. . . . . . . . ....we namen allebei de "plat du jour" die cerf (hertenvlees) was, voor € 13. 80 zoals we in een beetje gehaast en dus niet op zoek naar een volledige 3 -gangen maaltijd. Toen het aankwam zag het er goed uit - vergezeld van polenta en zijgroenten. Helaas was het duidelijk dat er een probleem was, zodra we probeerden het vlees in te snijden (met een apart mes apart). Het was heel, heel zwaar. We wilden geen gedoe maken omdat we geen tijd hadden om iets anders te bestellen, dus we aten wat we konden. Toen ik ging betalen, noemde ik stilletjes het probleem aan de serveerster die antwoordde: "een vrouw had de vorige dag hetzelfde probleem, zodat ze dat vlees niet opnieuw zouden bestellen". Ik verwachtte geen compensatie bij de herkenning van het probleem (en werd niet aangeboden), maar als ze wisten dat er een probleem was, waarom zou je het dan blijven afleveren voor andere klanten om te lijden in plaats van het terug te geven aan hun oorspronkelijke leverancier? Dat is een slechte zakelijke reden, omdat het gewoon slechte beoordelingen zoals deze stimuleert. Als het niet voor de locatie was geweest zou ik slechts een 1 -sterren beoordeling hebben gegeven. Sorry, we zullen niet teruggaan.Meer
Goed eten en goede service. Geheime plaats verborgen in Hyere historische stad. De tonijnsteak was geweldig.
Uitstekend eten, service en locatie. We raden het 3 -gangenmenu "de au fil de l'eau". Lokale gerechten en wijn. Personeel is erg vriendelijk en goede verzorging van metro!
Fantastisch eten, service en locatie. We raden aan "de au fil de l'eau menu". Lokale gerechten en wijn. Zeer vriendelijke en behulpzame personeel.