Drie dagen achter elkaar hebben we genoten van verse vis en een zeer vriendelijke ontvangst! Een echte aanrader vooral de millefeuille aux fraises ♥️Meer
Drie dagen achter elkaar hebben we genoten van verse vis en een zeer vriendelijke ontvangst! Een echte aanrader vooral de millefeuille aux fraises ♥️Meer
Merci de votre commentaire. Au plaisir de vous retrouver à notre table. Le millefeuille aux premières fraises de pays n'était...Meer
Beste restaurant in Huyères voor zover ik heb kunnen ervaren. Verse vis die je vooraf zelf kan kiezen en te zien krijgt voor het klaarmaken. Daarna wordt de vis aan tafel gefileerd. Perfecte service in een prachtig kader. Dit is niet een brasserie maar een...heel goed restaurant. Ondanks de drukte en de aanwezigheid van een grote groep werden we persoonlijk ontvangen!Meer
Merci de votre commentaire qui récompense le travail passionné de notre team pour vous satisfaire. Nous sommes des artisans militants...Meer
Om de 40 ste verjaardag van een vriend te vieren, besloten we binnen te lopen en werden we begroet door de eigenaar en vervolgens door onze serveerster. Sfeer is erg gezellig en huisdiervriendelijk! Eenmaal zaten lazen we het menu en wilden we alles bestellen! We...kozen wat tapas en voorgerechten om met ons drieën te delen en ieder van ons nam één hoofdgerecht en om de lunch af te sluiten deelden we een pavlova!Meer
Meer
Opnieuw een bezoek aan Porquerolles na de opsluitingstijden in 2020. Enkele dagen rond Porquerolles, Giens, konden het bezoek aan de Brasserie des Ies met papa niet missen, we hadden het genoegen om de verjaardag van de jaren 70 en 80 van mijn vader Antoine en...oom Andr, eindelijk herenigd, te vieren. De zeevruchten zijn exquise vers, van de panache van de oesterselecties van de chef tot de Gamba's en lokale Langoustines, de P che du Jour, verse Dorada van de dag leverde al zijn smaken. De Saint - Jacques Risotto en zijn prachtige Nepalese kruiden bereikten bijna een totale perfectie van smaak. De uitdrukking van smaak van LA tot Nepal en Beijing hadden we ook de gelegenheid om een heel speciaal Frans - Amerikaans genot te proeven. gemaakt door Jean Francois en zijn grootmeesterchief creativiteit. Na het lezen van het verhaal van de man van Porquerolle en zonnebaden aan zee, werd het diner nogmaals perfect gechestreerd door een aantal getalenteerde artiesten in hun vakgebied. . Als kosmopolitische ervaring van een globettroter die kennis en smaken van over de hele wereld mengt, waren we verbaasd en verrukt over het speciale dessert toen de sprankelende chocoladebrownie binnenkwam met zijn bloeiende frambozen en witte chocoladeblaadjes, omgeven door rood fruit en geassocieerd met een zwarte bes ijsje. Een heerlijke kop thee uit de selectie van de globetrotting-ervaring en een geweldige collectie om een fantastische ervaring en familietijd af te sluiten. Een echte aanrader voor het ontdekken van de smeltkroes van de Franse keuken van fijne delicatesse ingrediënten.Meer
Meer
Nog een uitstekende maaltijd in dit uitstekende, door een familie gerunde restaurant. Professionele service in een ontspannen sfeer. Mijn 90-jarige schoonmoeder houdt van zeevruchten, en vooral van de visschotel hier. Als je niet van zeevruchten houdt, is er genoeg keuze, ik had wilde vis, gegrilde...groenten, wiegde in thee! Ik heb de sint-jakobsschelpen en paddenstoelenrisotto geproefd die beide heerlijk waren. En om het allemaal nog beter te maken, zijn de puddingen uitzonderlijk. We komen terug! Dank jeMeer
Meer
Veel restaurants zijn in het laagseizoen gesloten. Brasserie des Iles was open vanaf woensdag en was zeker het wachten waard. Het interieur is ruim en licht. Het eten en de service was geweldig. De special van de dag "ray wings" was echt speciaal. We hadden...ook vers gevangen tong, oesters en de octopus-pasta. We aarzelden om het dessert te nemen, maar gaven toe. De chocolade brownie en citroentaart zijn niet te missen! Een heerlijke maaltijd in het laagseizoen waar veel restaurants al zijn gesloten.Meer
Meer
Nieuwe eigenaar sinds zomer 2018 en het is net een heel ander restaurant. Veel ruimte tussen tafels, efficiënt personeel. Het eten is absoluut goddelijk (verse vis uit de ochtend). Het is niet goedkoop, tussen 60 en 75 per persoon (inclusief wijn), maar de kwaliteit is...de moeite waard.Meer
Meer
Dit restaurant is gerenoveerd en gerund door een nieuwe eigenaar, wat zeer positief is. Op een laagseizoen nacht waren er niet veel mensen, maar het welkom was warm en de service erg vriendelijk gedurende de hele avond. Om te beginnen hebben we een heel smakelijk...bord gegratineerde verschillende mosselen gedeeld. Voor hoofdgerecht zeevruchtenbraadpan en scampi's en langustines met majonese. Als toetje een caf gourmand. Alles is met zorg en smakelijk gemaakt. Keuze van wijnen uitstekend. Voor het diner voor twee personen inclusief twee glazen champagne, een halve fles goede rosewijn, één liter mineraalwater betaalden we 138 euro. In vergelijking met de kwaliteit van eten, service en sfeer was het precies goed. We zullen zeker terugkeren!Meer
Meer